Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Cok tesekkur ederim basarilar dilerim.

Dostum üzülerek belirtmem gerekir ki, bu stellio music player programını defalarca denememe rağmen çeviriden sonra telefona yüklediği halde hata verip kapanıyor.
sanırım düzenlemeye karşı bir allerjisi var, yada ben çözemedim. üzgünüm. başka bir arkadaş da bu uygulamayı deneme amaçlı bir kaç kelime çevirdikten sonra apk yapıp telefona yükleyip çalıştırmayı denerse hatanın nedenini belki anlarız.

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Dostum üzülerek belirtmem gerekir ki, bu stellio music player programını defalarca denememe rağmen çeviriden sonra telefona yüklediği halde hata verip kapanıyor.
sanırım düzenlemeye karşı bir allerjisi var, yada ben çözemedim. üzgünüm. başka bir arkadaş da bu uygulamayı deneme amaçlı bir kaç kelime çevirdikten sonra apk yapıp telefona yükleyip çalıştırmayı denerse hatanın nedenini belki anlarız.
bro baktm ve benim tel desteklemiyo diğer arkadaşlara kaldı o iş. sanırım android sürümümden dolayı açamıyo telefon. ya da işlemciden

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AKDELİKAN ve Bab-ı Umut
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Çeviri isteğini TR
Ben indirip bi inceleyeyim bakem..

EDİT: Arkadaşın da belittiği gibi Türkçeye karşı alerjisi var, ingilizcede sorun olmuyor.
Başka sürümüne bakmak gerek veya framevorkünü incelemek gerek..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Çeviri isteğini TR

Ben indirip bi inceleyeyim bakem..

EDİT: Arkadaşın da belittiği gibi Türkçeye karşı alerjisi var, ingilizcede sorun olmuyor.
Başka sürümüne bakmak gerek veya framevorkünü incelemek gerek..

Son sürümünden version 1.82 olanı da marketten indirip denedim. çeviriden sonra hata verip kapanıyor.
oda aynı hatayı verdi çeviri ile.

• Beğen
Tepkiler: AKDELİKAN

o'azis

Üye
Merhabalar My Cars uygulamasını türkçeye çevirebilir misiniz?Uygulama
Kısaca uygulama için açıklama yapmak gerekir ise araç ile sürüş esnası ve sonrası yakıtı hesaplayan bir program.Şimdiden teşekürler.

yunskrgl

yunskrgl

Üye
Eyw. Kardrsim saolasn yinede

tutas_tee

tutas_tee

Üye
kolay gelsin.emek ve destek veren herkese tesekkurler acaba asagidaki programi turkceye cevirebilirmiyiz???

Perfect App Lock Pro

surun no:v7.0.6

Mükemmel Uygulama Kilitleyici! Eğer bir şifre ya da bir deseni ile istediğiniz uygulamaları korumak sağlar. Sen kilitleyebilirsiniz: Whatsapp, Facebook, Twitter, Skype, SMS, e-posta, fotoğraf, kamera, USB bağlantısı, takvim, haberci, ve seçtiğiniz herhangi uygulama!

Son düzenleme:
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: o'azis

northstr

Üye
Meraba arkadaşlar.QQ müzik player uygulaması markette çinçe :) gayet güzel. Türkçe çevirisine bir bakabilirmisiniz.
lik:

Son düzenleme:
BlackCurse01

BlackCurse01

Üye
Meraba arkadaşlar.QQ müzik player uygulaması markette çinçe :) gayet güzel. Türkçe çevirisine bir bakabilirmisiniz.
lik:
Bu uygulamanın çevirisiyle ilgileniyorum. Ama uygulamanın bağlandığı site Çince karakterleri barındırdığı için online olan kısımlar tahmin edeceğiniz üzere Çince'dir bunu belirtmek isterim. En geç yarına Türkçe paylaşımda bulunmayı planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: northstr

northstr

Üye
Bu uygulamanın çevirisiyle ilgileniyorum. Ama uygulamanın bağlandığı site Çince karakterleri barındırdığı için online olan kısımlar tahmin edeceğiniz üzere Çince'dir bunu belirtmek isterim. En geç yarına Türkçe paylaşımda bulunmayı planlıyorum.
Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: BlackCurse01
tutas_tee

tutas_tee

Üye
acaba benim paylasimla kimse ilgilenecek mi???

BlackCurse01

BlackCurse01

Üye
kolay gelsin.emek ve destek veren herkese tesekkurler acaba asagidaki programi turkceye cevirebilirmiyiz???

Perfect App Lock Pro

surun no:v7.0.6

Mükemmel Uygulama Kilitleyici! Eğer bir şifre ya da bir deseni ile istediğiniz uygulamaları korumak sağlar. Sen kilitleyebilirsiniz: Whatsapp, Facebook, Twitter, Skype, SMS, e-posta, fotoğraf, kamera, USB bağlantısı, takvim, haberci, ve seçtiğiniz herhangi uygulama!
Uygulama çevirisi tamamlandı. Konu onaylandıktan sonra indirebilirsiniz.

https://www.maxicep.com/forum/konu/perfect-app-lock-appprotector-turkce-apk.900694/

• Beğen
Tepkiler: tutas_tee
tutas_tee

tutas_tee

Üye
QQ PLAYER uygulamasi video uygulamasi markette bedava bunu turkceye cevirebilirmisiniz gercekten bedavaa olmasina ragmen super video oynaticisi benim dusumcem tabi

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ekibimize bir isim bulalım diyorum. "MaxiTR" nasıl olur?

@AKDELİKAN
@By Burhann 2010
@Djpiskopat_
@BlackCurse01
@Mertcenkk
@Bab-ı Umut

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Öncelikle ekipteki çeviriye dahil olsunlar gerisi kolay, bir/iki kişi ile çeviri işi yürümez. En azından çeviri ekibindeki arkadaşlar çevirilere ilgilenmeli, ben göremedim bu ekipten çeviri yapan arkadaş, çeviri yapanlar da yorumlarda kendilerini belli ediyor, gerisi sadece konuşma yapıyor, çeviri isteğinde bulunan arkadaşlarla bir/iki kişiden başka ilgilenen yok. Eğer bu bir ekip işi ise, çeviri isteğinde bulunan arkadaşların isteğine, en azından yorumlarıyla katkıda bulunmalı. Ekipteki diğer arkadaşların birbirini tamamlaması lazım. Ekipteki tüm arkadaşlara sesleniyorum; eğer bir çeviri ekibi olacaksa herkez katkıda bulunmalı ama ekip? olan bi ekip böyle devam ederse ben yokum.. Biline...

• Beğen
Tepkiler: BlackCurse01 ve mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle ekipteki çeviriye dahil olsunlar gerisi kolay, bir/iki kişi ile çeviri işi yürümez. En azından çeviri ekibindeki arkadaşlar çevirilere ilgilenmeli, ben göremedim bu ekipten çeviri yapan arkadaş, çeviri yapanlar da yorumlarda kendilerini belli ediyor, gerisi sadece konuşma yapıyor, çeviri isteğinde bulunan arkadaşlarla bir/iki kişiden başka ilgilenen yok. Eğer bu bir ekip işi ise, çeviri isteğinde bulunan arkadaşların isteğine, en azından yorumlarıyla katkıda bulunmalı. Ekipteki diğer arkadaşların birbirini tamamlaması lazım. Ekipteki tüm arkadaşlara sesleniyorum; eğer bir çeviri ekibi olacaksa herkez katkıda bulunmalı ama ekip? olan bi ekip böyle devam ederse ben yokum.. Biline...
Kardeşim harfi harfine haklısın. Şahsen ben pek fazla ekiple ilgilenemedim. Bunun için çok özür dilerim. Okul dolayısıyla ilgilenememiştim. Ama bundan sonra ilgileneceğim. Ekipte olan diğer arkadaşlarda dediğin gibi burada destek olmalı. Eğer ekipte olan arkadaşlar ilgilenmeyecekse söylesinler ekipten çıkarayım. Kardeşim ben şimdi ekipte olan herkese mesaj atarak bilgilendireceğim. Daha sonra ekip işi daha iyi bir hâl alacaktır İnşallah.

Üst Alt