Vodafone nisan 2012'de sınırsız cepnetleri sonlandırıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

madrid1902

Üye
Kmsu uydunet alms. Kablosuz modem. Ben ora takılyrum

bayramalex

bayramalex

Üye
avea yolu gozuktu

kralveben

kralveben

Üye
valla banada böyle bi msj gelmedi ama sanmam kapanmaz kapanırsa ee mecburen atv seyretcez demektir yani avea'ya devam

phasan

phasan

Üye
kapanmaz kapanırsa zarar yapar vodafone

lgkg300

lgkg300

Üye
plajterligi

plajterligi

Üye
Cepnet kapanırsa vodafone ciddi bir düşüş yapar bende dahil herkes Avea'ya :)

AHMED...

AHMED...

Üye
eğer cepneti kapatırlarsa bende vodafone sayfasını kaptırım zaten vodafonu bi internet için kullanıyordum hatta arayıp tepki gösterelim

----------Eklendi @ 00:58:49 ---------- Yazıldı @ 00:57:15 ----------

Cepnet kapanırsa vodafone ciddi bir düşüş yapar bende dahil herkes Avea'ya :)

Herkes arasın tepki göstersin müşteri hizmetlerine sessiz kalmayalım

phasan

phasan

Üye
eğer cepneti kapatırlarsa bende vodafone sayfasını kaptırım zaten vodafonu bi internet için kullanıyordum hatta arayıp tepki gösterelim

----------Eklendi @ 00:58:49 ---------- Yazıldı @ 00:57:15 ----------

Herkes arasın tepki göstersin müşteri hizmetlerine sessiz kalmayalım

herkes arasın arayamayanlarda meil yollasın

firehunter

Üye
öyle bişey yok ya olamaz, vodafone sadece yeni abone alımını kapattı, mevcutları kapatamaz kapatırsa elveda vodafone...

AHMED...

AHMED...

Üye
ben yeni aradım sordum 542 ye yok öyle birşey inanmayın siz iptal etmedikçe kapanmaz yenilenmeye devam eder ddi isteyen arayıp sora bilir

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Mevcut Aylık Cepnet kullanıcılarımız Cepnet paketlerini iptal etmedikleri sürece kullanmaya devam edebilirler.

Ben Karışmam
:heyo:

reoksit

reoksit

Üye
vodafon bu kaybı göze alamaz çünkü çok alternetifi var kişileri kaçırtmak çok kolay ama kazanmanın ne kadar zor olduğunu bilirler yani kaz gelen yerden hiç kimse tavuğu esirgemez

karakartal30

Üye
valla 18 aydır alo bıle demedım hıc. sadece sınırsız ıcın kullanıyorum. sınırsız kapanırsa derhal aveaya gecerım bende.

memolim83

memolim83

Üye
iptal felan yok biri ortaya bi yalan atiyor kimse hattini değiştirmesin

juristokrat

juristokrat

Üye
öyle birşey yok bende uzun zamandır kullanıyorum bize niye mesaj gelmedi

phasan

phasan

Üye
bıde yalan haber soyleyıp durmasalar ıyı olacak

ayaz_ll

Üye
öyle bi mesaj ben de almadım.avea hattımı sırf sınırsız internet için taşımıştım. Uygulama sonlandırıldığı gün Aveadayım

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
6 aydır aylıkcepnet abonesiyim fakat bana "AYLIK CEPNET'in NISAN 2012 de sonlandırılmasi ile ilgili herhangi bir mesaj gelmedi".Aksine aylıkcepneti iptal etmediğiniz sürece aboneliğiniz yenilenecektir diye bilgi mesajı geliyor her ay.

Üst Alt