Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Evet ingilizce çıktı
Tamam tekrar kontrol ettiğimde Türkçe yapılan kısım sadece gogle yetkilendirmeleri ile ilgili 5 satır uyarı yazıları kapsıyormuş, ben tamamını Türkçe zannettim. Çevirisi yapıldığında haberin olacaktır..

umitbukulmez

Üye
Tamam tekrar kontrol ettiğimde Türkçe yapılan kısım sadece gogle yetkilendirmeleri ile ilgili 5 satır uyarı yazıları kapsıyormuş, ben tamamını Türkçe zannettim. Çevirisi yapıldığında haberin olacaktır..
Tesekkurler

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Apkeditorun son sürümü kaç?

legon365

Üye
Winrarın android sürümü çıkmış ve çok güzel olmuş. arkadaşlardan ricam bunu türkçeye çevirmeleridir.

Google play:

İndirme linki:

edit: yeni sürümde türkçe desteği gelmiş

Son düzenleme:
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Winrarın android sürümü çıkmış ve çok güzel olmuş. arkadaşlardan ricam bunu türkçeye çevirmeleridir.

Google play:

İndirme linki:

edit: yeni sürümde türkçe desteği gelmiş

Uygulamaya türkçe dil desteği çoktan eklenmiş. İndiren türkçe olarak kullanabilir.

keops31

keops31

Üye
C Locker Pro

v6.2.4
Android kilit ekranına vidget vs koymaToucher Pro Premium

v1.66
menü ekranında kısayolları bir araya toplamaya yarayan vidget tarzı program

• Beğen
Tepkiler: bveo1990
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
C Locker Pro

v6.2.4
Android kilit ekranına vidget vs koymaToucher Pro Premium

v1.66
menü ekranında kısayolları bir araya toplamaya yarayan vidget tarzı program

Arkadaşım;
1'incisi: öncelikle bi siteden istekte bulun. Hem CT'den hem burdan istek yaparsanız, ilgilenilmez. neden? derseniz de çeviri yapaan arkadaşlar çeviriye her iki site de yaparsa emeğimize yazık olur. Ya ordaki çeviri isteğinizi geri çekin, ya burdaki ni geri çekin..
2'incisi:Toucher pro orjinaline Türkçe dil desteği geldi artık, ..
Not: Toucher pro Türkçe desteği gelmiş ama çeviri sitesi crowdin'den yeni sürüme eklenmemiş anlaşılan..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: keops31 ve Bab-ı Umut

renkli1905

Üye
Dropbox Türkçeye çevire bilirsen sevinirim hiç bir şey anlamıyorum ama mecbur kullanmak zorundayım..

keops31

keops31

Üye
Arkadaşım;
1'incisi: öncelikle bi siteden istekte bulun. Hem CT'den hem burdan istek yaparsanız, ilgilenilmez. neden? derseniz de çeviri yapaan arkadaşlar çeviriye her iki site de yaparsa emeğimize yazık olur. Ya ordaki çeviri isteğinizi geri çekin, ya burdaki ni geri çekin..
2'incisi:Toucher pro orjinaline Türkçe dil desteği geldi artık, ..
Not: Toucher pro Türkçe desteği gelmiş ama çeviri sitesi crowdin'den yeni sürüme eklenmemiş anlaşılan..
Valla yalan soylemim hangi taraftan daha hizli cevap gelirse diğer tarafi birakacaktim.buraninda oraninda yillardir kullanicisiyim.orasi s60da buradan daha geniş capli calisabiliyodu ama androidde burasi orayi solladi.oradan kaldiriyorum istegi

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Valla yalan soylemim hangi taraftan daha hizli cevap gelirse diğer tarafi birakacaktim.buraninda oraninda yillardir kullanicisiyim.orasi s60da buradan daha geniş capli calisabiliyodu ama androidde burasi orayi solladi.oradan kaldiriyorum istegi
Tamam.. Şimdi oldu...
Çeviri isteğiniz alındı, uygulama çevirisi yapıldığında bilgilendirileceksiniz...

keops31

keops31

Üye
Tamam.. Şimdi oldu...
Çeviri isteğiniz alındı, uygulama çevirisi yapıldığında bilgilendirileceksiniz...
Bi de Go Weather EX in duvar kagidi yaparken türkçe dil bazi yerlerinde eksik kaliyo ona da bakabilir misin? Dil desteği eksik kaliyo yani v5.0

renkli1905

Üye
Dropbox Türkçeye çevire bilirsen sevinirim

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Dropbox Türkçeye çevire bilirsen sevinirim

Dropboxun çok Türkçe dil desteği çeviri sitesinde tamamlandı, şimdi kontrol aşamasında ve çok yakında (muhtemelen yeni güncellemede) orjinal Türkçe dil eklenecektir.

Son düzenleme:
eneshappy

eneshappy

Üye
ya beyler European War 4 oyununun turkcesini istiyorum ilgilenirseniz cok sevinirim :)

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
ya beyler European War 4 oyununun turkcesini istiyorum ilgilenirseniz cok sevinirim :)

Oyunlar genelde imaj/resim dosyalarından oluştuğu için çeviri dili kaynak kodlarına ulaşılamıyor maalesef..

Üst Alt