Yeni Youtube uygulaması Google tarafından engellendi

PureFood

Üye
firefox aurora kullanın beyler chrome hikaye

Arkadaşlar uzun zamandır Google urunlerı kullanmamaya çalışıyorum zor kalmadıkça ie10 bing izlesene.com vs

PureFood

Üye
Valla içimemi doğdu bilmiyorum ama ben son bir haftadır firefox kullanıyorum. chrome'u bıraktım artık hatta kaldırayım ben onu

chrome ile firefox arasındaki fark :

biri utanıyor diğeri yüzsüz

Tepkiler: -Börteçine-, Tacettinn, ÖEY ve 1 kişi daha

Toros542

Üye
Az önceki uyarıdan sonra nazik ve kibarca tepki göstereyim bari.ey deli divane google;elinden geleni ardına koyma.ama eninde sonunda (tıpış tıpış) bu uygulamalar bu sistemde yer alacak....o kadar....

Tepkiler: serinaga ve ÖEY

byibo

Üye
Az önceki uyarıdan sonra nazik ve kibarca tepki göstereyim bari.ey deli divane google;elinden geleni ardına koyma.ama eninde sonunda (tıpış tıpış) bu uygulamalar bu sistemde yer alacak....o kadar....

bende uyarıyı bana verdin sanmıstım

Arkadaşlar konuya yorum yazarken eleştiri dozunu aşan ve firmalara hakarete varan ifadeler kullanmaktan kaçınalım.

Wp ile alakam olmaz ama Apple Google'la arayı çok fena açmış durumda

IVI-Elia

Üye
olsun sonuçta chromium açık kaynak kodlu bir proje değil mi? ama zaten ie11 ve yandex değişimli kullanıyorum. aurora ya geçicem inşallah

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft'tan cevap gecikmedi

Microsoft responds in detail to Google’s blocking of YouTube; cites HTML5 and unfair treatment

ÖEY

Üye

olsun sonuçta chromium açık kaynak kodlu bir proje değil mi? ama zaten ie11 ve yandex değişimli kullanıyorum. aurora ya geçicem inşallah
Firefox'u tavsiye edebilirim. Chrome'la arasında hız olarak öyle aman aman bir fark yok.

eRdaL.

Üye
Youmusic ve Youtube hd de çalışmıyor bende su anda

PureFood

Üye
The Chromium Projects for Administrators: Google Inc.

yav anladık kardeş her konuda ısıtıp ısıtıp önümüze getirme şunları. Burası wp bölümü, Googleı savunman sana artı getirmez burada.

Tepkiler: OttomaN TigeR, n000k ve SonyXperia

giray38

Üye
yüklenmeyin yahu adamın telefonu kastı herkesin telefonunun içine yağ koymamışlar işte akmıyor wp8 gibi Japon yada tutkal olabilir o telefonların içinde

Tepkiler: IVI-Elia