Turkcell Sınırsız İnternet 1 GB dan Sonra Hız 96 Kbps

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye
Peki bu internet telefondan girenler için nasıl iş görüyor mu ?
Aslında şu var telefondan bir internet sayafası açarsan daha yavaş açıyor ama bir bilgisayardan açarsan çok az hızlı oluyor onu nedense anlamıyorum aslında telefonda hızlı olması lazımken bilgisayara aktarınca biraz daha hızlı oluyor.

mah23442344

Üye
çok ilginç hakkatten ben de bir aralar 3 tl 20 mb kullanıyordum. Güzel bir sistem yapmıştım kendime :D

Sadece telefondan kullandığım için bir sayafaya tıklıyordun 10 sn sonra bakıyordum açılmış :D :D

asigsasi

asigsasi

Üye
hızı 200 kbps çıkarsalar da adil kullanım hakkını kaldırsalar ve fiyatı da 25 tl olsa :D cokmu hayal kurdum acaba :ehe

Symbianize

Symbianize

Üye
hızı 200 kbps çıkarsalar da adil kullanım hakkını kaldırsalar ve fiyatı da 25 tl olsa :D cokmu hayal kurdum acaba :ehe

200 kbps nedir abi 90lardami yasiyoruz adamlar paraya para demiyor. 2mbit yapsa ona raziyim be

asigsasi

asigsasi

Üye
1mbite de razıyım

maxirabit

maxirabit

Üye
1mbite de razıyım
Şu anki normal hızı 5mbt'den başlıyor bir ara 7mbt'i gördüm ama daha fazlasınıda görürümde tabi önemli olan tam verimli olarak kullanmak o paketi.İsteseler 1mbt değil daha hızlı ama fiyatı uygun olarak verirler hatta öyle olunca bir çok müşteride kazanırlar.

asigsasi

asigsasi

Üye
ah ah ışte isteseler neler neler yaparlar da ...

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
Aslında şu var 10 gb internet 12 ay boyunca 49.90,normal bir kullanımda bu kota 1 ay'a anca doluyor eyer indirme falan yapmazsanız tatmin bile eder.Sonuçta 96 kbs ile 1 ay boyunca 2 gb'a bile çıkmak günleri bulur:)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Aslında şu var 10 gb internet 12 ay boyunca 49.90,normal bir kullanımda bu kota 1 ay'a anca doluyor eyer indirme falan yapmazsanız tatmin bile eder.Sonuçta 96 kbs ile 1 ay boyunca 2 gb'a bile çıkmak günleri bulur:)

Kardeş onu yapacağıma gider sınırsız multi vinnn alırım sınırsız 56 tlye :oke:

maxirabit

maxirabit

Üye
Kardeş onu yapacağıma gider sınırsız multi vinnn alırım sınırsız 56 tlye :oke:
56 tl mi yeni duydum desem ayrıca,sınırsız değilde bahsettiğinizin bir kotası oluyor onu aşarsanız 128kbs'e düşüyor hızınız fatura yenilenme tarihine kadar:)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

56 tl mi yeni duydum desem ayrıca,sınırsız değilde bahsettiğinizin bir kotası oluyor onu aşarsanız 128kbs'e düşüyor hızınız fatura yenilenme tarihine kadar:)

- - - Eklendi - - -

İndirim mi yapmış oluyorsun:D
Bir başkası 20 tlye yapıyor diyordun.

Ne kadar oluyor kotası?

asigsasi

asigsasi

Üye
56 tl ona vereceğine

Paket Süre Fiyat
4 GB Aylık 39 TL

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konu denetlenmek üzere kapatılmıştır

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Hand-ler yada operatör açığı paylaşımı yapmak yasak. Maxicep forumlarında bu tür paylaşımlara asla izin vermiyoruz. Açığı paylaşan arkadaşlarımızın bilmediğini farz ederek sadece sözlü olarak uyarıyorum ancak tekrarı halinde ceza alacaksınız. Lütfen bu konuda duyarlı olalım.

Teşekkürler,
Keyifli forumlar.

• Beğen