ibo_Star
Üye
-
Konu Sahibi
-
1- Bu talepte fiyati o kadar dusmez emin ol zaten suanda 1400-1500 degil 1600-1650 lira ve en az subata kadar bu fiyat devam eder once bi fiyatina bak
2-cok kisi batarya degismesini onemsemez 2000 mah batarya zaten ayrica asiri siklik kazandiriyor
3- 32 Gb hafiza neyine yetmiyor Iphonelardada hafiza karti takma yeri yok
4-aktif internet kullanimi android cihazlarin cogundan fazla. Sadece androis diyorsun androidin bi isletim sistemi oldugundan haberin var demi
5-Artik cogu operatorun guzel net paketleri ve nerdeyse her evde wifi var . Ayrica netin olmasada kutular hareket ediyor ve cogu kutunun netle alakasi yok
6-Android agir bir isletim sistemidir. 4 cekirdekli s3 ten lumia 920 daha stabildir eminim buna. 2model arasinda lumia 920 ye bak gerek nokianin uygulamalari olsun gerek el tutusu insani bastan cikariyor
Umarim cevaplari almissindir.
Win8 Telefon Almak cesaret ister
Yazdığım Yazacaklarım Şahsi fikrimdir.Kimseye yazılmamıştır
1-2 Model var ortalama fiyatları 1400-1500 lira.Ocak gibi 1250-2013 mayıs gibi 1000lira olur.Kesin
yani suan alanlar hem ne oldunu bilmeden hemde pahalıya aldılar.
2-Her iki modelde de Batarya değişmiyor buda yedek batarya alıp şarj etme durumunuz yok demek.
şahsi fikrim tasarım dan öte kullanışlık olmalı.batarya değişseydi iyi olurdu.
3-her iki modelde hafiza kartı yok olsa iyi olurdu.
4-her 2 model aktif internet kullanımı sadece 5 kusur saat.cok az.
Android de de Durum boyle demekki batarya anlamında ustunlugu yok.
5-hareketli kutular senkranizasyon arka planda internet istiyormus.kapatılabilirmis ama o zaman olmasının bir anlamı yokmus.
6-Chip dergisi her 2 model için ortalama 1-2gün gidiyor demiş.Android de aynı.
ozaman arayuz haric ne ustunlugu var win8 gecmenin merak ettim.
İşte bu diyorum
düsüncene zerre kadar katılmıyorumWin8 Telefon Almak cesaret ister
Yazdığım Yazacaklarım Şahsi fikrimdir.Kimseye yazılmamıştır
1-2 Model var ortalama fiyatları 1400-1500 lira.Ocak gibi 1250-2013 mayıs gibi 1000lira olur.Kesin
yani suan alanlar hem ne oldunu bilmeden hemde pahalıya aldılar.
2-Her iki modelde de Batarya değişmiyor buda yedek batarya alıp şarj etme durumunuz yok demek.
şahsi fikrim tasarım dan öte kullanışlık olmalı.batarya değişseydi iyi olurdu.
3-her iki modelde hafiza kartı yok olsa iyi olurdu.
4-her 2 model aktif internet kullanımı sadece 5 kusur saat.cok az.
Android de de Durum boyle demekki batarya anlamında ustunlugu yok.
5-hareketli kutular senkranizasyon arka planda internet istiyormus.kapatılabilirmis ama o zaman olmasının bir anlamı yokmus.
6-Chip dergisi her 2 model için ortalama 1-2gün gidiyor demiş.Android de aynı.
ozaman arayuz haric ne ustunlugu var win8 gecmenin merak ettim.
dostum alinca arama kolayligini da goruceksin. Arama tuşuna basinca wp8'de de kişiler gelir. Eger kişinin ismine tiklarsan kişi kartini acar ama ismin başindaki telefon ikonuna tiklarsan direk o kişiyi arar. Tabi telefonu ve sistemi bilmeyenler boyle inceleme videosu cekerse boyle yanliş bilgilendirme yaparlar.
1 saat 22 dakika adamlar inceleme yapmış
dostum alinca arama kolayligini da goruceksin. Arama tuşuna basinca wp8'de de kişiler gelir. Eger kişinin ismine tiklarsan kişi kartini acar ama ismin başindaki telefon ikonuna tiklarsan direk o kişiyi arar. Tabi telefonu ve sistemi bilmeyenler boyle inceleme videosu cekerse boyle yanliş bilgilendirme yaparlar.
Doğrudur Ali abi orda dedilerki arama yapmak için rehber sonra arayacağın kişiyi bulacan sonra arayacağın kişiye tıklayıp bilgilerine girdikten sonra numaraya tıklayacan öyle dedide
Ben Turkcell de inceledim biraz ama adamlar başımda dikiliyor abi nasıl yardımcı olalım tek bit tane kaldı size verelim diye
@pirenuri:
Htc 1450-Lumia 1600 olsada yilbasindan sonra yada yaza kesin ama kesin dusecek.
N8 gec dustu hem kamera-hem tasarim sayesinde tutuldu symbian bilinen en eski isletim sistemi.
-Chip Dergisinin Htc ve Lumia testini okuyun.Cepten paket yada wifi ile araliksiz yada 2saaat sonra 1gibi toplamda 5saat 15dakika maximum 5saat 45dakika da batarya omru varmis.
benim 700liralik xperia Ray saat 4saat 45dakika wifide calisiyor.
demek istedim win8 batarya konusunda Android den fazlasini vaat etmiyor.
Cihazlarin Calismasi gucu bence kisiye gore degisir.
elinizde cift cekirdekli 1.5ghz islemcili 1gb ram li urun var.
4cekirdekli cihazdan ustun olmasi piskolojik.
kendim bilgisayar teknisyenim.
kardesimde iphone4s var.
ben xperia Arc kullandim.
suan xperia ray var.
tum mobil isletim sistemlerini kullandim
symbian
Android
windows 6.5
sonra Htc 7mi 7.5mu ne cikardi 900 lira 6ay sonra 500 olmus alan olmayinca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?