Telefon Tavsiyesi Yeni telefon alıcam ne önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende Z3 almanı tavsiye ederim,note 4 de çok güzel cihaz ama z3 bir tık önde bence.

• Beğen
Tepkiler: KD1907

98farom98

98farom98

Üye
Tavsiyem kesinlikle SONY tarafından olacak ben Z2 kullanıyorum Z3 le arasında çok az bir fark var ve 4.4.4 güncellemesiyle Z2 yede Z3 deki bazı özellikler geldi mesela ultra stamina modu kamera açısından daha iyi Z2 veya Z3 tavsiye ederim

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
%65 - %70 xperia Z3 alicam gibi gozukuyor..

furkankaya559758

Üye
Tavsiyem kesinlikle SONY tarafından olacak ben Z2 kullanıyorum Z3 le arasında çok az bir fark var ve 4.4.4 güncellemesiyle Z2 yede Z3 deki bazı özellikler geldi mesela ultra stamina modu kamera açısından daha iyi Z2 veya Z3 tavsiye ederim
4.4.4 güncellemesi ile bazı özellikler değil tüm özellikler geldi. Dediğin gibi çok fark yok ama yeni olan her zaman daha iyidir. Daha fazla güncelleme alır vs.

ygtyldrm01

Üye
sat discovery al [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

ygtyldrm01

Üye
iphone 6 yada 6plus al

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Beyler z3 ü şarj ederken 30 dk %60 ını doldurdugu dogru mu ?

alperen262014

alperen262014

Üye
Note 4 al

• Beğen
alperen262014

alperen262014

Üye
Antutuda alpha 3. Note 4 2. Olmus xiomi 1.

doritos

Üye
Biraz bekle samsung note edge al bence :))

doritos

Üye
kafası kendinden güzel arkadaşım senin kadar bilgili değilim kusura bakma ama benimle bu şekilde konuştuğuna göre senin kafan uçmuş

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
kafası kendinden güzel arkadaşım senin kadar bilgili değilim kusura bakma ama benimle bu şekilde konuştuğuna göre senin kafan uçmuş

Yersiz Yüklenme Oldu Sanırım Kusura Bakma

dobita

Üye
Note 4 almani tavsiye ederim.hem kasayı değiştirdiler.hemde aşırı hızlı

• Beğen
Tepkiler: KD1907 ve alperen262014
PriZm

PriZm

Üye
Note 4.

• Beğen

nokia n79

Üye
Kardesim lg al gerisini dusunme derim lg g3 kimse soylememis ama siddetle tavsiye ederim bende g2 var yok boyle bir makine

• Beğen

nokia n79

Üye
Z2 tavsiye etmem iki arkadasımda vardı 10 dk oyun fln oynuyorsun sonra telefonu tutamiyorsun aşırı ısınıyor o kadar ısınmada icinden bi arıza cikmamasi icten bile degil

ahmetatyy

Üye
Htc one m8 kardesim

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 te çok iyi Z3 te HTC one m8 de ama m8 almam gibi LG g3 ün tasarımı pek hosuma gitmedi iPhone zaten kullanamam. Yani note 4 mü Z3 mü yine ayni yere geldi konu :D Ayrıca yorum yapan arkadaşlara tesekkur ediyorum ilgilerinden dolayı :)