bazen kulaklıkla müzik dinlerken biri ararsa sağ kulaklıktan ses gelmez oluyor çıkarıp takıyorum yine düzelmiyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor bu sorundan yaşayan varmı arkadaşlar
Şahsen ben 620'de hiç bu bahsettiğin problemi yaşamadım
Daha önce var mıydı bilmiyorum ama kulaklık takılı iken telefon çaldığında sadece sesin kulaklıktan gelmesi gerekmiyor mu ? Yoksa bu daha önceden de var mıydı
Şahsen ben 620'de hiç bu bahsettiğin problemi yaşamadım
Daha önce var mıydı bilmiyorum ama kulaklık takılı iken telefon çaldığında sadece sesin kulaklıktan gelmesi gerekmiyor mu ? Yoksa bu daha önceden de var mıydı
bazen kulaklıkla müzik dinlerken biri ararsa sağ kulaklıktan ses gelmez oluyor çıkarıp takıyorum yine düzelmiyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor bu sorundan yaşayan varmı arkadaşlar
Bende oluyor black te de vardı 8.1 de de yaşadım 1-2 kere.. Yazılımsal sorun olduğu aşikar..herkesin kulaklığı veya kulaklık girişi bozulmadığına göre aynı anda. Geri bildirim atın bu konu ile ilgili
Bende oluyor black te de vardı 8.1 de de yaşadım 1-2 kere.. Yazılımsal sorun olduğu aşikar..herkesin kulaklığı veya kulaklık girişi bozulmadığına göre aynı anda. Geri bildirim atın bu konu ile ilgili
Arkadaşlar telefonum Lumia 1320. Alt taraktaki açıklıkta neyin nesi? Aynı sorun whatsapp, facebook, viber gibi uygulamalarda da var. Uygulama güncellemeleri ile geliştiriciler düzeltecek mi yoksa kararlı sürüm ile Microsoft mu düzeltecek?
Kişiler den face den birşey paylaşmayı direk yapsaydı iyi olurdu paylaşılan bir resmi paylaşmak için kaydet paylaş seçeneği var aksi halde programın içinden paylaşıyorsun
Ya abiler/dostlar daha önce elbet belirtilmiştir de, ben söyleyeyim içimde kaldı, bu galerideki fotoğrafları işaretleyip toplu halde SkyDrive'a kaydet yapardık, şimdi işaretliyorum üç noktaya basıyorum ancak OneDrive'a kaydet yok ???
İkincisi de, OneDrive'ı açıyorum, fotoğraf yükleyeceğim toplu olarak, yapamıyorum. İlle tek tek atıyor, seçmeme izin vermiyor. Nasıl iş anlamadım.