tahaakcl02
Üye
Ps3 de nasıl oynanıyorsa öyle zaten desteğin kesilmesi zaman alacaktır. Ps3 ün mağazası yakında kapandı daha aylar öncesine kadar destek vardı kaç yıllık cihaz siz düşünün artık.Merhaba arkadaşlar playstation 4 almayı düşünüyordum ama ps4'ün desteğinin kesileceğini duydum.
Peki destek kesilince ne olacak artık oyun oynanamayacak mı? Oynanabilecekse nasıl oynanacak .yeni oyun çıkmaması sorun olmaz sadece oyun oynayabilir miyim?
Ps 3 alsam oyun indiremezmiyim oyun oynayamazmıyım yani ?
yani oyun oynamak için kırdırmak mı gerekecek? Hala ps plus alınabilir mi?Destek kesilirse yeni oyun yapılmayacak demektir . Ps4 yazılım güncellemesi almayacaktır . Olacak sadece budur . Eski oyunların olduğu sunucuyu kapatacakları sanmıyorum.
Multiman yükletirsen(kırdırırsan) oynarsın ben en son ps3'üme oyun yüklettiğimde oyun başı 25 lira alıyorlardı şuan ne kadar bilmiyorum ama 50 den fazla olamaz.Ps 3 alsam oyun indiremezmiyim oyun oynayamazmıyım yani ?
Allahın Fakiri Senin Neyine PsBende ps1
almayı düşünüyordum
Demek destek kesiliyor haa
Bunu bilmiyordum
Çok iyi fikirAllahın Fakiri Senin Neyine PsSana Atari Alalım Forumda Toplaşalım
![]()
CD varsa elinizde oynarsınız ama yoksa mod chip ve CFW yolu göründü demektiroynamak için kırdırmak mı gerekecek?
yok ben ps plus almayı düşünüyordum cd fiyatları malumCD varsa elinizde oynarsınız ama yoksa mod chip ve CFW yolu göründü demektir
Çok iyi fikir
Atari çok daha ucuzdur
Çok iyi fikir
Atari çok daha ucuzdur