Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
benmki çeviri isteği değil ancak çeviri sıkıntısı CM browserın son sürümünü çevirdim fakat imzada sıkıntı çıkarıyor testkey ile imzalayınca uygulama korsan lütfen orjinalini indirin diyo programı google play ile imzalamak isteyince hata veriyo kandırmanın bir yolu var mı

birde program isteğim olacak
UC Browser HD
Market Linki :
Sürüm Numarası : 3.2.1.441
Program Hakkında : Program UC Browser olarak bilinen internet tarayıcısının biraz daha gelişmiş versiyonu ve tabletler için olanıdır (Ben çeviri dosyalarını valueste bulamadım yapamadım o yüzden sen yaparsan makbule geçer :) )

CM Browseri birde LuckyPatcher ile yamalama yapmayı dene.

UC Beowser için de, mobilden ApkEditör ile dil dosyalarına bak (arsc, layout, xml uzantılı dosyalar ve veya dex klasörü) eğer ki bu klasörlerin içinde de dil dosyalarına rastlamazsan özel şifreleme ile dil dosyası gizlenmiş demektir. Çözümü yok ancak geliştiricisi ile irtibata geçersen ehh işte...

• Beğen
Tepkiler: BlackCurse01 ve mürteza16

hacking53

Üye
1)WhatsApp Plus
2)
3)Sürüm: 5.88D
4)Bildiğimiz Whatsapp uygulamasının modifiye edilmiş hali bilmeyenimiz yoktur sanırım :) Zaten sadece Plus menüsü İngilizce inşallah sizde çevirirseniz tamamen Türkçe olacaktır ve kullanımı ve özelleştirmelerimizi daha güvenli şekilde yapıp keyfini daha güzel çıkartacağız :)
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
1)WhatsApp Plus
2)
3)Sürüm: 5.88D
4)Bildiğimiz Whatsapp uygulamasının modifiye edilmiş hali bilmeyenimiz yoktur sanırım :) Zaten sadece Plus menüsü İngilizce inşallah sizde çevirirseniz tamamen Türkçe olacaktır ve kullanımı ve özelleştirmelerimizi daha güvenli şekilde yapıp keyfini daha güzel çıkartacağız :)
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

Linkini verdiğiniz WhatsApp PLUS v5.88D apk dosyasını indirip yükledim, inceledim. Zaten % 100 türkçedir.

• Beğen
Tepkiler: AKDELİKAN
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Linkini verdiğiniz WhatsApp PLUS v5.88D apk dosyasını indirip yükledim, inceledim. Zaten % 100 türkçedir.
Dostum bende inceledim. Sadece plus menüsü ingilizce. Onu çevirmeye çalıştım fakat çeviremedim.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Dostum bende inceledim. Sadece plus menüsü ingilizce. Onu çevirmeye çalıştım fakat çeviremedim.
1- Plus sürümü orjinal ingilizcesine dahilse sıfırdan çevirmek gerekebilir(tabii sıfırdan kastım, Türkçe yapılmış kısmı ApkEditörü açıp monte etmek manasında)
2- Sonradan Plus yüklenebiliyorsa veya ayrıştırılabiliyorsa(eklenti gibi) onu bulmak gerekir
sanırım TR yapıldıktan sonra çıkmış Plus olan kısmı, haliyle o kısım da ingilizce olarak kalmış,. Daha önce WhatsApp çevirisini yapanla da ya iletişim olmamış yada es geçilmiş..
Aklıma gelen 1 kısımda yazdıklarım. Çeviri yaptıklarımdan bi ara zaman kalırsa, araya sıkıştıraırım ama biraz zaman alır benim açımdan (şu aralar yoğunum)

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
1- Plus sürümü orjinal ingilizcesine dahilse sıfırdan çevirmek gerekebilir(tabii sıfırdan kastım, Türkçe yapılmış kısmı ApkEditörü açıp monte etmek manasında)
2- Sonradan Plus yüklenebiliyorsa veya ayrıştırılabiliyorsa(eklenti gibi) onu bulmak gerekir
sanırım TR yapıldıktan sonra çıkmış Plus olan kısmı, haliyle o kısım da ingilizce olarak kalmış,. Daha önce WhatsApp çevirisini yapanla da ya iletişim olmamış yada es geçilmiş..
Aklıma gelen 1 kısımda yazdıklarım. Çeviri yaptıklarımdan bi ara zaman kalırsa, araya sıkıştıraırım ama biraz zaman alır benim açımdan (şu aralar yoğunum)
Kolay gelsin kardeşim. :)

superspeeed

Üye

Çeviri isteği
1-Stats Donate 1.6.4 APK

2-Uygulamanın apk linkini

3-Kotalı mobil internet, sınırlı dakika ve mesaj kotanız varsa bu program tam size göre, ayrıca istediğiniz tarihte verileri sifirliyor

sizin için basit benim için ve görenler için kullanışlı bi program

Bunu kurana kadar bi çok uygulama denedim ama en basit ve doğru çalışan uygulama bu bence.

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi

Çeviri isteği
1-Stats Donate 1.6.4 APK

3-Kotalı mobil internet, sınırlı dakika ve mesaj kotanız varsa bu program tam size göre, ayrıca istediğiniz tarihte verileri sifirliyor

Bunu kurana kadar bi çok uygulama denedim ama en basit ve doğru çalışan uygulama bu bence.
Başka bir yere upload edersen ilgilenebilirim.

legon365

Üye
Epic Launcher Prime 1.2.3

Link:

Google play:

Güzel bir launcher boyutu küçük türkçe dili yarım yamalak türkçeye çevirirseniz sevinirim :)

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Epic Launcher Prime 1.2.3

Link:

Google play:

Güzel bir launcher boyutu küçük türkçe dili yarım yamalak türkçeye çevirirseniz sevinirim :)

Uygulamayı indirdim ve çeviri listeme ekledim. çevirisi bittiğinde forumda paylaşılır, sizin de bilginiz olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar, legon365 ve mürteza16
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Çeviri isteği
1-Stats Donate 1.6.4 APK

Çeviri isteğinize burdan >> https://www.maxicep.com/forum/konu/stats-donate-mobil-veri-trafigi-kontrolu-turkce_1-6-4.906287/ ulaşabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: legon365, Bab-ı Umut ve mürteza16
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
tamamdir bende başlıyorum ben

umitbukulmez

Üye
İyi geceler arkadaşlar cover lockscreen uygulamasini turkçelestirmenizi isteyecektm çok guzel bir uygulama google playde uyumsuz gorunuyor ama ben apk buldum indirdim Şimdiden tesekkurler

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Tamam kontrol ediyorum, uygulama çevirisi yapıldığında bilgilendirilirsiniz..
İyi geceler arkadaşlar cover lockscreen uygulamasini turkçelestirmenizi isteyecektm çok guzel bir uygulama google playde uyumsuz gorunuyor ama ben apk buldum indirdim Şimdiden tesekkurler

Edit: Kardeş uygulamaya baktığımda Türkçe dil eklenmiş gözüküyor, siz yüklediğinizde ingilizce mi çıkıyor?

umitbukulmez

Üye

Edit: Kardeş uygulamaya baktığımda Türkçe dil eklenmiş gözüküyor, siz yüklediğinizde ingilizce mi çıkıyor?
Evet ingilizce çıktı

Üst Alt