Nokia X6 & 5235 [Turkcell Kampanyası]

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia X6 & 5235 [Turkcell Kampanyası]
Hem akıllı telefon hem de milyonlarca yerli ve yabancı müziğe bedavaya sahip olabilmek için Turkcell avantajlarını kullanabileceğiniz bir kampanya.

Detaylar

KONTRATLI TEKLIF
* KIMLER FAYDALANABILIR:
Kampanyadan Turkcell'de en az 6 ay kaydi bulunan Bireysel ve Kurumsal faturali hat aboneleri yararlanabilir. Nokia müzik telefonu kampanyasinin kontratsiz teklifinden yararlanan aboneler kampanyanin kontratli teklifinden yararlanamazlar. Diger taahhütlü Turkcell cihaz kampanyalarindan yararlanan aboneler bu kampanyadan yararlanamazlar.
Bu kampanyaya, katilmak isteyen müsterilerimizin kendi adlarina kayitli kredi kartlarini ibraz etmeleri zorunludur.
Kampanyaya katilim sirasinda bu karttan 1TL ön provizyon* alinacaktir.
*Ön provizyon islemi hesabinizdan islem yapilan tutar kadar parayi geçici olarak bloke etme islemidir (1 TL). Ön provizyon isleminde hesabinizdan para çekilmez sadece geçici süre (15 gün) ile bloke edilir.
Bu islem müsterilerimizin güvenligini saglamak için yapilmaktadir.
* SABIT ÜCRET:

Kampanya kapsaminda alinan paket tutarina aylik 1GB Internet kullanimi, ve Nokia telefon dahildir. Haftasonu bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konusma ve mesajlasma (SMS) Turkcell'in hediyesidir.
* BEDAVA KONUSMA:
Kampanya kapsaminda, haftasonu bedava yurtiçinde Turkcell’lilerle konusma ve mesajlasmayi içermektedir. Bir fatura dönemi için, konusma 64 saatle, mesajlasma 1000 SMS ile sinirlandirilmistir. Her fatura döneminde dakika ve SMS haklariniz bastan tanimlanir. Paket'in karsiligina denk gelen, hafta sonu bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konusma ve mesajlasma (SMS) kullanim miktarlarinin asilmasi halinde, kullanimi asan kisma iliskin ücretlendirme müsterinin mevcut tarifesi üzerinden yapilir.
* INTERNET:
Paket'in karsiligina denk gelen 1GB aylik mobil internet kullanim miktarlarinin asilmasi halinde, kullanimi asan kisma iliskin ücretlendirmenin paket asim ücreti üzerinden yapilir. (0,000049 TL)
* IPTAL:
Taahhütnamede belirtilen yükümlülüklere kismen veya tamamen aykiri davranilmasi ve/veya seçilen Paket'in süresi sona ermeden "Kampanya"dan ayrilmak istenmesi ve/veya taahhütnamede belirtilen hatti baska bir Operatöre tasima/devretme halinde; söz konusu aykiriligin gerçeklestigi aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar Paket kapsaminda ödememiz gereken vergiler dâhil kalan cihaz taksit tutarlari (“Turkcell cihaz taksidi”) toplaminin ve ilgili Paketin hatlarimiza tanimlandigi tarihten söz konusu aykiriligin gerçeklestigi tarihe kadar Turkcell tarafindan saglanan indirim bedellerinin, seçilen Paketin Nokia 5235’li Paket olmasi durumunda aylik 5 TL (BesTürkLirasi) üzerinden, Nokia X6’li Paket olmasi durumunda ise aylik 6 TL (AltiTürkLirasi) üzerinden hesaplanacak toplam tutari cezai sart olarak ilgili hatta Turkcell Hizmet Faturasina söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansitilir.
* ARIZA ve IADE:
Kampanyada satilan cep telefonlarinda olusacak arizalar ve/veya herhangi baska bir sebeple ürün iadesi, arizalanmasi, degistirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satisin yapildigi magazaya, üretici ve ithalatçi firmaya aittir; Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S ‘nin bir sorumlulugu bulunmamaktadir. Turkcell'in kampanya tarihleri ve kosullarinda degisiklik yapma hakki saklidir.
KONTRATSIZ TEKLIF
* KIMLER FAYDALANABILIR:
Kampanyadan tüm Bireysel ve faturali Kurumsal Turkcell aboneleri yararlanabilir. (Data ve Kredi Karti POS hatlari hariç)
* Hediye 1000 Dakika:
Kampanya dahilindeki cihazdan, satin alinan telefonun kutusundan çikan sifreyi Nokia X6 için 8103; Nokia 5235 için 8104’e kisa mesaj ile “3G NOKIA sifre” formatinda gönderen faturali hat aboneleri 1 ay boyunca geçerli 1000 dakika kazanir. Hazirkart aboneleri ise Avantaj kart ve üzeri TL yüklemelerde geçerli olmak üzere bir hafta boyunca geçerli 1000 dakika kazanir. (Örnek: 3G NOKIA 12345678AB). Hediye dakikalar 1000 dakika ile sinirlidir ve sadece yurtiçinde kullanilabilir. 1000 dakikayi asan kullanimlar abonenin mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Kampanya kapsamindaki hediyeler katilim kisa mesaji gönderildikten sonra bir hafta içinde hatta tanimlanir.
* HEDIYE INTERNET:
Kampanya dahilindeki cihazdan, satin alinan telefonun kutusundan çikan sifreyi Nokia X6 için 8103; Nokia 5235 için 8104’e kisa mesaj ile “3G NOKIA sifre” formatinda gönderen faturali ve hazirkart aboneleri 1 ay boyunca geçerli 100 MB internet paketi tanimlanir. (Örnek: 3G NOKIA 12345678AB).1 aylik ücretsiz internet kullanimi 100 MB ile sinirlidir ve sadece yurtiçinde kullanilabilir. 100 MB'i asan kullanimlar paket asim ücreti üzerinden ücretlendirilir. (0,000049TL) Kampanya kapsamindaki hediyeler katilim kisa mesaji gönderildikten sonra bir hafta içinde hatta tanimlanir.
* ARIZA ve IADE:
Kampanyada satilan cep telefonlarinda olusacak arizalar ve/veya herhangi baska bir sebeple ürün iadesi, arizalanmasi, degistirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satisin yapildigi magazaya, üretici ve ithalatçi firmaya aittir; Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S ‘nin bir sorumlulugu bulunmamaktadir. Turkcell'in kampanya tarihleri ve kosullarinda degisiklik yapma hakki saklidir.
GENEL BILGILER:
* Kontratli teklifte cihaz bedeline KDV,data bedeline KDV ve ÖIV dahildir.
* Kontratsiz teklifte cihaz ücretine KDV dahildir.
* Satislar günlük kur esas alinarak TL üzerinden yapilacaktir.
* Kampanyanin kontratli teklifinden yararlanan aboneler sifre karti ile verilen 1000 dakika teklifinden ve 100 MB internet paketinden yararlanamazlar.
* World’e 10 taksit imkani sadece kontratsiz teklif için geçerlidir. Kontratsiz tekliflerde, 10 taksit kampanyaya dahil World üye isyerlerinde WorldCard'lar için geçerlidir.
* Bir hat kampanyadan 1 kez yararlanabilir.
* Kampanya stoklarla sinirlidir.
Özel servis numaralarinin ücretlendirilmesi
Yarisma servisleri, sohbet hatlari, bilgi ve danisma numaralari, Turkcell Müsteri Hizmetleri, tüm katma degerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarina dogru yapilan arama ücretleri yararlanmakta oldugunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklidir, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüsme süreleri bu servisleri kapsamamaktadir.
Sık Sorulanlar
Kod:
Kampanya hangi tarihler arasinda geçerli?
13 Mayis 2010 – 13 Agustos  2010 tarihlerinde geçerlidir.
Kampanyali Nokia müzik telefonunu  nerelerden alabilirim?
Tüm Turkcell Iletisim Merkezlerinden, anlasmali elektronik ve perakende zincir magazalar ve Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri’nden kampanyali Nokia X6 ve Nokia 5235 cep telefonlarini satin alabilirsiniz.
Bu kampanyadan kimler faydalanabilir?
Kontratli tekliften Bireysel ve Kurumsal 6 aydan uzun süredir Turkcell abonesi olan Faturali aboneler yararlanabilir.
Kontratsiz tekliften Tüm Faturali ve Faturasiz hat kullanan bireysel ve faturali kurumsal Turkcell aboneleri  faydalanabilir. (Data ve Kredi Karti POS hatlari hariç)
Nokia müzik telefonu ile birlikte hattima tanimlanacak hediye dakikalari diger operatörlere yapacagim aramalarda kullanabilir miyim?
Hayir,hediye dakikalar sadece yurtiçinde Turkcell' den Turkcell' e yapilan aramalarda geçerlidir.
Nokia müzik telefonu ile birlikte kazanacagim dakikalari ne zamana kadar kullanabilirim?
Nokia Müzik Telefonu kampanyasindan kazanilan dakikalar 1 hafta (7 gün) süre ile kullanilabilir. Hediye dakikalar  7. Günün sonunda saat 23.59'a kadar geçerlidir.
Nokia müzik telefonu kontratsiz teklifinden  kazanacagim dakikalari ne zamana kadar kullanabilirim?
Nokia müzik telefonu kampanyasindan kazanilan dakikalar 1 ay (30 gün) süre ile kullanilabilir. Kullanacaginiz dakikalar fatura kesim tarihinden bagimsiz olarak hattiniza yüklenir.
Data hatlari Kontratli Nokia müzik telefonu kampanyasindan yararlanabiliyor mu?
Hayir. Data hatlari bu kampanyadan faydalanamaz.
Internet paketimden ne kadar kullanim hakkim kaldigini nasil ögrenebilirim?
KALAN MB yazip 2260'a ücretsiz kisa mesaj göndererek ya da 444 0 532 Turkcell Müsteri Hizmetleri'nden ögrenebilirsiniz.
Haftasonu kullanmadigim dakikalar ve smsler  bir sonraki aya devredecek mi?
Hayir. Kullanmadiginiz dakikalar ve smsler devretmeyecektir.
Bedava günlerde konustugum dakikalar, alo paketiminden de düsecek mi?
Haftasonu konustugunuz bedava dakikalariniz paket dakikalarinizdan düsmeyecek. Ilk önce bedava gününüzün hakkini kullanirsiniz.
Kampanya kapsaminda aldigim Nokia telefon arizalanirsa ne yapmaliyim?
Cihazin en kisa sürede yetkili bir teknik servise götürülmesi gerekir. Cihaz garanti kapsaminda, tamir edilecektir. Cihaz garanti kapsamindayken servise götürdügünüzde herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Garanti kapsami disinda, kullanici hatasindan kaynaklanan arizalarda ise ödenecek tutari yetkili servis belirler.
Aldigim cihazi kaybettim/çaldirdim. GSM hattima fatura yansimaya devam eder mi?
Evet. Cihazi kaybetseniz bile kampanya süresi sonuna kadar faturaniza aylik kampanya bedeli yansimaya devam eder.
Daha fazla bilgi için [url=http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/nokiamuziktelefonu]TURKCELL - Nokia Müzik Telefonu Kampanyası[/url] adresini ziyaret ediniz.
 


ismail_23

Üye
bence x6 icin degmez o parayi odemeye
 
futbol123

futbol123

Üye
çok pahalıya geliyor fiyatlar nerdeyse 4katı aynı telefondan 4 tane alırım
 
by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
X6 Güzel Telefon da Türkiyedeki Satış Fiyatının Üzerinde Bir Rakamla Satın Almış Oluyorsunuz Her Ne Kadar İnternet ve Bedava Dakikalar Vermiş Olsa da Değmez Diyorum.
 
darülmendep

darülmendep

Üye
Pahalı boşverin
 

gurhan36

Üye
Ben o paranın üstüne biraz daha koyar HTC HD2 alırım. Telefonu inceledim 5800'dan hiç bir farkı yok değmez.
 
Why Always Me

Why Always Me

Üye
arkadaşlar ben kullanıyorum x6 750 liraya kvk lı aldım turkcell biraz pahalıya satıyor hemde kutunun içinden turkcell e ait nokia x6 kampanya kartıda çıktı yani türkcell in aynı ürünü farklı bayilere dağıtmış olduğu ürün.türkcell kendisi pahalıya satıyor başka bayiiler daha ucuza veriyor benim aldığım üründe türkcell kampanyalı ama 750 liraya hemde kvk lı aldım
 
eQooo

eQooo

Üye
düzeltme kampanyası olmuş....
 

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
397
yeumyang
yeumyang
Cevap
2
Görüntüleme
635
yeumyang
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
288
yeumyang
yeumyang
Cevap
1
Görüntüleme
454
___kaptan___


Üst Alt