Vodafone nisan 2012'de sınırsız cepnetleri sonlandırıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

madrid1902

Üye
Allah aşkına nasıl batıyor?

55lim

Üye
bende geçerim aveaya bir arkadaş amma meraklıymissinız demiş ama bende avea süper çekiyo internetide hızlı hepsine göre uygun

madrid1902

Üye
32 ülkede dev bir şirket.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
32 ülkede dev bir şirket.

Ama Türkiye'de Turkcell dev şirket o neden yapmıyor ?

Arkadaşlar şimdi çoğu kişi şunu bilmiyor bir operatör bir kampanya yaptığında BTK fiyatlara veya kampanyaya müdahale eder. Mesela Turkcell hep pahalı hep pahalı dersiniz fakat adamlar biraz fiyat kırmaya kalktığında BTK sen lider operatörsün sen fiyat kırarsan diğer operatörlerin müşterileri birden yok olur ve tekelcilik başlar diğerleri batar haksız rekabet oluşur diyor elbette diğer operatörlerin müşterilerine kapmasına karşı olamaz şirket amacı budur fakat diğer operatörleri batıracak kadar büyük bir indirim yapıp müşteri çekemez.

Vodafone cepnet bittiğinde millet haydi Avea 'ya 9 TL 1 GB internet var dediler noldu 2-3 gün sonra Avea yaptı mı 9TL 1GB internet paketini 14,5 TL. Niye öyle yaptı avea müşteri kaçsın diye mi ? Bu konuda hem btk müdahalesinden olabilir hem de birden Bir çok Vodafone müşterisi avea ya geçip birden data paketlerinde patlama olacaktı bu yığılma şirket için her zaman iyi değildir. Alt yapı kaldırmayabilir avea buna önlem olarakta fiyat arttırmış olabilir. Bu konuda açıklık yok fakat düşüncelerim bu yönde.

• Beğen
Tepkiler: _CEPMASTER_

madrid1902

Üye
Ben zengin degılım nete dunya kadar para öduyemem. Turkcell, dıgıturkten gelen zararı bındırme fıyatlarla kapatmaya calısıyor. 1 gb ınternet 14,5 lıra. el insaf pahalı degıl mı?

punisher123

punisher123

Üye
Bende fiyatlarda az Çok Bu Btk'nın elinin olduğunu düşünüyorum,Ama lanet olsunki rekabeti koruycaz diye giren yine kullanıcıya giriyor,Bu ülkede kimse Müşteriyi,Halkı düşünmezmü? Şirketler kendi çıkarını,Partiler kendi çıkarını,Herkes kendi çıkarını düşünüyor,Ama dönüp yine halkın üzerinden geçiniyorlar..

phasan

phasan

Üye
halkı hiç düşünen yok

madrid1902

Üye
Artık çok oldular. En ucuz net turksatta 1 mbps 29 tl sınırsız. Dıgerlerının yanına yaklasılmyor

phasan

phasan

Üye
Artık çok oldular. En ucuz net turksatta 1 mbps 29 tl sınırsız. Dıgerlerının yanına yaklasılmyor

vodafone aylık cepnet kapanırsa uydunet alacam ayrıca o modem olanlara 29 tl modem olmayanlara 36 tl

madrid1902

Üye
Modem+uydu chazı ile 36 tl

milestone

milestone

Üye
Ozamana kadar hesaplı bir paket çıkar umarım.

redert

Üye
Vodafon bu hizmeti çok güzel bitmesini istemiyoruz

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Size bir nostalji ekleyeyim ... :)

[video=youtube_share;-16GQMOSPk4]http://youtu.be/-16GQMOSPk4[/video]

• Beğen
Tepkiler: phasan
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
handler akaaaar :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
O yılbaşında cepnet kapanacak diye sevinen arkadaşlara demiştim kapanmaz diye görürüz demişlerdi yazma fırsatım şimdi oldu bana ve kullanan arkadaşlara öyle bir mesaj gelmedi olur da kapanırsa alternatif yollara bakacağız.

ronnin

Üye
Millet enayi olmayın tüketici hakkı diye birşey var zamanında para keser dururken iyi çoğunluk olunca mi kötü oldu kolaysa benim interneti alsınlar bakalım

irfan_irfan

Üye
vodefone den bana da gelmedi böyle bir mesaj 1 yıldır kullanıyorum memnunum nerden uyduruyorlar anlamadım sonlansada problem değil onlar kaybeder hattımı iptal ederim

Üst Alt