Turkcell'i Eleştiriyorum Çünkü; Görüşlerinizi Paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu Destekliyorum

• Evet

Kullanılan: 71 68.9%
  • Hayır

Kullanılan: 32 31.1%

• Kullanılan toplam oy
    103
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'i Eleştiriyorum Çünkü; Görüşlerinizi Paylaşın
Turkcell'i Eleştiriyorum Konusuna Hoşgeldiniz.
Turkcell kampanya, servis,tarife ve Turkcell hakkındaki Tüm eleştirileri Bu konuda toplamak istedim
Paylaşımlar için şimdiden teşekkürler.

Turkcell'i Eleştiriyorum Çünkü;
Her zaman EN PAHALI KONTOR Turkcell Olmuştur
Her zaman KAMPANYA DETAYLARDA SAKLIDIR.
Genelde ABONE FAZLALIĞI KOZUNU KULLANIR.
Her Zaman ''ABONE KAZIKLAYARAK'' TR'de EN BÜYÜK İLK 10 VERGİ MÜKELLEFİ ARASINA GİRMİŞTİR

Bunlar Benim eleştirilerim oldu.
Mantıklı Gelen Eleştiriler Turkcell'e İletilecektir.
Gelen yanıtlar paylaşılacaktır.

mservank

mservank

Üye
siz de bi hat kullanıyorsunuz demediğiniz bırakmadınız memnun değilseniz operatör değiştirirsiniz
baktınız bütün hatlar aynı gsm telefon kullanmazsınız o kadar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
siz de bi hat kullanıyorsunuz demediğiniz bırakmadınız memnun değilseniz operatör değiştirirsiniz
baktınız bütün hatlar aynı gsm telefon kullanmazsınız o kadar

Saygı duymak zorunda olduğunuzu düşünüyorum 4 hat kullanıyorum bilgine arkadaşım bunlar sadece benim fikrim ve ifade özgürlüğüm olduğunu sanıyorum değilmi mservank arkadaşım.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
genelde abone fazlalığı kozunu kullanır ama bu gidişle onu da kullanamayacak bence..

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
kampanları cazip gibi görünüyo ama hep kazanan turkcell

xkadir61

xkadir61

Üye
1 adet faturalı turkcell
1 adet hazırkart turkcell
1 adet avea kontörlü
1 adet vodafone kontörlü
kullanıyorum, turkcell diğer 2 operatöre oranla, daha pahalı ve kampanya yönünden kazık
adamlar bir kampanya yapıyor, kampanyanın detaylarını bilen yok, numara vermiş kayıt olun diye,mesaj çekiyoruz,kampanya şartlarını sağlayamadığımızı söylüyor. şartı bilen hiçkimse yok.

piri.reis

piri.reis

Üye
bence turkcell 1 numara

ykmk

ykmk

Üye
arkadasım malesef uzulerek turkiyede gsm operatorlerinin yeterli olmadıgını soyleycm..oyle ki aralarında yine ve her defasında en iyisi her zaman turkcell..ben kampus tarifesindeyim ve suan için beniim için en avantajlı hat turkcel.yani dedigine katılmam imkansız..avea ve ozellikle vodafone yeterli degiller malesef

kurtoglu87

Üye
kardes bencede en iyisi turkcell en cok kampanya yapan operatör turkcell bildigim kadarıyla vodafon un sayfasına gırın bakın hele kampanya varmı acaba hic

PETRO73

Üye
Bende turkcell kullanıyorum sağlam bir şirket ama bu sabah başıma gelen ile iyice soğdum.Bildiğiniz gibi konbarasında 50 ve üzeri kontör olanlardan isterlerse 50 kontör düşerek 1 hafta kullanım karşılığı 250 kontör veriyorlar ama konbaramda kontör olmamasına rağmen normal hesabımdan 50 kontör düşerek 1 hafta içinde kullanmam için 250 kontör kullanım hakkı vermişler.Bu ölay üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve olayıu açıkladım bana böyler bir başvuruda bulunup bulunmadığımı sordular oysa konbaramda kontör yok istesem bile böyle bir başvuruda bulunamam.Bunun üzerine 24 saat içinde kontörümün geri yükleneceğini söylediler ama bu 24 saat içerisinde telefonu kullanmamam gerekiyormuş 250 nar kontör harcanmamalıymış.Daha öncede(1 ay kadar önce)konbaramdaki 140 kontörü ben istemeden hattıma aktarmışlardı.Turkcel artık eskisi gibi değil gözümde sürekli değer kaybediyor eğer böyle gidersen ciddi bir müşteri kaybı yaşayacaktır ama herşeyden önce tepkinizi göstermesini bilmelisiniz eğer ben müşteri hizmeterini aramasam 250 kontörüm olacaktı ama 1 hafta içinde kullanmam gerekecekti.

LÜTFEN ARKADAŞLAR BAŞINIZA BU TİP YADA BENZER BİR OLAY GELİRSE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYARAK BELİRTİNİZ.

cihatt26

Üye
kazıkk...

alall

Üye
5 dk 1 kontör yapıyor konbaradakini vemiyor

krativ

Üye
Bencede en iyisi Turkcell.
Özellikle Öğrenciler için "KampusCell" tarifesi süper denilebilir.
Konbara yok ama 31 günde bir 100 kontör yükleyince Turkcellilerle konuşman için "2 Saat" veriyor ve diğer kampuscellilerle konuşmanın "10 dakikası 1 kontör".
3 Mesajdan sonrası ise bedava..(: Tüm Turkcell'e.

as52

Üye
kardeş dünyanın en büyük 3 şirketine girmek ve almanya da hisse sahibi olan ve bu kadar yıldır her 3 kişiden 2 si turkcellidir ben diger opertoru kullanıyorum ben ce bu yaygın gprs alt yapısı bukar iyi şebeke binlerce servis bence sen bu konudahaksız oldugunu kabul et DİGAR ARKADAŞIN DEDGİ GİBİ (TURKCELLE HAYATA BAGLAN BUGUN YARIN VE DAİMA)...

karkarkara

Üye
turkcell in kamu hattı süper babamın kamu hattı var aylık 300 dk ve 200 sms bedava hemde 11 ytl ye süper bi uygulama turkcell forever.

goqhan

Üye
Bakıyorumda memnun olanlar, olmayanları nedense görmezlikten geliyor :)
Peki beni cezalandırma yöntemine ne diceksiniz acaba;
2 Turkcell hazırkart hattım bulunmakta, kontür kalmadığı zamanlarda acil birinden birine kontür aktarıyorum. Hattın birisinin sim kartı arızalandı, bende arasıra kartı gördüğü için önemsemedim, ama tam bozulduktan sonra 1 ay değişmedim. Değiştikten sonrada yeni karttan diğerine kontür yüklemeye çalışıyorum olmuyor, online sayfaya girdim. Yazdığı uyarı şu idi; bu hattınız ile 1 ay süresince konuşma yapmadığınız için 3 ay süreyle hattınızdan kontür transfer edemezsiniz. Buyrun burdan yakın, mail attım, iki kere beni aradılar, üzgünüz elimizden birşey gelmez, manuel sistemden açamıyoruz diyorlar. Yaşın yanında kuruda yanıyor, bu yasaklamanın sebebi parça kontür satanlara savaş ama ben sadece kendime gönderiyorum, onlarda sistemden görüyorlar. Komik, mağdur edici bir cezalandırma işte. Numara taşınırlık çıkınca yapacağımı biliyorum :)
Sevgiler..

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
TABİKİ EN İYİSİ TURKCELL ama bazen kampanya falan yapmıyor gençlerde diğer operatörlere yöneliyor.. mesela bnde avea war evin belirli kısımlarında çekmiyor... özelliklede bnm odada :@
:D

ilo53

ilo53

Üye
turkcell ın kampanyaları var hem o yonden hemde her yerde cekıyo tel ama kptu yonlerıde var turkcell suanlık ıyı ama ılerde ne olur bılmm

kaan2222

kaan2222

Üye
Bence turkcell en iyi hat ama biraz pahalı:coold:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
ancak nboyle yola gelir bunlar

Üst Alt