kameradaki sararma olayı var hala, ayrıca resim çekince onu sildiğiniz zaman kameraya dönüşte sorun oluyor siyah ekran kalıyor ve kamera açılmıyor, ana menuye donup tekrardan kaçta acıyorum.
arkadaşlar bence windows yine eline yüzüne bulaştırdı nokia bunda pek payı yok denecek kadar az zaten nokıa diye bi markada kalmadı çok fazla hata var güncellemede en kotusu bildirim ekranı n8 de bile bundan iyiydi wifi çok saçma şeyler yapmış windows bence bunun için tanıtıma filan gerek yoktu boşuna uğraşıyoruz bence böyle salakca şeyler sadece günü kurtarır bir çok hata dolu kimse kendini kandırmasın beta filan diye böyle gider bu boşuna beklmişim bu kada r basit şeyleri yapamayan bi windows asla apple la yarışamaz androidi geçemez bu mümkün değil..
Evet dostum bende de gözükmüyor. Alarmın etkin olduğu bile görünmüyor.
Arkadaşlar bu adı üstünde beta. Sorunların ortaya çıkması için erkenden verildi geliştiricilere. Final sürümünü bekleyelim aynı problemler devam ederse o zaman başlayalım Microsofta filan sallamaya.
Evet dostum bende de gözükmüyor. Alarmın etkin olduğu bile görünmüyor.
Arkadaşlar bu adı üstünde beta. Sorunların ortaya çıkması için erkenden verildi geliştiricilere. Final sürümünü bekleyelim aynı problemler devam ederse o zaman başlayalım Microsofta filan sallamaya.
Glance çalışıyor arkadaşlar ayarlardan girip aktif etmeniz lazım restart ettikten sonra eski haline dönüyor ayrıca ie Explorer dehşet olmuş bilgisayarımla senk. çalışıyor hatta bilgisayarda hangi sekme varsa telefondan görebiliyorum 10 numara olmuş
Akşam yatarken %100 yapıp yattım, şu anda %66 şarjı ve neredeyse hiç kurcalamadım ne kadar gideceğine bakmak için. Güncellemeden önce aynı kullanımda %90 civarı olurdu bu saatlerde. İnşallah düzelir diye umuyorum yoksa işimiz iş bu şekilde saat daha 11 bile olmadı. Böyle giderse iki tane harici şarj almak lazım
Akşam yatarken %100 yapıp yattım, şu anda %66 şarjı ve neredeyse hiç kurcalamadım ne kadar gideceğine bakmak için. Güncellemeden önce aynı kullanımda %90 civarı olurdu bu saatlerde. İnşallah düzelir diye umuyorum yoksa işimiz iş bu şekilde saat daha 11 bile olmadı. Böyle giderse iki tane harici şarj almak lazım
abi bi bende mi hiç sıkıntı yok anlamıyorumBataryada duşme gibi görünebilir ama benim önceden %5 civarı kapanıyordu dün akşam sömürdüm şarjı kullan kullan bitmedi %1de bi yarım saat falan kullandım sonra oyunun ortasında kapandı tabiki ama bence olması gereken haline döndü ek olarak beta da şarj düşük oluyor genelde finalde baya fark edecek