Ayar işe yaramıyor ki. Parlaklık sadece %0da, 25te ve 100de değişiyor ara değerlerde bi değişiklik olmuyor. Geride alınmıyor tek çare hard reset.arkadaşlar ben yükledim interop tools'u ekran parlaklığını nasıl kaydırarak yapacağım l820
Geliştiren arkadaş sürekli güncel tutuyor uygulamayı;Interop Tools 1.3 paylaşıldı, denemek isteyebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 920 üzerinde parlaklık ayarı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Register a package mıGeliştiren arkadaş sürekli güncel tutuyor uygulamayı;
İçerisine uygulama yöneticisi gibi yeni özellikler ekleyerek kullanıma sunmuş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben yükledim.İnterop toolsu redstone da 950/950xl da yükleyenler var mı?
Sent from mTalk using lumia950
Ben yükledim.
Malesef çalışmıyor extra bilgi ile alakalı galiba budaUnlovk seçeneği çalıştı mı bende sadece en alttaki aktif oluyor
Sent from mTalk using lumia950
bunu deyloper programları görmüyor.nasıl yüklediniz telefonaGeliştiren arkadaş sürekli güncel tutuyor uygulamayı;
İçerisine uygulama yöneticisi gibi yeni özellikler ekleyerek kullanıma sunmuş.
data\users\publicbenim telefonun içi bu halde.bütün sisteme girdim,ama şimdi resimlerin ve medyanın kaydedildiği yeri bulamıyorum
Arkadaşlar bu ekranı görmem için ne yapmam gerekiyor nasıl yapılıyor bilen biri anlatabilir mi lütfen?benim telefonun içi bu halde.bütün sisteme girdim,ama şimdi resimlerin ve medyanın kaydedildiği yeri bulamıyorum
Bu şekilde ayarladığınızda görünmesi gerekArkadaşlar bu ekranı görmem için ne yapmam gerekiyor nasıl yapılıyor bilen biri anlatabilir mi lütfen?
Konu içerisinde bulunan ilgili tweak araçlarından biri ile sistem dosyalarına erişimi aktif etmelisiniz.Arkadaşlar bu ekranı görmem için ne yapmam gerekiyor nasıl yapılıyor bilen biri anlatabilir mi lütfen?
Bu komut satırı mağazadaki mi yoksa bildiğimiz cmd mi?Interop Unlock 1.9 betanın betası kullanımda.
Klavyedeki imleç hareketini sağlayan joystick kısmının yerini değiştirme
Telefon üzerinde komut satırına ulaşma gibi yenilikler var.
Unlocl hala 50 serisinde çalışmıyor mu yoksa geldi mi?Interop Unlock 1.9 betanın betası kullanımda.
Klavyedeki imleç hareketini sağlayan joystick kısmının yerini değiştirme
Telefon üzerinde komut satırına ulaşma gibi yenilikler var.