Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Püf NoktasıWindows 10 Mobile Tweakler
Sponsorlu Bağlantılar
furyzer0
Üye
bilen biri anlatabilir mi l950/xl da normal yolla unlock etmeyi engelleyen bir güncelleme vermişler extras ve info uygulamasına bunun çözümünü bilen var mı?
Rock Ve Roll
Üye
extralar bilgi uygulamasını güncellerseniz bütün cihazlar için aynı durum olur, telefonu sıfırladıktan sonra mağazadan otomatik güncellemeleri kapatmanız gerek
furyzer0
Üye
yani sıfırlamak zorundayız unlock için :/
Sent from mTalk
Rock Ve Roll
Üye
system uygulamalarını kaldırmanın bir yolu vardı nasıl yapılıyor hatırlamıyorum ama belki işe yarar
lumiacı
Üye
Ne İşe yarıyor bu unlock iyi bir şey mi kötü bir şey mi?
630da ekran çözünürlüğü 480x854 olduğu için olmuyor. 54 piksel navigasyon barı için. Bende çok uğraştım ama olmadı. İsterseniz dt2w özelliğini custompfd ile etkinleştirebilirsiniz.
630da ekran çözünürlüğü 480x854 olduğu için olmuyor. 54 piksel navigasyon barı için. Bende çok uğraştım ama olmadı. İsterseniz dt2w özelliğini custompfd ile etkinleştirebilirsiniz.
Önce bi bakın buraya yazdığım anahtarların bazıları zaten mevcut olabilir eğer varsa onları 1 yapın.
Daha sonra diğer eklenenlerden dokunmaya girin. Güncellendi vs. diyecek yeniden başlat dediğinizde yine dokunma ayarlarından etkinleştirebilirsiniz. Eldiven moduda yapılabiliyor ama bazen oluyor bazen olmuyor.
Önce bi bakın buraya yazdığım anahtarların bazıları zaten mevcut olabilir eğer varsa onları 1 yapın.
Daha sonra diğer eklenenlerden dokunmaya girin. Güncellendi vs. diyecek yeniden başlat dediğinizde yine dokunma ayarlarından etkinleştirebilirsiniz. Eldiven moduda yapılabiliyor ama bazen oluyor bazen olmuyor.