AKDELİKAN
Üye
Tamam tekrar kontrol ettiğimde Türkçe yapılan kısım sadece gogle yetkilendirmeleri ile ilgili 5 satır uyarı yazıları kapsıyormuş, ben tamamını Türkçe zannettim. Çevirisi yapıldığında haberin olacaktır..Evet ingilizce çıktı
Tamam tekrar kontrol ettiğimde Türkçe yapılan kısım sadece gogle yetkilendirmeleri ile ilgili 5 satır uyarı yazıları kapsıyormuş, ben tamamını Türkçe zannettim. Çevirisi yapıldığında haberin olacaktır..Evet ingilizce çıktı
TesekkurlerTamam tekrar kontrol ettiğimde Türkçe yapılan kısım sadece gogle yetkilendirmeleri ile ilgili 5 satır uyarı yazıları kapsıyormuş, ben tamamını Türkçe zannettim. Çevirisi yapıldığında haberin olacaktır..
Tesekkurler
Konu bulunamadi diyor :OÇeviri isteğinize Buradan >> https://www.maxicep.com/forum/konu/cover-_0-1-11-turkce.907088/ ulaşabilirsiniz..
Konu şuan onay aşamasında. 24 saat içinde onaylanır.Konu bulunamadi diyor :O
Konu onaylanmamıştır daha, bekle biraz. Konu onaylanınca uygulamayı kullanabilirsin (bende kullanıyorumKonu bulunamadi diyor :O

Ok o zamanKonu onaylanmamıştır daha, bekle biraz. Konu onaylanınca uygulamayı kullanabilirsin (bende kullanıyorum![]()
nasil oldu sizce nasil bir uygulamaWinrarın android sürümü çıkmış ve çok güzel olmuş. arkadaşlardan ricam bunu türkçeye çevirmeleridir.
Google play:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirme linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
edit: yeni sürümde türkçe desteği gelmiş
C Locker Pro
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
v6.2.4
Android kilit ekranına vidget vs koymaToucher Pro Premium
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
v1.66
menü ekranında kısayolları bir araya toplamaya yarayan vidget tarzı program
Valla yalan soylemim hangi taraftan daha hizli cevap gelirse diğer tarafi birakacaktim.buraninda oraninda yillardir kullanicisiyim.orasi s60da buradan daha geniş capli calisabiliyodu ama androidde burasi orayi solladi.oradan kaldiriyorum istegiArkadaşım;
1'incisi: öncelikle bi siteden istekte bulun. Hem CT'den hem burdan istek yaparsanız, ilgilenilmez. neden? derseniz de çeviri yapaan arkadaşlar çeviriye her iki site de yaparsa emeğimize yazık olur. Ya ordaki çeviri isteğinizi geri çekin, ya burdaki ni geri çekin..
2'incisi:Toucher pro orjinaline Türkçe dil desteği geldi artık, ..
Not: Toucher pro Türkçe desteği gelmiş ama çeviri sitesi crowdin'den yeni sürüme eklenmemiş anlaşılan..
Tamam.. Şimdi oldu...Valla yalan soylemim hangi taraftan daha hizli cevap gelirse diğer tarafi birakacaktim.buraninda oraninda yillardir kullanicisiyim.orasi s60da buradan daha geniş capli calisabiliyodu ama androidde burasi orayi solladi.oradan kaldiriyorum istegi
Bi de Go Weather EX in duvar kagidi yaparken türkçe dil bazi yerlerinde eksik kaliyo ona da bakabilir misin? Dil desteği eksik kaliyo yani v5.0Tamam.. Şimdi oldu...
Çeviri isteğiniz alındı, uygulama çevirisi yapıldığında bilgilendirileceksiniz...
Dropbox Türkçeye çevire bilirsen sevinirim
ya beyler European War 4 oyununun turkcesini istiyorum ilgilenirseniz cok sevinirim![]()