capkino06
Üye
tamam işte aynısı oluyor ben uygulama listesinden çalışan uygulamaları görmek için iki kez sağa çekmek zorunda kalacam.hayır iki kez sola çekilmeyecek ekran. şuan iki ekran var.
1- ana ekran >> 2 -uygulama listesi ekranı.
benim söylediğimde ise üç ekran olacak.
1- çalışan uygulamalar ekranı << 2-ana ekran >> 3- uygulama listesi ekranı
yani ekranı şuan sola çekiyoruz uygulama listesi geliyor, aynı şekilde sağa çekince de çalışan uygulamalar ekranı gelecek. ordan çalışan uygulamalar görülecek ve kapatılabilecek.
tamam işte aynısı oluyor ben uygulama listesinden çalışan uygulamaları görmek için iki kez sağa çekmek zorunda kalacam.
ayrıca uc browserde sayfayı sağa ve sola çekildiğinde geri ve ileri görevi yapıyor. panorama uygulamalardada mümkün olmayacaktır mesela müzik + videolara girdiğimizde ekranı sola çektik bi kaç kez geri dönmek istediğimizde ekranı sağa çekerken açık uygulamalar listesi açılır ama ben bir önceki menüyü istemiştim anlatabildim mi?
bence geri tuşu daha mantıklıanladım ama zaten uygulama içerisindeysen sağa sola ekran kaydırdığında ana ekrandaki gibi zaten davranmıyor. mesela müzik uygulamasındayken sağa sola ekranı kaydırdığında telefon ana ekranı yada uygulama listesi ekranı gelmiyor zaten. bir uygulamayı home tuşu ile alta almadan dediğin şey olmaz yani. ha şu konuda haklısın. benim dediğim şekilde üç ekran olur ve sen o an üçüncü yani uygulama listesi ekranında olursan ve birinci ekrana gitmek istersen iki kez kaydırma yapman gerekecek. bunda haklısın. ama bu ekran üzerine birinci ve üçüncü ekranların üst veya alt kısmına konulabilecek birkaç şeffaf basit butonla çözülebilecek bişey. mesela androidde beş tane ekran olur ve ard arda beş tane halka vardır ekranda. sen kaydırdıkça ekranlar değişir ve halkalar üzerinde bu belli olur ve aynı zamanda o küçük halkaları yada noktaları ekranlara ulaşmak için buton olarak da kullanabilirsin. bence çözülemeyecek bir sorun değil.
ee ana ekrana dön ekranı sağa çek yine aynı süreyi alacaktır? hem işlevselliği daha zor olacaktır benceanladım ama zaten uygulama içerisindeysen sağa sola ekran kaydırdığında ana ekrandaki gibi zaten davranmıyor. mesela müzik uygulamasındayken sağa sola ekranı kaydırdığında telefon ana ekranı yada uygulama listesi ekranı gelmiyor zaten. bir uygulamayı home tuşu ile alta almadan dediğin şey olmaz yani. ha şu konuda haklısın. benim dediğim şekilde üç ekran olur ve sen o an üçüncü yani uygulama listesi ekranında olursan ve birinci ekrana gitmek istersen iki kez kaydırma yapman gerekecek. bunda haklısın. ama bu ekran üzerine birinci ve üçüncü ekranların üst veya alt kısmına konulabilecek birkaç şeffaf basit butonla çözülebilecek bişey. mesela androidde beş tane ekran olur ve ard arda beş tane halka vardır ekranda. sen kaydırdıkça ekranlar değişir ve halkalar üzerinde bu belli olur ve aynı zamanda o küçük halkaları yada noktaları ekranlara ulaşmak için buton olarak da kullanabilirsin. bence çözülemeyecek bir sorun değil.
ee ana ekrana dön ekranı sağa çek yine aynı süreyi alacaktır? hem işlevselliği daha zor olacaktır bence
hocam sende hiç yaratıcı değilsinki geri tuşuna basınca hızlı ayarlar ne yav?ama sen olaya sadece üçüncü ekrandan bakıyorsunsürekli uygulama listesinde olmayacaksın sonuçta. böyle düşünürsek ne zorluklar sayarım ben sana
Saçma bence ne güzel geri tuşuna uzun basma bu işi görüyor o ekranı belki hızlı ayarlar getirilebilir bence.
hocam sende hiç yaratıcı değilsinki geri tuşuna basınca hızlı ayarlar ne yav?adı üstünde geri tuşu hem geriye gidiyoruz hem arkadaki uygulamayı görüyoruz uygumalar geride kaldığı için
yav tamam ben bir turizm katiliyim Allah geri tuşunun cezasını versinbu geri tuşu zaten başa bela. bişeyle uğraşırken yanlışlıkla elin deyse pat yaptığın işlemi geri alıyorsun. bazen işleri çok zorlaştırıyor. ama diğer türlü geri tuşuna elin deyse bile ekranın bir bölümünde sadece hızlı ayarlar penceresi açılır ve tekrar geri tuşuna basarsın o pencere kapanır. yani izlediğin film yada oyun bundan hiç etkilenmez.
sende o tuşu "geri" olarak düşünme. farzet ki hızlı ayarları açan bir ok işaretiymiş. ne var yani yapamaz mısın bunu
yav tamam ben bir turizm katiliyim Allah geri tuşunun cezasını versingeri tuşu ile hızlı ayarlar turizm kadar alakasız anlasana be abi
sevmek değilde işlevi yerinde bence böyle iyişu geri tuşu varya benim telefonda en sevmediğim şey. sen ne kadar sevmişsin bu geri tuşunu böyle
yav tamam ben bir turizm katiliyim Allah geri tuşunun cezasını versingeri tuşu ile hızlı ayarlar turizm kadar alakasız anlasana be abi
arama tuşunada basınca aramak istediğimiz kişinin adını söyleyelim arasınarama tuşuna da bi ayar çekecem bekleyino da böyle gitmez yani.
zaten menü tuşuna basılı tuttuğunuz call diyerek aramak istediğiniz kişinin adını söylerseniz direk arama yapıyor bunun dışında farklı şeylere gerek yok bence bu arada win8 de olan aynı 2 işlemci tek ekranda yapmada gelse hiç fena olmazdı mesela bir yanda viyo ile vidyo izleme bir yanda mesaj yazma falan fena olmaz bence hiçarama tuşunada basınca aramak istediğimiz kişinin adını söyleyelim arasın
bak o özellik çok güzel w8.1 de cok kullanışlı facebookda biriyle konuşurken diğer ekranda minion rush asfalt 8 oynuyorumzaten menü tuşuna basılı tuttuğunuz call diyerek aramak istediğiniz kişinin adını söylerseniz direk arama yapıyor bunun dışında farklı şeylere gerek yok bence bu arada win8 de olan aynı 2 işlemci tek ekranda yapmada gelse hiç fena olmazdı mesela bir yanda viyo ile vidyo izleme bir yanda mesaj yazma falan fena olmaz bence hiç
menü tuşuna uzun basınca konuşma dili desteklemiyor diyor ayarlar da Türkçe yok siz ingilizce olarakmı hallediyonuzzaten menü tuşuna basılı tuttuğunuz call diyerek aramak istediğiniz kişinin adını söylerseniz direk arama yapıyor bunun dışında farklı şeylere gerek yok bence bu arada win8 de olan aynı 2 işlemci tek ekranda yapmada gelse hiç fena olmazdı mesela bir yanda viyo ile vidyo izleme bir yanda mesaj yazma falan fena olmaz bence hiç
mesela ben rehberde annemi "annem mom" diyerek kayıt yaptım ve menü tuşuna bastığımda "call mom"" dediğimde direk arıyor sorunsuz normalde rehberde olan kişilerin yanına ek İngilizce ifadeler ekleyin okunuşu kolay direk arıya biliyorsunuz deneyin birmenü tuşuna uzun basınca konuşma dili desteklemiyor diyor ayarlar da Türkçe yok siz ingilizce olarakmı hallediyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?