Cornetto Turkcell kampanyasında kapaklarda 120 dakika konuşma süresi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cornetto Turkcell kampanyasında kapaklarda 120 dakika konuşma süresi
Cornetto serinletirken kazandırmaya devam ediyor. Algida Cornetto kampanyasında 18 Haziran – 30 Eylül 2012 tarihleri arasında Cornetto In Love ve Cornetto Disc ürünlerinin ambalajının içinden çıkacak şifreyi Turkcell 3030’a kısa mesaj gönderen tüm Turkcell Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri hergün ilk gönderimde geçerli olmak üzere günlük (21:00-09:00 saatleri arasında kullanılmak üzere) 48 TL/120 dakika konuşma süresi kazandırıyor.

Kampanya Detayları

Bu Kampanya 15 Haziran 2012 – 30 Eylül 2012 tarihleri arasında, T.C. sınırları içerisinde geçerlidir. Şifre gönderimleri 30 Eylül 2012 saat 23:59’a kadar geçerli olacaktır. Bu tarih ve saatten sonra gönderilen katılımlar değerlendirilmeyecektir.
Kampanyada tüm promosyonlu Cornetto In Love ve Cornetto Disc ürünlerinin ambalajının içinden çıkacak şifreyi Turkcell 3030’a kısa mesaj gönderen tüm Turkcell Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri hergün ilk gönderimde geçerli olmak üzere günlük (21:00-09:00 saatleri arasında kullanılmak üzere) 48 TL/120 dakika konuşma kazanacaktır.
Kampanya katılımcıları için kazanılan konuşma ve mesajlaşma paket yüklemesi katılımı takip eden 24 saat içerisinde gerçekleştirilecek ve bilgilendirme mesajının geldiği gün mesajda belirtilen saatler arasında geçerli olacaktır. Bu süre içinde kullanılmaması halinde geçerliliğini yitirecektir.Turkcell sistem yoğunluğu nedeniyle günlük paket yüklemelerinde 24 saat süresini aşma hakkını saklı tutar. 24 saati aşma durumunda kampanya geri dönüş mesajlarında yükleme zamanı ayrıca belirtilecektir.
Kampanya tüketicilere yöneliktir. Kampanya şartlarının kötüye kullanılması ve dürüstlüğe aykırı uygulamalarla kampanya ile sağlanan hediyelere hak kazanılamaz.
Kampanyaya her bir katılım 0,65 TL (tüm vergiler dahil) olarak ücretlendirilir. Turkcell katılım ücretlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Kampanya stoklar ile sınırlıdır. Buna ek olarak, Cornetto günlük katılım sayısını 100.000 ile sınırlama hakkını haizdir.
Tüm Turkcell Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri aynı telefon numarasından bir gün içinde sadece bir kez günlük (21:00-09:00 saatleri arasında kullanılmak üzere) 48 TL/120 dakika konuşma kazanabilir. Bir gün içinde yapılan 2. şifre gönderiminde ayrıca hediye konuşma kazanılmaz. Gönderilen 2. şifre bir başka gün tekrar kullanılabilir.
Katılımcılar kampanyaya ilk katılımları için sadece bir defaya mahsus olmak üzere IVR ile geri aranacaklardır. Katılımlarının başarıyla alındığını belirten anonsun ardından katılımcılardan sinyal sesinden sonra aşkım diye bağırarak kayıt bırakmaları istenecektir. Aşkım diyerek kayıt bırakanlar arasından jürinin seçeceği 1.000 kaydın sahibi Cornetto oyuncak ayıcığı kazanma hakkı elde edecektir.
Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.
Mükerrer şifre gönderimlerinde ilk şifreye ait mesaj esas alınacaktır.
Kampanya kapsamında kazanılan günlük TL/dakika ve SMS ödülleri aboneler arasında transfer edilemez.
Faturalı kurumsal aboneler için şirket içi görüşmelerde bedava dakikalar geçerli değildir.
Hediye günlük TL/dakikaların, günlük SMSlerin hatlara yüklenmesini takiben katılımcı 1 gün boyunca TonlaKazan servisinden Cornetto reklam tonunu dinletecektir. Tonu iptal etmek için TONSIL yazıp 2577 ‘ye ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.
Kazanılan konuşma ve mesajlaşma paketleri sadece Turkcell’den Turkcell’e yapılacak aramalarda geçerli olacaktır.
Kazandığınız konuşma paketi TL’lerini aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirsiniz:
Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri için dakikası 0,4 TL (TL atış periyodu 15sn)
Var olan hediye TL’lerinizle yapabileceğiniz maksimum konuşma süresini aştıktan sonra kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz.
Müşteri Hizmetleri Desteği, Cornetto (0800 211 33 50) ve Turkcell Müşteri Hizmetleri (444 0 532) tarafından verilecektir.
Katılımcıların kampanya kapsamında verecekleri bilgiler, kampanya ile sınırlı kalmak üzere arayüz dahil ilgili teknik destek ve diğer hizmetleri sağlayan üçüncü kişi/kişilerle Turkcell tarafından paylaşılacaktır. Katılımcılar bu bilgi paylaşımını şimdiden kabul etmiş sayılır.
Kampanya katılım koşulları, adresinden öğrenilebilir.
Kampanyaya katılan herkes, bu kampanya koşullarını aynen kabul etmiş sayılır. Cornetto kampanya şartlarını ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.
Kalan TL/dakikalarınızı öğrenmek için *123*16# ‘yi arayabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
621
yeumyang
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
331
yeumyang
yeumyang
Cevap
10
Görüntüleme
3K
fatihmenteş
YaşlıTaşCocuk54
Cevap
0
Görüntüleme
468
YaşlıTaşCocuk54
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
741
TheNightMare.


Üst Alt