İphone 6Arkadaşlar merhaba oncelikle. En kısa zamanda yeni bi telefon almayı düşünüyorum butce 2300 TL ne önerirsiniz?
Abi iPhone kullanamam ben çok sınırlıyo insani bide zaten iPad 4 var o yüzden iPhone değilde android telefon tavsiye etsen olmaz mi?İphone 6
O Zamanda Xperia Z3 Note 4 Tavsiye ederimAbi iPhone kullanamam ben çok sınırlıyo insani bide zaten iPad 4 var o yüzden iPhone değilde android telefon tavsiye etsen olmaz mi?
Çünkü dayanıklı ve bendeki kahverengisi var çok çekici bir tasarımı var ayrıca popülerde kamerasıda iyi.Herkes Z3 demişbeyler neden Z3 peki mesela neden s5 ya da note 4 değilde o biraz açabilir misiniz lutfen?

Şarjı nasi iyi gidiyo mu bide kasma donma falan yapıyo mu telefon?Çünkü dayanıklı ve bendeki kahverengisi var çok çekici bir tasarımı var ayrıca popülerde kamerasıda iyi.![]()
Şarjı nasi iyi gidiyo mu bide kasma donma falan yapıyo mu telefon?

Çok iyi tam beklediğimiz özelliklerdi saydiklarin. Özellikle de uzun sure güncelleme alması. TeşekkürlerDayanıklı telefon, su-toz geçirmez, uzun süre güncelleme alır, arayüzü akıcı, kamerası iyi, donanımı iyi, şarjı rahat 2 gün gider vs.

Kardesim birşey daha sorucam kaç k video cekebiliyo 4 mü? Bide ekranı 1080p mi 2k mi?Bataryası Çok İyi Güç Tasarrufu (Normal)/Stamina Mod/Ultra Stamina Mod Var Gerisini Sen Düşün Hız Olarak Zaten Lolipop Alacak Almadan Önce Avm Gibi Yerlerde Deneyebilirsin![]()
Çok iyi tam beklediğimiz özelliklerdi saydiklarin. Özellikle de uzun sure güncelleme alması. Teşekkürler
Kardesim birşey daha sorucam kaç k video cekebiliyo 4 mü? Bide ekranı 1080p mi 2k mi?