Telefon Tavsiyesi Yeni telefon alıcam ne önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

alperen262014

alperen262014

Üye
Note 4 te çok iyi Z3 te HTC one m8 de ama m8 almam gibi LG g3 ün tasarımı pek hosuma gitmedi iPhone zaten kullanamam. Yani note 4 mü Z3 mü yine ayni yere geldi konu :D Ayrıca yorum yapan arkadaşlara tesekkur ediyorum ilgilerinden dolayı :)
Bak guzel kardesim antutu guncellendiginde goreceksin 1. Çinli bir marka 2.note 4 3.alpha z3 ise 7.filan bu yuzden tavsiyem note 4 yonunde veya alpha

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Bak guzel kardesim antutu guncellendiginde goreceksin 1. Çinli bir marka 2.note 4 3.alpha z3 ise 7.filan bu yuzden tavsiyem note 4 yonunde veya alpha
Kardesim yalniz antutu ya bakarsan hile yaparakta cihaz icin iyi bi sonuc alabilirsin. Hile yapmasan bile antutu hersey degil ki ben pek guvenmiyorum antutuya. Ama yinede faydali bi program diyebilirim antutu icin..

byAndroid

byAndroid

Üye
antutuyla telefon mu alinir ya . al z3 ü farki hisset telefonun performansi kullanirken ortaya cikar oyle 2-3 dk lik test ile deil

• Beğen
Tepkiler: KD1907
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Note 4 te çok iyi Z3 te HTC one m8 de ama m8 almam gibi LG g3 ün tasarımı pek hosuma gitmedi iPhone zaten kullanamam. Yani note 4 mü Z3 mü yine ayni yere geldi konu :D Ayrıca yorum yapan arkadaşlara tesekkur ediyorum ilgilerinden dolayı :)

Bu İkilemden Kaldıysan Z3 Derim Tek Kötü Yanı Bataryası Çıkmaması :( Gerisi Güzel Note 4 İse Bataryası Çıkıyor O Güzel Sevmediğim Yanı İse Home Tuşu Büyüklüğü Ve Ön Kameranın Büyük Olması Anlıyorum Geniş Açılı Lens Ama Tipi Kaymış Telefonun

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Bu İkilemden Kaldıysan Z3 Derim Tek Kötü Yanı Bataryası Çıkmaması :( Gerisi Güzel Note 4 İse Bataryası Çıkıyor O Güzel Sevmediğim Yanı İse Home Tuşu Büyüklüğü Ve Ön Kameranın Büyük Olması Anlıyorum Geniş Açılı Lens Ama Tipi Kaymış Telefonun
Ben tasarim acisindan degil de islemci hizi bataryasi ekrani RAM i vs boyle ozelliklere bakiyorum. İki telefonunda bu ozellikleri cok iyi bende bu yuzden ikilemde kaldim. Ayrica tabii ki tasarimda onemli bi telefonda sonucta dis gorunus ama bence bu iki telefonun tasarimi da guzel. İste bu yuzden ne yapsam bilemiyorum diyorum ben :)

0MG90

0MG90

Üye
Bence Z3. Ama siyah alırsan dalga geçebilirler :D Arkadaşımda siyah Z1 var telefonla konuşurken ters tutuyor diye dalga geçmişlerdi, önü arkası aynı gibi, bunuda buraya neden yazdım bilmiyorum:D

• Beğen
Tepkiler: KD1907
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Bence Z3. Ama siyah alırsan dalga geçebilirler :D Arkadaşımda siyah Z1 var telefonla konuşurken ters tutuyor diye dalga geçmişlerdi, önü arkası aynı gibi, bunuda buraya neden yazdım bilmiyorum:D
Hahaha :D Z3 alirsam siyah almam zaten siyah guzel durmuyor. Acik yesil ya da fistik yesili rengi var Z3 e cok yakisiyor alirsam o renkten alicam gibi :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu harika işte:)çok güldüm ama iyiki yazdın,eyvallah.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Yardiiiimmmm :D