Turkcell'i Eleştiriyorum Çünkü; Görüşlerinizi Paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu Destekliyorum

• Evet

Kullanılan: 71 68.9%
  • Hayır

Kullanılan: 32 31.1%

• Kullanılan toplam oy
    103
caner90

caner90

Üye
kampuscell süper zaten oda olmasa vodefonenin her yöne 1 kontör seçerim bide bnm rehberimdeki %99.9 turkcelli

murat_83

murat_83

Üye
kampuscell süper zaten oda olmasa vodefonenin her yöne 1 kontör seçerim bide bnm rehberimdeki %99.9 turkcelli
sadece sen değil rehberlerimize bakalım %70 yada %80'i diyebilirim herkezin Turkcell dir ;)

Cooker

Üye
Turkcell Hazırkart kullanıcısıyım.Arife günü 100 kontör aldım.Köntörüm -18'deydi.Doğal olarak 82 köntör yüklendi.1-2 saat sonra hiç bir arama yapmamışken telefonun ekranına baktığımda 57 kontörünüz kalmışdır yazıyordu.Arama kaydına bakdım acaba yanlışlıkla arama tuşuna basılmış olabilirmi cebimde diye ama herhangi bir arama yapılmamışdı.Acıkçası üzerine düşmedim ama aynı olay bugünde oldu.Yine herhangi bir arama yapmamama rağmen 25 kontör daha kesilmişti.Bir haftada 50 kontör hava oldu anlıcağınız.Müşteri Hizmetlerini aradım ama sürekli sistem arızalı daha sonra arayın diyip duruyorlar.Zaten numara taşımaya meyilliydim iyice teşvik ediyolar insanı.

murat_83

murat_83

Üye
Turkcell Hazırkart kullanıcısıyım.Arife günü 100 kontör aldım.Köntörüm -18'deydi.Doğal olarak 82 köntör yüklendi.1-2 saat sonra hiç bir arama yapmamışken telefonun ekranına baktığımda 57 kontörünüz kalmışdır yazıyordu.Arama kaydına bakdım acaba yanlışlıkla arama tuşuna basılmış olabilirmi cebimde diye ama herhangi bir arama yapılmamışdı.Acıkçası üzerine düşmedim ama aynı olay bugünde oldu.Yine herhangi bir arama yapmamama rağmen 25 kontör daha kesilmişti.Bir haftada 50 kontör hava oldu anlıcağınız.Müşteri Hizmetlerini aradım ama sürekli sistem arızalı daha sonra arayın diyip duruyorlar.Zaten numara taşımaya meyilliydim iyice teşvik ediyolar insanı.

Cooker arkadaşım daha önce yazmış olduğum şu yazıyı okursan sevinirim Turkcell hiçbir zaman ve hiçbir şekilde hattınızdan kontör düşmez.. Kullanıcının hattından hangi operatörler kontör düşer Turkcell kullanıcıları çok iyi bilir

Motans arkadaşım bütün opertör şirketleri bu soygunculuğa aracılık ediyormuş demişsiniz şimdi ben burada ortak bir konuya değineceğim. Televizyon izleyen arkadaşlar bilirler film seyrederken reklam izlerken ekranın altında küçük reklamlar görürsünüz. İnternette de aynı sayfaların üstünde altında sağında solunda çeşitli reklamlar görürsünüz. 100 kontör bedava, atıyorum beğendiğin şarkının ismini yaz 3181' e gönder şarkın cebine gelsin,, hatta bir aralar şöyle bişeyler çıkmıştı..Msn'desiniz ve çok iyi bildiğiniz arkadaşınız sohbet edeceksiniz bi bakarsınız ondan bir yazı gelir ....com.tr gir ben 100 kontör kazandım inanmıyorsan gir bak...[ama o arkadaşınız yazmaz onu, sebebini aşağıda anlatacağım.] Girersiniz bakarsınız sizi bir sayfaya yönlendirir Numaranızı giriverirsiniz ne olacak bişey mi olacak diyebilirsiniz, sizi sadece numaranızı girme ile abone yapıverir. Birde Msnini gir seni engelleyeni gör türünden sahtecilik vardır. Burda da sizden telefon numaranızı girmeniz istenir bir kaç sayfa sonrasında siz msn adresinizi girersiniz ya, msn kişi alırlar aslında engelleyeni görmeniz ile ilgili bir durum yoktur. Msn kişi listenizi alır ve sanki siz yazıyormuşsunuz gibi konuştuğunuz kişiye ....com.tr ye gir ben 100 kontör kazandım inanmassan sende bak böyle böyle düşünsenize sizin kişi listenizden başkalarına, başkalarına derken derken milyolarca kişiye uzanır vs.vs. bunlar uzar gider. Bunlarla ilgili operatörleri suçlamak bana göre yanlış Abone suçu kendinde aramalı nedeni ise ordaki reklamlarda gördüğünüzü bedava sanmanızdandır. 100 Kontör Bedava reklamlarına numaranızı girmeniz sizi bilmeden oraya abone yapıverir... Sanırsınız ki 100 kontör gelecek,,, ama o küçük küçük yazıları okumazsınız önce sizden kontörler ister içeriği alın ister almayın haftalık olarak hattınızdan alınır. Bu tür uygulamaları az önce dediğim gibi çeşitleri uzarda gider vs.vs. Telekomünikasyon sektöründe çalıştığım için bunları çok iyi biliyorum öyle yazıyorum.. Bunda operatörleri suçlayacak bir durum yok sizin operatörünüz olsa bu reklamları almazmısınız yada işinize geleni, operatörler bundan kazanç sağlamaktadırlar. Anlattığınız olayda Müşteri Hizmetlerinin size aktardıkları da aynen o şekilde değildir. Size gayet güzel anlatmışlardır olayı... Müşterinin bize gelişide sizin anlattığınız gibidir, Müşteri ağzı ile anlatıyorum... Evde çocuk oynamış ya bi yere abone yapıvermiş kontör yüklüyorum konuşmadan bitiyor,,,, ya bi yere girdik çıkamıyoruz bi çıkarıver,,, televizyonda yazıyodu ya 100 kontör bedava diye abone edivermişler ne yapcaz kontörler gidiyor vs.vs. uzar gider... Birde müşteri 1 ay kontör yüklememiştir. haftalık atıyorum 25' er kontörden 100 kontör eder yüklediğinde abone olduğu ilgili yer hatta kontörü bulur bulmaz bummm kontörler gitti. Sonrasında az önce anlattığım gibi müşteri geri gelir az önce kontör yükledim konuşmadan bitti. Olayın aslına indiğimizde anlattığım türde reklamlara bi şekilde abone oluvermenizden kaynaklaklanmaktadır. Bunda kesinlikle üzerine basarak söylüyorum. Abonenin birebir hatası vardır yoksa ben 5 yıldır bu sektördeyim ve 7 yıldır cep telefonu kullanıcısıyım ama bende neden olmuyor yada bilinçli cep telefonu kullanıcılarında neden olmuyor.

matraxadr

matraxadr

Üye
neden faturalılara 5-6ytl de konturlu olanlara haftalığı 25 köntördür anlayamamışımkdır

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Slm arkadaşlar hattınızdan alınan kontör 25 25 yani eşit ve hafda aralığı ile alınıyor. Bunun sebebi turkcell değil . Yanlışlıkla bir servise üye olduğunuz için yada bir oyun indirdiniz onun taksiti olabilir. Ben yaklaşık 6 senelik turkcellli yim daha hattım dan gereksiz yere kontör çektiğini görmedim. Ve 1 ay önce aynı numaram ile faturalı hatta geçtim ve hafdada iki gün hiçbir ücret ödemeden bedava konuşuyorum ve konuşturuyorum. Tonla kazan ile hafdafa en az 15 dakika kazanıyorum. Sadece 20 ytl ye tam 8 saat alıyorum hem evi hem çebi arıyorum. . Yedek olarak kullandığım vodafone hattımı turkcell yaptım 150 yüklememe 5 saat 250 yüklememe ışte tam 10 saat veriyor. Hiç kimse turkcelle suç bulmasın.. En kaliteli hizmeti turkcell sunuyor. Bütün sorunlara tek numara ile cevap veriyor yani 4440532 4440535 bunu arayınca bazen bekletiyorlar ama sadece 2 kontör gidiyor. Istersen 1 saat konur. Ama diğer operatörlerde böyle bir lüksün yok vodafone müşteri hizmetlerini aramaya kalsam en az 5 kontor gidiyor birde yarım saat konuştugunu düşünsene tam 25 kontor filan ediyor. Avea da aynı. Bunların yanında turkcell bekletiyorsa ne olmuş en fazla gidecek iki kontör. Nede olsa 38 milyon yani türkiyenin yarısı kadar aboneye sahib bu kadar aksaklık olur. Diğerleri gibi 15 yada 20 milyon aboneye sahib değil. Demem oki haksız kontorunuz çekilmez. Araştırın. Mutlaka ortaya çıkar. Selamlar.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Eleştiriyorum , çünkü ; müşteri temsilcileri kalitesiz..

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
:) belki:P

piri.reis

piri.reis

Üye
turkceli eleştiriyorum,
çünkü bedava kontörlerim hiç bitmiyor.
parayla kontör almayı çoookkk özledim.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
kontör düşme meselesini kimse anlamıyor. bu turkcellin suçu değil. bu avea ve vodafoneun suçu da değil. ancak çok enteresan bir şekilde bunu indiren yükleyen kullanıcılar da değil. Peki suçlu kim arkadaşım derseniz, verilecek cevap çok basit bu melodi-resim servislerini sağlayan şirketler. peki bu şirketler nasıl çalışıyor turkcell-vodafone ve avea'nın altyapısını kullanarak. peki bu konuda esas suçlu kim? yasal düzenlemeleri yapmayan devlet. ab parlementosunda da bu konu görüşüldü ve şikayet edildi. belki yakın bir zamanda bunların önü toptan alınacak. aynı sorundan avrupada yaşayan kullanıcılar da muzdarip, yabancı operatörleri kullananlar. peki turkcell bilerek sizin hattınızdan kontör düşer mi, örneğin 3 ay boyunca bu kullanıcı hattını kullanmamış farkına varmaz diye. düşseydi eğer benim hattımdan 250 ya da 500 kontör olduğu zaman düşerdi. yaptığım görüşmeler ve mesajlaşmalar veya webe cepten girmem dışında hiçbir zaman kontör düşmedi. turkcellin tek dezavantajı diğer operatörlere göre biraz daha tuzlu olması ancak avantajı ise bu tuzlu çorbanın tadının çok lezzetli olması. size gelen melodiyi indir mesajını açar açmaz web ayarlarında otomatik bağlantı seçili olduğundan direkt internete bağlanıp o içeriği indirip ücretlendirmeye tabi tutuyor. ancak web yapılandırma ayarlarını silerseniz yani turkcell vodafone avea web wap gprs ayarlarını silerseniz bu mesajlarınn büyük kısmından kurtulursunuz. ancak tüm bunlara rağmen push mesajı olarak bu servislere üye olmamı isteyen bu şirketlerin de çok dürüst olmadıklarını, amaçlarının kullanıcıyı bir şekilde katakulleye getirmek olduğunu da söyleyeyim.

arşiment

arşiment

Üye
bencede turkcell 1numara

eemir99

eemir99

Üye
Türliyenin en kaliteli hizmetini kim sunarsa hizmetinin karşılıgını ister pahalı olur ve kimseye kazık atmaz çünkü işini bilen adam türkcelli olmaz türkcell türkiyeye yakında 81 ilde aynı anda 3g yi açacak ve onun sayesinde 3g yi göreceksin adam o emekleri size sundugu kampanyaları beleşmi yapcak kardeşimm tabii hakkını isteyecek begenmeyen olursa hemen numaranı taşı ve burayı kirletmeeeee:@

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
ya hıc gusel bır kampayası olmuyor bır tek gusel yanı gnctrckll olması sınema bıletı belese :D

Üst Alt