Turkcell'i Eleştiriyorum Çünkü; Görüşlerinizi Paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu Destekliyorum

• Evet

Kullanılan: 71 68.9%
  • Hayır

Kullanılan: 32 31.1%

• Kullanılan toplam oy
    103

h5yn

Üye
Turkcell herzaman Türkiye piyasasında bir numara olmuş ve avrupada da pay sahibi bir oparatör şirketidir.

Turkcell bir numara. Tabi iyi servisin ücretide iyi olur. O yüzden pahalı mahalı olayını geçelim.Umarız daha ucuzlar ama şimdilik böyle...

Ha bu arada şunu unutmayalım şöyle bi telefonu elinize alın Turkcell hat takıp bir Turkcell abonesini arayın ve konuşun daha sonrada aynı işlevi Vadafone yada Avea hat takıp Vadafone yada Avea abonesini olan birini arayın ve aradaki ses kalitesi farkını görün...

Turkcell açık ara fark önde olacaktır. Buda en basit örneği ;)

dalgıc09

Üye
bende katılıyorum kardeşim kampanyaları gizli tutuyolar müşteri çoğunluğunu ön planda tutuyolar ama nereye kadar:)

isinbayeva

isinbayeva

Üye
çok kontör gidio ama bana değil çünkü arkadaşların hepsi campuscell li

visavisa

Üye
Turkcell verdigi hizmet bakimindan en iyisi.Cunku hatalari az ve musteri hizmetleri super.Kampanyalari takip etmeniz gerekiyor.Hepinizde bilgisayar var.Sitesinden takip edin ucuzluklari yakalayin.

mdogan002

Üye
eleştirmek yerine numra taşına birliliği çıktığında hepimiz tekmeyi atalım türkcelle.
benim sorunum 1 yıldan fazladır abonesi olmadığım servislerden kesilen ücretler bir yana müşteri temsilcisinin yanlış yönlendirmesi ile faturama yanısıyan ayrı bir ücrete kadar. son olarakta turkcell bana mesaj atıyor ücretisiz faturacell aboneliğiniz başlamıştır diye ama gelin görünkü ücretsiz dediği faturacell aboneliğinden bile ücret kesiyor.
adamlar medeni dolandırıcılıkta yeni çağ açmış. sesimizi duymaları için gereken dersi turkcelle verelim. turkcellin numrası ile başka şebekeye geçelim de akılları başlarına gelsin.
bende burdan herkesi buna yapmak için davet ediyorum.

duzcelı081

Üye
'Daha öncede(1 ay kadar önce)konbaramdaki 140 kontörü ben istemeden hattıma aktarmışlardı.Turkcel artık eskisi gibi değil gözümde sürekli değer kaybediyor eğer böyle gidersen ciddi bir müşteri kaybı yaşayacaktır ama herşeyden önce tepkinizi göstermesini bilmelisiniz eğer ben müşteri hizmeterini aramasam 250 kontörüm olacaktı ama 1 hafta içinde kullanmam gerekecekti.'
cok uyanıklarya kontoru bıtır bı daha yukle tabı

--------------- Ekleme ---------------

zaten arkadaslar dıkkat ettıysenız kontor yukleyecegınız zaman bılgısayardakı kız l desenız olecek bı ses tonuyla sızı yonlendırıyo ama kontorunuz bıtmeye yakınsa sankı yanınızda olsa sızı dovecek:):)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar, bence Turkcell son zamanlarda numara taşınabilirliğinin gündeme gelmesiyle abone kaybına uğrama korksuyla (başka bir korku da diyebilirsiniz :)) kampanya üzerine kampanya yapıyor.. Eskiden 250 kontör 10 gün dayanmazken şimdi hem bedava konuşma hakkı, hem de şu son 1 mesajdan sonra ücretsiz kampanyası sayesinde geçen ay yüklediğim 100 kontörden hala 50 kontörüm var. Çok sevdiğim bir arkadaşım avea olmasa kontörüm azalmıcak demek ki :) Şu günlerimize dua edelim bence...

byanderson

byanderson

Üye
bence çok pahalı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Konuyu Destekliyorum.

DarkMetalist

Üye
Hiç Degilse Adamlar Sorgusuz Sualsiz Hat Kapatmıyorlar

Diger Gsm operatörlerine göre Daha İİİİİİ:)

Ozan

Ozan

Admin
Bence şu an kendi arasında konuşma ücretlerine bakarsak uzun süredir (Nar kampanyası döneminden bu yana özellikle ) en ekonomik hat Turkcell zira 36 milyon abone ile, ekonomik konusuyorsunuz diğer operatörlerde belki daha ucuz ama abone sayısı 5 milyon olduktan sonra geniş kapsamlı olmuyor diyebilirim.

Rehberinize bakın ve en çok hangi operatörü arıyorsunuza tercihleri ona göre belirleyin genelde iş hayatı yoğun olan birinin rehberi %80 Turkcell dir, ögrencilerin %40 avea %30 Vodafone gerisi Turkcell' dir vs bu durumda tabi süper avantajlı denemez .

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell'i Eleştiriyorum Çünkü;
Her zaman EN PAHALI KONTOR Turkcell Olmuştur
Her zaman KAMPANYA DETAYLARDA SAKLIDIR.
Genelde ABONE FAZLALIĞI KOZUNU KULLANIR.
Her Zaman ''ABONE KAZIKLAYARAK'' TR'de EN BÜYÜK İLK 10 VERGİ MÜKELLEFİ ARASINA GİRMİŞTİR

Şuan EN UCUZ KONTÖRÜ TURKCELL EN PAHALI KONTÖRÜ VODAFONE Satmaktadır!
En fazla Kampanya'yı Turkcell yapar. DETAYLARI OKUMAYAN YA DA ANLAMAK İSTEMEYEN ANLAMAZ!
Dünya'da 60 Milyon Abonesi olduğu ve TÜrkiye'nin 2. en büyük şirketi olduğundan dolayı HAKKIDIR!
Her zaman ABONENİN Yanında olan Müşteri Hizmetleri İlk Kurulduğu günden beri Müşteri Merkezli olan TEK OPERATÖR TURKCELL'dir!

Turkcell'i eleştirmiyorum. Turkcell'in böyle düşünen abonelerini eleştiriyorum!

piri.reis

piri.reis

Üye
böyle bir konunun üst konu olduğu hangi forum sitesinde görülmüş.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
İlk defa bu forumda görüyorum. İlk defa bu kadar çok konunun üst konu yapıldığı bir forum görüyorum. Üst düzey site yöneticileri Admin lerin bu soruna bir el atmaları gerekiyor bence...

gaddarno

Üye
ben 9 senelik turksell kullanıcısıyım ama 3 senedir diğer şebekeleride kullanıyorum geriye dönüp baktığımda turksell devamlı müşteri potansiyelini nasıl olsa oturmus bir çevresi var diğerek hep geçici göz boyama kampanyalarla bugüne kadar getirmiştir gerçekci olalım arkadaşlar hiç bir zaman ilklerin öncüsü olmamıştır devamlı diğer şebekelerin mecburiyetten taklitini yapmaya çalışmıştır... .diğer şebekeler iyikide çıktı yoksa vay halimize.....

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar ne kadar acımasızsınız ya..
öncelikle.
1.bir piyasada kimin müşteri potansiyeli çoksa o fiyat artışlarına ve azalışlarına karar verir. (Yani 1.sırada avea olaydı yine böle eleştircektiniz)
2.turkcell bu ülkeye 3G yi getircekti sizce nşye getiremedi herşey hazırdı deneme görüşmeleri bile tv lerde yapıldı, ama sonuç avea ve vadofon teknoloji yetersizliklerinden haksız rekabet dogacagı için iptal ediliyo.Hangi ülkede teknoliji yetersizligi diye bişey duydunuz arkadaşlar. Sende argene önem göster 3G ye geç Avrupa 4G geçiyo haberiniz varmı biz daha 3G göremedik avea ve vadofon sayesinde.
3.Herkez pahalı diye şikayet ediyo iyi bir araştırma yapın bakalım en avantajlı tarifler hangisinde.
Ör:kampüs 10 dk 1 kontr bundan düşüğü varmı daha da bişey demicem araştırmadan kampanyaları yazıyosunuz sonra kzık diye.
4.Çekim olayı ; Benim babam Astsubaydı yani türkiyenin ortalama %80nin dolaştık, sizce hangi hat hep çekti TURKCEL. Çogunluk hep illlerde kaldıgı için hepsi çekiyo diyo ya ilçeler ya köyler kasabalar.... Ben avaenın çekmedigine çok şahit oldum hala oldugum yerler var ama türkcell gerçeknet aşırı nadirdir..
5.Ve cümlemi sonlandırıyorm Ucuz etin yahnisi yavan olur. Bu atasözündende yola çıkıp kalite herzamn biraz yüksek olabir.Ama kalite size herzaman + getirir.

8yılldır turkcel kullnıyorum.
2 yıl aycel , 3 yıl telsim ,2 yıl aria, 6 yıl avea(toplamda aria ve aycel), 7 yılda vadofon kullandım.
bu kullanmalardan sonra Turkcel kalitesi bariz ortaya çıkıyor.

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
Değerli arkadaşlarım 35 yaşındayım ve ilk cep tel. abonelerindenim .kullanmadığım telefon,şebeke,tarife kalmadı.Maalesef turkcell ucuzdur diyen arkadaşlarıma katılmıyorum.Cevabımızı en güzel numara taşınabilirliğiyle vericez hepinize saygılar.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Değerli arkadaşlarım 35 yaşındayım ve ilk cep tel. abonelerindenim .kullanmadığım telefon,şebeke,tarife kalmadı.Maalesef turkcell ucuzdur diyen arkadaşlarıma katılmıyorum.Cevabımızı en güzel numara taşınabilirliğiyle vericez hepinize saygılar.

2 durumdan bahsetmek istiyorum.
Cep telefonunu uzun yıl kullanmakla, cep telefonları ve GSM Operatörleri hakkında bilgiye hakim olmak bir değildir.
2.si TURKCELL PAHALI DİYENLERİN BEYİN YAPISI SABİTTİR!

Turkcell'in pahalı olduğunu iddia edebilecek bir arkadaş arıyorum. Bana Turkcell 'in pahalı olduğunu iddia ettiğiniz servisini söyleyin, size gerçekleri anlatayım.

Şuan Türkiye'de EN UCUZ ve EN KALİTELİ Hizmeti Turkcell sunuyor. Bunu söylerken de bildiklerime dayanarak söylüyorum. Kullanımına göre değil!

gaddarno

Üye
vodafone günlük 1 milyona 24 saat konuşturuyor haftada 2 gün değil buna ne kılıf bulacaksın sayın sabit beyinli:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
vodafone günlük 1 milyona 24 saat konuşturuyor haftada 2 gün değil buna ne kılıf bulacaksın sayın sabit beyinli:)

Turkcell'in yapmış olduğu kampanyadır. Bahsini ettiğiniz Tarifedir! Kıyaslamanız tamamen yanlıştır!
Ayrıca bahsini ettiğiniz tarifenin Aylık sabit ücreti: 30, 30 YTL'dir. ( KDV Ve Ö.İ.V Dahil toplam fiyat )
Not: Günlük 1 YTL hesaplaması, yıllık ücretin gün sayısına bölümüyle hesaplanmıştır.

Üst Alt