Lumia820
Üye
biz bu ortamı insanlar sussun diye degil konup seviyeli bir şekilde fikirlerini soylesinler diye oluşturup korumaya ve devam ettirmeye calişiyoruz.
Ayrıca Google'ın yaptıgı şey sadece basit bir engelleme ki Microsoft da sirf inat olsun diye bir önceki surumu magazaya koyabilirdi. Tabi bunlar seviye ve kultur farkini ortaya cikariyor. İki firmanin bu Uygulama ve servis üzerinde yaptiklarini ve soylediklerini incelerseniz aralarinda seviye ve kalite farkini gorursunuz. Fazla uzaga gitmenize de gerek yok google son versiyon uygulamanin erişimini engelledikten sonra Microsoft yetkililerinin aciklamalari bile yeterli. Hoş Google da agzindaki baklayi cikartti ya neyse onun da derdi belli oldu. Fakat olaylara genelde taraftarlik anlayişiyla yuzeysel bakarsaniz gercek resmi goremezsiniz.
açıklamaların linkini atabilir misin ? Bakalım ne demişler Youtube hd de kapandı. Kalmadı program ne açıklayabilirler ki
Valla bende iyice uyuz oldum ve bilgisayardan chrome'u kaldırdım ilk adım olarakŞimdi arama motorunda bing'e alışmaya çalışıyorum
Bende sizdenim ancak, telefonumda bing aramaya geçtiğim halde mobil arayüzde arama yapmıyor. İlla masaüstü görünümüne geçmem gerekiyor. Ayrıca PC de de buraya yazmada sorun var. Sanki bir çeşit virüs harf basmamı engelliyor. Bazı harfleri 3 - 4 kez basıyorum. Delete bazen çalışmıyor harf silemiyorum. Enteresan şeyler oluyor . (Win 8.1).
Bende sizdenim ancak, telefonumda bing aramaya geçtiğim halde mobil arayüzde arama yapmıyor. İlla masaüstü görünümüne geçmem gerekiyor. Ayrıca PC de de buraya yazmada sorun var. Sanki bir çeşit virüs harf basmamı engelliyor. Bazı harfleri 3 - 4 kez basıyorum. Delete bazen çalışmıyor harf silemiyorum. Enteresan şeyler oluyor . (Win 8.1).
Arkadaşlar bu Youtube halen çalışmıyor bende, sanırım sileceğim ...
Abi mağazada bile bulamıyorum ben, Google çirkefliği bırakana kadar mobil siteden devam etmek gerekiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?