humanhunter
Üye
x50 serisinde çalışıyor olması lazım. Denemediniz mi ?Unlocl hala 50 serisinde çalışmıyor mu yoksa geldi mi?
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
x50 serisinde çalışıyor olması lazım. Denemediniz mi ?Unlocl hala 50 serisinde çalışmıyor mu yoksa geldi mi?
Device portaldan yüklemeyi denediniz mi?arkadaşlar biri anlatabilir mi bu interop tools'u L950XL'e nasıl yukleyeceğiz?
denedim hocam. Uzun bir hata metni aldım. Şuan mobildeyim eve geçince hata ekranını atarımDevice portaldan yüklemeyi denediniz mi?
Ben en son 1.7 yi yükledim. Sanırım yeni versiyonda x50 serisine de unlock gelmiş. Bir deniyeyim belki bende de sorun çıkar.denedim hocam. Uzun bir hata metni aldım. Şuan mobildeyim eve geçince hata ekranını atarım
1.7 'yi indirebileceğim bir link var mı elinizde?Ben en son 1.7 yi yükledim. Sanırım yeni versiyonda x50 serisine de unlock gelmiş. Bir deniyeyim belki bende de sorun çıkar.
Edit: ben de 1.9u yükleyemedim
Onedriveımda vardı ortak klasore atıp linkini vereyim...1.7 'yi indirebileceğim bir link var mı elinizde?
eyvallah hocam yükledim. kullanımı kolaylaştırıcı ne gibi değişiklikler yapabiliriz L950XL için?Onedriveımda vardı ortak klasore atıp linkini vereyim...
Edit: Yanlış hatırlamıyorsam bu olması lazım olmazsa bir daha bakarımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Unlock yeni geldiği için bu sürümde yok malesef:/ kayıt defterinde bazı oynamalar yapabilirsin bir de içinde uygulama yükleyici var portaldan daha kullanışlı. İçindeki çoğu özellik yeni nesilde olup eski nesillerde olmayan şeyleri getirmek olduğu için 50 serisinde pek işe yaramıyor.eyvallah hocam yükledim. kullanımı kolaylaştırıcı ne gibi değişiklikler yapabiliriz L950XL için?
Hangi anahtarları değiştirdiniz?
ınterop tools'da oynama yapınca parlaklık ayarı değişiyor
Hangi anahtarları değiştirdiniz?
Tweaks sayfasındaki parlaklık ayarı bende işe yaramıyor düşük orta yüksek yerine kaydırarak ayarlama geliyor ama parlaklığı ayarlamıyor.
İşte o bende parlaklığı bozuyor.
en alta ki seçenek ne işe yarıyor
şu konunun sonunda var abi daha kısa bir yolu var mıydı hatırlamıyorum ana olabilir WP Bootloader Unlock, Sistem Dosyaları Düzenleme ve Daha'sılumia kapalı şarj hackı hangi konuda idi arkadaşlar? Bulamadım da..