Turkcell Sınırsız İnternet 1 GB dan Sonra Hız 96 Kbps

Sponsorlu Bağlantılar

gevhern

gevhern

Üye
turkcellin bi internet kampanyaları kötü

Jitou

Jitou

Üye
En azından Vodafone u geçti bu alanda :alkis

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ben su an bu kampanyayi kullaniyorum ve telefonda flash ozelligi olunca haliyle fazla yiyor.ben yaklasik 15 gundur kullaniyorum bir iki tane de sd dosyasi cektim simdi 300 mb daha var yalniz bu bitince 96 kb deniyor bu hiz cok mu dusuk bir yardimci olsaniz su anda gayet hizli zaten de :hmmm

nokia_belle

nokia_belle

Üye
birazdan hızın düşer merak etme:)

asigsasi

asigsasi

Üye
sahur paketi iptal oldu ve hız düştü

plusnettr

plusnettr

Üye
Bende hala duruyor sahur paketi gerçi vardiye değişikliği nedeniyle kullanamıyorum uykuya zor zaman ayırıyoruz :D

Diğer vardiyeye geçince denerim

phasan

phasan

Üye
bende onu kullanıyorum üstelik daha hızlı oluyor. Ama ısınma sorunu var işte ..

yapcak bısı yok sunu dıyım bıde ınternet gırdıgın her an telı şarja baglayacan nokıa sırketı açıklamıstı

- - - Eklendi - - -

yakında hızlı dıyenlerın hızı dusecek sızın yuzunuzden baızı arkadaslar forumlarda açıklıyorlar vodafone avea turkcell olsun açıkları anında kapatıyor

- - - Eklendi - - -

ben su an bu kampanyayi kullaniyorum ve telefonda flash ozelligi olunca haliyle fazla yiyor.ben yaklasik 15 gundur kullaniyorum bir iki tane de sd dosyasi cektim simdi 300 mb daha var yalniz bu bitince 96 kb deniyor bu hiz cok mu dusuk bir yardimci olsaniz su anda gayet hizli zaten de :hmmm

ındırme hızı 8 kb/sn ıle 15 kb/sn arası yanı 1 mb 1.30 dk ınıyor

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Hiz düşmemesi açık değil sistem yoğunluğuna göre hızınızı ayarlıyor bilginize.

phasan

phasan

Üye
Hiz düşmemesi açık değil sistem yoğunluğuna göre hızınızı ayarlıyor bilginize.

en az 3 gun sonra hızı dusuruyorlar bı turkcell degır avea vodafondadusuruyor hatta ttnet bıl dusuruyor

plusnettr

plusnettr

Üye
Kampanya 31 Ağustos tarihine kadar uzatıldı. Hala dahil olmak isteyen varsa bu ek süreden faydalansın.

phasan

phasan

Üye
ben vodafone 100 mb sınırsız net kullanıyorum benım 2g normalde 96 kbps ama benım 2g hızım 100 kbps

Arşimet28

Üye
arkadaşlar ben sınırsız nete eknet (500 mb) alıyordum hız sınırım birdahaki aya kadar kalkıyordu. şimdi o değiştimi. olmuyor daha...

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
İlk hız ne kadar(1gbtan) önce ?

canxc90

Üye
hız sınırını kaldırmak için yeni yöntem bulan özelden msj atabilir mi?