Ekransizmerhaba arkadaşlar bu fiyata pc toplanır mı?
Sahibinden deki bu fiyatlarda satılan pc lerin işlemcileri kötü (maximum 4.nesil). Sıfırlarıda sadece kasa 15 000 tl. Sizce bulunabilir mi yeni nesil oyunları rahatça kaldıracak bir pc?
yani orta seviyelerde kaldırsa yeterrahatça kaldırabilecekten kastın önemli yüksek ayarlarda mı yoksa açsın yeter modda msın
yani @Dobraokuyucu'nun paylaştığı sistem oyun için alınabilir diyorsunuz dogru mu anladım?bu bütçe ile sarı sitede 2.el güzel ürünlere denk gelebilirsin ama bunun sıfır fiyatida iyi bence. tabi ram vs düşük ama ekran kartı fena sayılmaz. olmadı o kartın internetten oyun performanslarına bak. işlemci İ3 olduğu için bazı oyunlarda zorlabilirsin ama zaten ram vs de düşük o yüzden pek sorun arz etmez olmadı zamanla işlemci ram o şekilde ufak ufak geliştirirsin. bence iş görür sistem
eksilerinide yazdım. oyun bilgisayarından kasıt aslında en önemli parça ekran kartıdır. onuda düzgün bişey alayım desen zaten 6-10 bin arası sadece karta para vermen gerekir. düzgün bir işlemci alıp dar boğaz yaşamamak içinde 5-10 binlikte bir işlemci alman gerek. + ları ve - leri önünde kullanacağın için senin karar vermen gerekecek.yani @Dobraokuyucu'nun paylaştığı sistem oyun için alınabilir diyorsunuz dogru mu anladım?
Hmm biraz karışık geldi ama bir düşünmem lazım. @Dobraokuyucu nun paylaştığı sistemi babama bir soracağım onun pc den anlayan bir arkadaşı var o da bir baksın onun tavsiyesine göre tercihimi yaparım.eksilerinide yazdım. oyun bilgisayarından kasıt aslında en önemli parça ekran kartıdır. onuda düzgün bişey alayım desen zaten 6-10 bin arası sadece karta para vermen gerekir. düzgün bir işlemci alıp dar boğaz yaşamamak içinde 5-10 binlikte bir işlemci alman gerek. + ları ve - leri önünde kullanacağın için senin karar vermen gerekecek.
2 önerim olur:
1. arkadaşın kı gibi sistem benzerleri. illa sıfırsa bence fena sayılmaz o fiyatlar. ikinci elde ise aynı temizlikte fakat daha üstün özellikli makınalarda bulunabilir, ilanları her platformda takıp edersen muhakkak düşer önüne düzgün set.
2. bir diğer önerim ise:
amd nın gpu lu işlemcilerinide tercih edebilirsin. örnek veriyorum bu videodakı işlemci gtx 1650 ile aynı sayılır. yani şu mantık düşün sistem tamamen amdye kayarsa ekran kartsız oyun oynatır buda tercih işlemci ve fiyat performans videoları dolu internette
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hmm biraz karışık geldi ama bir düşünmem lazım. @Dobraokuyucu nun paylaştığı sistemi babama bir soracağım onun pc den anlayan bir arkadaşı var o da bir baksın onun tavsiyesine göre tercihimi yaparım.eksilerinide yazdım. oyun bilgisayarından kasıt aslında en önemli parça ekran kartıdır. onuda düzgün bişey alayım desen zaten 6-10 bin arası sadece karta para vermen gerekir. düzgün bir işlemci alıp dar boğaz yaşamamak içinde 5-10 binlikte bir işlemci alman gerek. + ları ve - leri önünde kullanacağın için senin karar vermen gerekecek.
2 önerim olur:
1. arkadaşın kı gibi sistem benzerleri. illa sıfırsa bence fena sayılmaz o fiyatlar. ikinci elde ise aynı temizlikte fakat daha üstün özellikli makınalarda bulunabilir, ilanları her platformda takıp edersen muhakkak düşer önüne düzgün set.
2. bir diğer önerim ise:
amd nın gpu lu işlemcilerinide tercih edebilirsin. örnek veriyorum bu videodakı işlemci gtx 1650 ile aynı sayılır. yani şu mantık düşün sistem tamamen amdye kayarsa ekran kartsız oyun oynatır buda tercih işlemci ve fiyat performans videoları dolu internette
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitede amd versiyonu da vardi aslindabu bütçe ile sarı sitede 2.el güzel ürünlere denk gelebilirsin ama bunun sıfır fiyatida iyi bence. tabi ram vs düşük ama ekran kartı fena sayılmaz. olmadı o kartın internetten oyun performanslarına bak. işlemci İ3 olduğu için bazı oyunlarda zorlabilirsin ama zaten ram vs de düşük o yüzden pek sorun arz etmez olmadı zamanla işlemci ram o şekilde ufak ufak geliştirirsin. bence iş görür sistem
Amd bence daha iyisitede amd versiyonu da vardi aslinda
ekran karti ve ana karti almak ikinci elde buyuk kumar degil miBu fiyata kesinlikle amd işlemci al . İntel pahalı hiç yanaşma . Soket sürekli değiştirmediği için geniş bir skalada işlemci seçeneğin olacak .
Sistemin ddr4/ddr5 olmasına karar ver.
Senin en önemli parçan şu an ekran kartın teknik çizimde amd ekran kartları iş yapmıyor hep işlemciden kullanıyor render vs alırken . İşlemci güçlü olursa kurtarır.
Sen 15 bin'e toplama yaparak ucuza her şeyi açacak bir kada toplayabilirsin örnek bir sistem sıfırda toplamayı deneyeyim dönerim birazdan.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şöyle bir şey amd ryzen 5 5600
Asus b450 mk-ıı ,
8 gb ram corsair DDR4 ram
6600 xt ekran kartı
17 bin tuttu . 2.el parçalara yönel . Sende kasa ve psu var mı ?
DDR5 toplayacaksan ileriye yönelik istersen ona da bakalım . Ekran kartını şimdi alma apulu sistem topla . Miss sonrasında parayı buldukça yükseltirsin .
ucmayip yerinde sayan tek sey bu forum hocamOhoo fiyatlar uçmuş. 2.el ben 5600G'yi 3000 tl ye almıştım.
zaten 212 avm'de (istanbul'da) sıfır bir toplama kasa 15 000'e geliyordu. O kadar bütçem yok ve bisiklet de alacağım için bütçe daha da düşecek. Sanırım bilgisayar işi gelecek seneye kaldı ya da iki sene sonraya. Yardım için herkese teşekkür ederim şuanlık bilgisayar alamayacağım konuyu kapatabilirsiniz.Bu fiyata kesinlikle amd işlemci al . İntel pahalı hiç yanaşma . Soket sürekli değiştirmediği için geniş bir skalada işlemci seçeneğin olacak .
Sistemin ddr4/ddr5 olmasına karar ver.
Senin en önemli parçan şu an ekran kartın teknik çizimde amd ekran kartları iş yapmıyor hep işlemciden kullanıyor render vs alırken . İşlemci güçlü olursa kurtarır.
Sen 15 bin'e toplama yaparak ucuza her şeyi açacak bir kada toplayabilirsin örnek bir sistem sıfırda toplamayı deneyeyim dönerim birazdan.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şöyle bir şey amd ryzen 5 5600
Asus b450 mk-ıı ,
8 gb ram corsair DDR4 ram
6600 xt ekran kartı
17 bin tuttu . 2.el parçalara yönel . Sende kasa ve psu var mı ?
DDR5 toplayacaksan ileriye yönelik istersen ona da bakalım . Ekran kartını şimdi alma apulu sistem topla . Miss sonrasında parayı buldukça yükseltirsin .
Benim nokıa x2-02 telefonucmayip yerinde sayan tek sey bu forum hocam
Bisiklet çok mu önemli bence pc kadar önemli hiç değilbisiklet de alacağım için
Daha çok yine aile izninden dolayı. @Dobraokuyucu nun paylaştığı pc'yi almak istediğimi söyledim ama almama izin vermediler Yoksa ben de istemem her pc işim olduğunda internet kafeye gitmeyi. Şimdilik biraz teknolojiden uzak durabilmek için bisiklet alacağım 1-2 yıl sonra bilgisayara da tekrar bakacağım.Benim nokıa x2-02 telefon
yıl geçtikçe fiyatı düşürüyorum
En azından forum sabit
Mesaj birleştirildi:
Bisiklet çok mu önemli bence pc kadar önemli hiç değil
Ha ulaşım için diyosan
Önceliği bisiklete veriyosan onu bilemem
sizi de boş yere yordum ama kusura bakmayınDaha çok yine aile izninden dolayı. @Dobraokuyucu nun paylaştığı pc'yi almak istediğimi söyledim ama almama izin vermediler Yoksa ben de istemem her pc işim olduğunda internet kafeye gitmeyi. Şimdilik biraz teknolojiden uzak durabilmek için bisiklet alacağım 1-2 yıl sonra bilgisayara da tekrar bakacağım.