Burada hemen avea ya geçerim diyenler emin olun %80'i geçmeyecektir geçenlerde bir zaman sonra avea yı şikayet edip Vodafone 'ye geçicem demeye başlayacaktır![]()

Dostum bırak gençlik kafasına göre takılsın ne de olsa numara taşıma gibi bir nimet var
Düşünsene dostum bu numara taşıma olmasaydı biz nasıl anlardık Avea'nın gerçekten 2 saatte 1 baz istasyonu kurduğunu ya da Vodafone'nun akıllı kapsama teknolojisinin nasıl birşey olduğunu
Numara taşıma ile artık o an hangi operatör tarz ise ona takılıyoruz işte. Mesela bugün numara mı Avea'ya taşıdım, vodafone'nun akıllı kapsama teknolojisini ve %99.4 olan kesintisiz iletişimini gördüm şimdi de sırada Avea'nın 2 saatte nasıl 1 baz istasyonu kurduğunu ve 16 saatte 1 çağrı merkezi çalışanı nasıl oluyor onu görüp gelecem
Ama tavsiye ederim mevcut operatörünüz sizi sinir ediyorsa ve onu görmek istemiyorsanız numara taşıma ilacını kullanın! En az senede birgün![]()
yani demek istediğim kendisiyle birlikte birinin daha numara taşıma yapması gerektiği durumlar vardır anladın sen onu dostum

Elbette büyük bir avantaj bu durum ama tabi herkesin kafasına göre numara taşıma yapması pek mümkün olmuyoryani demek istediğim kendisiyle birlikte birinin daha numara taşıma yapması gerektiği durumlar vardır anladın sen onu dostum
![]()
![]()
![]()

arkadaşlar bır sorum olucak. Ben özgür genç tarıfesındeyken sms yaptım hedıye olarakda hafta sonları ıkıbın dk knşma hakkı kazandım. Ama ben tarıfemı degıştırdım cep özgür yaptım. Peki dakıkalarım duruomudr hala
bana öyle bir mesaj gelmedi bana hergün vodafoneden hava raporu mesajı geliyor ama senin dediğin mesaj gelmedi
bana öyle bir mesaj gelmedi bana hergün vodafoneden hava raporu mesajı geliyor ama senin dediğin mesaj gelmedi
vodafone u cepnet için kullanıyorum kapanırsa direk avea ya geçerim
kankamsn ya da mig33 ile idare ederdik malumunuz bu uygulamalar fazla veri harcamıyor 

Cepnet çıktığı günden beri kesintisiz üyeyim. Avea ya çok meraklı değiliz evet vodafone cepnet'ten memnunuz. Hızı yavaş ama olsun en azından sınırsız. Ama dikkat ettiyseniz cep telefonu ile bağlandığında hızla ilgili bir problem yaşamıyoruz.Gel gelelim avea nın populer 1 gb internetine tek kelime ile şunu söyleyeyim symbian, android veya daha üstün bir işletim sistemli telefon kullanıyorsanız 1 GB nereye yetecek?? 2 haftada hadi bilemedin 3 haftada biter. nete gönlünce girmesen, hesap kitap işi ile uğraşsan acaba kaç MB kaldı diye dönüp arkana bakarsan ne anladım bu netten iyisi mi CEPNET e devam. Vodafon un tek eksiği makul bir knouşma tarifesinin olmaması. şunu da göz ardı etmeyelim CEPNET İLE 2000 DK AKŞAM 9 SABAH 9 ALIYORUZ ( VODAFONE İÇİ)...
Hatırlayın cepnet öncesini avea da aylık 100 mb internet vardı 8 TL ye ne yaptığımızı söylim mi? opera ayarlarına girer resimleri gizlerdik neden 100 mb bir aya yetsin diye, ( çünkü 100 mb bittiği an ay dolmadan yeni paket alamıyordun) hatta bilmem hatırlar mısınız sırf bu yüzden millet nimbuzz slick vs gibi hızlı veri akışı yapan uygulamalardan yılandan çıyandan kaçar gibi kaçardıkankamsn ya da mig33 ile idare ederdik malumunuz bu uygulamalar fazla veri harcamıyor
Neyse tarhi bırakalım da.... Sonuç olarak şunu söylim cepnet varken yani cepnet hakkı devam edenler kesinlikle avea ya geçmeyin veya şu cepnet iptal olsa da biran önce geçsem diye bir temennide de bulunmayın pişman olursunuz geçerseniz. nerden biliyorsun diye soracak olursanız da pişman olanlarla çok karşılaştım da ondan
Neyse çok uzatmayayım cümleten iyi geceler.... tabi ki yine tercih sizin

Vodafone 10 tl ye 20 gb hız düşmeden net verse ıyı olck. Avea 1 gb 14,5![]()
sadece alçaktan uç diyorum