eneshappy
Üye
ilgin icin eyvallah kardesimOyunlar genelde imaj/resim dosyalarından oluştuğu için çeviri dili kaynak kodlarına ulaşılamıyor maalesef..
ilgin icin eyvallah kardesimOyunlar genelde imaj/resim dosyalarından oluştuğu için çeviri dili kaynak kodlarına ulaşılamıyor maalesef..
İlgin için ben de teşekkür ederim. Uygulama çeviri isteğin olursa yazabilirsin.ilgin icin eyvallah kardesim
Bak işte, ordaki sitede senin isteğini bugün biri kendisi normal çeviri olarak yayınlamış.Valla yalan soylemim hangi taraftan daha hizli cevap gelirse diğer tarafi birakacaktim.buraninda oraninda yillardir kullanicisiyim.orasi s60da buradan daha geniş capli calisabiliyodu ama androidde burasi orayi solladi.oradan kaldiriyorum istegi
Ama oradan kaldirdim oradan herhangi bi cevap gelmemistiİlgin için ben de teşekkür ederim. Uygulama çeviri isteğin olursa yazabilirsin.
Bak işte, ordaki sitede senin isteğini bugün biri kendisi normal çeviri olarak yayınlamış.
Şimdi oda emek erdi, bende aynısını çevirdim, istersen ordan alırsın,, istersen de ben yayınlarım,,, burdan alırsın..
Tamam oradaki bir önceki sürümmüş build22 yazınca ben de aynısı zannettim..Ama oradan kaldirdim oradan herhangi bi cevap gelmemisti
Peki beklemekteyim birde GO Weather EX e bakabildin mi?Tamam oradaki bir önceki sürümmüş build22 yazınca ben de aynısı zannettim..
Akşama paylaşırım..
Bitmedi mi hocam unuttub mu beniTamam oradaki bir önceki sürümmüş build22 yazınca ben de aynısı zannettim..
Akşama paylaşırım..

Yok unutmadım da 2 gündür telefona bi haller oldu, arayanları yönlendiriyor yane ne yaptımsa olmadı bende telefonu yeniden rom yüklemek zorunda kaldım anlayacağın meşguldüm dünden beri, neyse birkaç pürüzler var uygulamanın çevirisi %95 bitti, kontrollerini yapıp en erken yarın paylaşıma sunarım.Peki beklemekteyim birde GO Weather EX e bakabildin mi?
Bitmedi mi hocam unuttub mu beni![]()

Yok ille o olsun demedim arka plan olarak hava durumu koyabildigim için hoşuma gitmiştiYok unutmadım da 2 gündür telefona bi haller oldu, arayanları yönlendiriyor yane ne yaptımsa olmadı bende telefonu yeniden rom yüklemek zorunda kaldım anlayacağın meşguldüm dünden beri, neyse birkaç pürüzler var uygulamanın çevirisi %95 bitti, kontrollerini yapıp en erken yarın paylaşıma sunarım.
GO weatherden başka güzel havadurumu gösterenler var onlardan göndereyim sana istersen 3d yanar/döner saatli havadurumu veya WMD Havadurumu gibi ama yok illa onu çevirisini istersen de biraz bekleycen![]()
ama yine o tur yani arka plan yapabildiğim gece gunduz yağmur güneş gibi olan şeylerde kendini değiştirebilen pro varsa tr hic problem değil 
İlk çeviri isteğiniz olan Toucher Pro Premium 1.66 build 22 burdan konuya ulaşabilirsiniz>> https://www.maxicep.com/forum/konu/toucher-pro-premium-1-66-b22-turkce.908806/Yok ille o olsun demedim arka plan olarak hava durumu koyabildigim için hoşuma gitmiştiama yine o tur yani arka plan yapabildiğim gece gunduz yağmur güneş gibi olan şeylerde kendini değiştirebilen pro varsa tr hic problem değil
![]()
Çok tesekkur ederimKonu bulunamadi dedi onay sürecinde miİlk çeviri isteğiniz olan Toucher Pro Premium 1.66 build 22 burdan konuya ulaşabilirsiniz>> https://www.maxicep.com/forum/konu/toucher-pro-premium-1-66-b22-turkce.908806/
Jet Audio çevirisine başlandı, yakında paylaşılacaktır..Selamlar arkadaşlar. Jet Audio 4.1.2'yi türkçeleştirmek mümkün mü acaba? Ayarları karışık bayaBilgisayarımda da kullanıyorum, daha iyi bir program göremedim henüz..
Akşama uplayabilirim ancak, şuan dışardayım..Su bahsettigin hava durumu linklerinden verir misin ? Bu go weather az önce altina verdi
Konuya burdan>> https://www.maxicep.com/forum/konu/animated-weather-widget-clock-6-1-2-turkce.908987/ ulaşabilirsin..Tamam senden haber bekliyorum
Buffin Web Browser çeviri sırasına aldım, elimdekiler bittiğinde bunu çevireceğim ve çeviri bittiğinde haberiniz olacaktır..Puffın fu ll surum turkçe yaparmısınız
Cok teşekkür ederım bekliyorum sizden haberKonuya burdan>> https://www.maxicep.com/forum/konu/animated-weather-widget-clock-6-1-2-turkce.908987/ ulaşabilirsin..
Buffin Web Browser çeviri sırasına aldım, elimdekiler bittiğinde bunu çevireceğim ve çeviri bittiğinde haberiniz olacaktır..