Yok abi ya ben alırsam en iyisini alırım 3 yıl falanda onla idare ederim ondan Z3 diyorumBence Z2 al çünkü Z3 ile aralarında çok ciddi bir fark yok. Fiyatı da 1550 lira. Hem de ''Distribütör garantili'' Ordan artan parayla da kendine bi şeyler alırsın.
Ama onerin için tesekkur ederim kardesimZ3 le ne kadar idare edersen z2 yle de o kadar idare edersinYok abi ya ben alırsam en iyisini alırım 3 yıl falanda onla idare ederim ondan Z3 diyorumAma onerin için tesekkur ederim kardesim
Aynen...Z3 le ne kadar idare edersen z2 yle de o kadar idare edersin
Bi bakiyim Z2 te gerçektende öyleyse alabilirim hem daha da ucuzmus fiyatiZ3 le ne kadar idare edersen z2 yle de o kadar idare edersin
Z3 ü kötülemiyorum yanlış olmasın sadece z2 nin üzerine çıkarılmış bi model ufak tefek değişiklik dışında. Z3 ne güncelleme alırsa z2 de onu alır.Bi bakiyim Z2 te gerçektende öyleyse alabilirim hem daha da ucuzmus fiyati
Abi baktimda cidden ayni diyebilirim z3 le z2. Ne yapsam ya daha çok kafam karıştı simdiZ3 ü kötülemiyorum yanlış olmasın sadece z2 nin üzerine çıkarılmış bi model ufak tefek değişiklik dışında. Z3 ne güncelleme alırsa z2 de onu alır.

Note 4 almicam gibi ama zaten Z3 10 gün önce satilmaya baslanmadı mi neden hemen z4 u çıkarıyorlar ben onu anlamadım. Ayrıca 2015 model z4 dediğin ne zaman satışa cikar bi bilgin var mi? Ben en fazla 1 ay bekleyebilirim de..Beklerim Diyorsan 2015 Model Xperia Z4 Beklemiyeceğim Diyorsan Z3 Kesinlikle Note 4'ü Boşver Touchwiz Çok Kötü Arayüz Kamera Berbat Şarj Sıkıntısı Çekersin Zaten Note 3le Bataryası Aynı Sırf Ekran Yer Bataryayı Note 4'de Bana Güven
Bence de Z3 almak daha mantıklı gibi duruyor kardesimZ3 ülkemize yeni geldi, tanıtılalı çok oluyor
Ben olsam Z2 yerine Z3 alırdım, hem tasarımı daha iyi hemde ısı borusu var(fazla ısınmıyor)
Note 4 almicam gibi ama zaten Z3 10 gün önce satilmaya baslanmadı mi neden hemen z4 u çıkarıyorlar ben onu anlamadım. Ayrıca 2015 model z4 dediğin ne zaman satışa cikar bi bilgin var mi? Ben en fazla 1 ay bekleyebilirim de..
İkisini de incele. İkisi de iyi telefonlar sana hangisi güzel gelirse onu alırsın.Z3 ya da note 4 alicam ikisi arasında kaldım ama ne yapacagimi bilmiyorum off![]()
Note 4 ün kamerası berbat değil. Ama bir Z3 te değil.Beklerim Diyorsan 2015 Model Xperia Z4 Beklemiyeceğim Diyorsan Z3 Kesinlikle Note 4'ü Boşver Touchwiz Çok Kötü Arayüz Kamera Berbat Şarj Sıkıntısı Çekersin Zaten Note 3le Bataryası Aynı Sırf Ekran Yer Bataryayı Note 4'de Bana Güven