Telefon Tavsiyesi Yeni telefon alıcam ne önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alıcam ne önerirsiniz?
Arkadaşlar merhaba oncelikle. En kısa zamanda yeni bi telefon almayı düşünüyorum butce 2300 TL ne önerirsiniz?

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Abi iPhone kullanamam ben çok sınırlıyo insani bide zaten iPad 4 var o yüzden iPhone değilde android telefon tavsiye etsen olmaz mi?
O Zamanda Xperia Z3 Note 4 Tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Sony Xperia Z3
Nexus 6
Note 4

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Xperia Z3

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Z3compact kesinlikle

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Z3 Kesinliklikle Compact Ekranı Küçük Gelebilir Ama Oda İyi

• Beğen
Tepkiler: KD1907 ve muhammettvurucu
0MG90

0MG90

Üye
Z3 al, net

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Herkes Z3 demiş :D beyler neden Z3 peki mesela neden s5 ya da note 4 değilde o biraz açabilir misiniz lutfen?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Herkes Z3 demiş :D beyler neden Z3 peki mesela neden s5 ya da note 4 değilde o biraz açabilir misiniz lutfen?
Çünkü dayanıklı ve bendeki kahverengisi var çok çekici bir tasarımı var ayrıca popülerde kamerasıda iyi. :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Dayanıklı telefon, su-toz geçirmez, uzun süre güncelleme alır, arayüzü akıcı, kamerası iyi, donanımı iyi, şarjı rahat 2 gün gider vs.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Şarjı nasi iyi gidiyo mu bide kasma donma falan yapıyo mu telefon?

Bataryası Çok İyi Güç Tasarrufu (Normal)/Stamina Mod/Ultra Stamina Mod Var Gerisini Sen Düşün Hız Olarak Zaten Lolipop Alacak Almadan Önce Avm Gibi Yerlerde Deneyebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Dayanıklı telefon, su-toz geçirmez, uzun süre güncelleme alır, arayüzü akıcı, kamerası iyi, donanımı iyi, şarjı rahat 2 gün gider vs.
Çok iyi tam beklediğimiz özelliklerdi saydiklarin. Özellikle de uzun sure güncelleme alması. Teşekkürler :)
Bataryası Çok İyi Güç Tasarrufu (Normal)/Stamina Mod/Ultra Stamina Mod Var Gerisini Sen Düşün Hız Olarak Zaten Lolipop Alacak Almadan Önce Avm Gibi Yerlerde Deneyebilirsin :)
Kardesim birşey daha sorucam kaç k video cekebiliyo 4 mü? Bide ekranı 1080p mi 2k mi?

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
1080p ekranı var, 4K video çekebiliyor

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Çok iyi tam beklediğimiz özelliklerdi saydiklarin. Özellikle de uzun sure güncelleme alması. Teşekkürler :)

Kardesim birşey daha sorucam kaç k video cekebiliyo 4 mü? Bide ekranı 1080p mi 2k mi?

4K Video Kaydı Yapıyor Sony'nin Lens Kalitesini Söylememe Gerek Yoktur Diye Düşünüyorum Ekran İse 1080p Ekranında Sıkıntı Çekmezsin Eline Alınca Anlarsın Zaten :oke:

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
HTC one m8.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve KD1907

furkankaya559758

Üye
Sony Xperia Z3 öneririm. Kamerası çok iyi, iPhone'dan sonra arayüzü bana hızlı geldi, ayrıca kasası da çok kaliteli

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Z3 ya da note 4 alicam ikisi arasında kaldım ama ne yapacagimi bilmiyorum off :(