Telefon Tavsiyesi Yeni telefon alıcam ne önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence Z2 al çünkü Z3 ile aralarında çok ciddi bir fark yok. Fiyatı da 1550 lira. Hem de ''Distribütör garantili'' Ordan artan parayla da kendine bi şeyler alırsın.

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Bence Z2 al çünkü Z3 ile aralarında çok ciddi bir fark yok. Fiyatı da 1550 lira. Hem de ''Distribütör garantili'' Ordan artan parayla da kendine bi şeyler alırsın.
Yok abi ya ben alırsam en iyisini alırım 3 yıl falanda onla idare ederim ondan Z3 diyorum :) Ama onerin için tesekkur ederim kardesim

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yok abi ya ben alırsam en iyisini alırım 3 yıl falanda onla idare ederim ondan Z3 diyorum :) Ama onerin için tesekkur ederim kardesim
Z3 le ne kadar idare edersen z2 yle de o kadar idare edersin

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Beklerim Diyorsan 2015 Model Xperia Z4 Beklemiyeceğim Diyorsan Z3 Kesinlikle Note 4'ü Boşver Touchwiz Çok Kötü Arayüz Kamera Berbat Şarj Sıkıntısı Çekersin Zaten Note 3le Bataryası Aynı Sırf Ekran Yer Bataryayı Note 4'de Bana Güven

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bi bakiyim Z2 te gerçektende öyleyse alabilirim hem daha da ucuzmus fiyati
Z3 ü kötülemiyorum yanlış olmasın sadece z2 nin üzerine çıkarılmış bi model ufak tefek değişiklik dışında. Z3 ne güncelleme alırsa z2 de onu alır.

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Z3 ü kötülemiyorum yanlış olmasın sadece z2 nin üzerine çıkarılmış bi model ufak tefek değişiklik dışında. Z3 ne güncelleme alırsa z2 de onu alır.
Abi baktimda cidden ayni diyebilirim z3 le z2. Ne yapsam ya daha çok kafam karıştı simdi :D

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben alacak olsam fazlasını vermek gereksiz derim.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve KD1907
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Beklerim Diyorsan 2015 Model Xperia Z4 Beklemiyeceğim Diyorsan Z3 Kesinlikle Note 4'ü Boşver Touchwiz Çok Kötü Arayüz Kamera Berbat Şarj Sıkıntısı Çekersin Zaten Note 3le Bataryası Aynı Sırf Ekran Yer Bataryayı Note 4'de Bana Güven
Note 4 almicam gibi ama zaten Z3 10 gün önce satilmaya baslanmadı mi neden hemen z4 u çıkarıyorlar ben onu anlamadım. Ayrıca 2015 model z4 dediğin ne zaman satışa cikar bi bilgin var mi? Ben en fazla 1 ay bekleyebilirim de..

0MG90

0MG90

Üye
Z3 ülkemize yeni geldi, tanıtılalı çok oluyor
Ben olsam Z2 yerine Z3 alırdım, hem tasarımı daha iyi hemde ısı borusu var(fazla ısınmıyor)

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Z3 ülkemize yeni geldi, tanıtılalı çok oluyor
Ben olsam Z2 yerine Z3 alırdım, hem tasarımı daha iyi hemde ısı borusu var(fazla ısınmıyor)
Bence de Z3 almak daha mantıklı gibi duruyor kardesim

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Note 4 almicam gibi ama zaten Z3 10 gün önce satilmaya baslanmadı mi neden hemen z4 u çıkarıyorlar ben onu anlamadım. Ayrıca 2015 model z4 dediğin ne zaman satışa cikar bi bilgin var mi? Ben en fazla 1 ay bekleyebilirim de..

Nisanda Türkiye'ye Satışa Çıkar Büyük Bir İhtimal. Sony 6 Ayda Bir Amiral Gemisi Çıkarıyor Zaten Millet Buna Tepkili Onun İçin Artık Senede 1 Kere Amiral Gemisi Model Çıkaracak. Sen En İyisi Z3 Al ;)

• Beğen
Tepkiler: KD1907

furkankaya559758

Üye
  • Beğen
Tepkiler: KD1907
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Kamera Bakımından Z3 diğeri ise Htc One M8 görsellik ve klaslık bakımından HTC ONE M8 :cool: bir telefon

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aynen m8 :)

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
M8 güzel telefonda su an için Z3 alicam gibi duruyor.. Ama kararim değişebilir tabiiki. Teşekkürler arkadaşlar daha fazla öneri lazim ama bana :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 4 ün kamerası berbat değil. Ama bir Z3 te değil. :D

Anil-D

Anil-D

Üye
z3 al suya karsi dayanikli kamera iyi snap islemci daha nolsun

• Beğen
Tepkiler: KD1907 ve B.A.R.O.N
lazye

lazye

Üye
Z2 bence :)

• Beğen