Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Kardeşim harfi harfine haklısın. Şahsen ben pek fazla ekiple ilgilenemedim. Bunun için çok özür dilerim. Okul dolayısıyla ilgilenememiştim. Ama bundan sonra ilgileneceğim. Ekipte olan diğer arkadaşlarda dediğin gibi burada destek olmalı. Eğer ekipte olan arkadaşlar ilgilenmeyecekse söylesinler ekipten çıkarayım. Kardeşim ben şimdi ekipte olan herkese mesaj atarak bilgilendireceğim. Daha sonra ekip işi daha iyi bir hâl alacaktır İnşallah.
Kardeş kimseye incitmeden, kırmadan, gücendirmeden birkaç kelam ettik ama ''Görünen köy kılavuz istemez'' diye atasözümüzü hatırlatırım. Herkesin okulu, işi/gücü, evsel sorumlulukları vardır ama gidipte zorla ''sen bu ekiptesin, illa bunları çevireceksin'' diye bi zorunluluk göstermedik ve öyle lüksümüz de yok zaten. Arkadaşın interneti yok ama (arkadaş kendini bilir) kullanıcıya karşı sözüm var diye gidipte kafelerin internetini kullanır, üstelik bu işi yaparken de kafede illaki bişiler içerekten çeviri yapan arkadaşın bu mecburiyetlere ne işi var? tabii bi söz ve bunun bi sorumluluğu üzerindeyken bu arkadaşın yaptığı hoşgörülük veya vefa örneği ile diğer arkadaşlara göre ne mecburiyeti var? diğer arkadaşlar sadece sözde yazarken, arkadaşımız kullanıcıya karşı sözünü yerine getirmekte. Ya diğer arkadaşlar...

• Beğen
Tepkiler: BlackCurse01 ve mürteza16

zaron

zaron

Üye
Arkadaşlar Merhabalar;
Aşağıda linkini vermiş olduğum AndroMoney Pro v2.7.0 akp dosyasını türkceye çevirebilir misiniz

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhabalar;
Aşağıda linkini vermiş olduğum AndroMoney Pro v2.7.0 akp dosyasını türkceye çevirebilir misiniz
Listeme ekledim. Çeviriye başlandığında haber verilecektir.

zaron

zaron

Üye
Çok teşekkür ederim.

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim.
Kardeşim pro sürümü türkçeleştirmek baya zor. Pro sürümünün içinde bir tane daha apk var. Dil dosyaları onun içinde. Bundan dolayı bu uygulama çok zor türkçeleştirilir.

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Arkadaşlar ekibimize bir isim bulalım diyorum. "MaxiTR" nasıl olur?

@AKDELİKAN
@By Burhann 2010
@Djpiskopat_
@BlackCurse01
@Mertcenkk
@Bab-ı Umut

Albayım, ekibe benim ismimi katmandan şeref doydum. Lakin, ben ekipte değilim bilgilendirme amacıyla buraya yazmamda yarar var. Ben gündüz pc başına oturup zaman bile bulamıyorum. sadece akşamları ve söylemesi eğer ayıp olmayacaksa, yorgun olmadığım zamanlarda çeviriyi sadece hobi olarak yapıyorum.

MaxicepTR çeviri ekibinde olmak, elbette bana şeref ve mutluluk verir. ama hani derler ya, hayal kırıklığına uğratmaktansa önceden bilmek yararlıdır.

Saygılarımla

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Albayım, ekibe benim ismimi katmandan şeref doydum. Lakin, ben ekipte değilim bilgilendirme amacıyla buraya yazmamda yarar var. Ben gündüz pc başına oturup zaman bile bulamıyorum. sadece akşamları ve söylemesi eğer ayıp olmayacaksa, yorgun olmadığım zamanlarda çeviriyi sadece hobi olarak yapıyorum.

MaxicepTR çeviri ekibinde olmak, elbette bana şeref ve mutluluk verir. ama hani derler ya, hayal kırıklığına uğratmaktansa önceden bilmek yararlıdır.

Saygılarımla
Kardeşim sadece burayla ilgilensen yine yeterli olur. :)

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Çeviri isteği:
1-Cloud Mail.Ru_1.3.719.apk
2-Link:
3-Uygulamanın sürüm numarası 1.3.719
4-Bulut Sürücüsü

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Çeviri isteği:
1-Cloud Mail.Ru_1.3.719.apk
2-Link:
3-Uygulamanın sürüm numarası 1.3.719
4-Bulut Sürücüsü
Listeme ekledim. Çeviriye başlandığında haber verilecektir.

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Şimdiden teşekkürler

iskoc46

iskoc46

Üye
Runkeeper uygulaması ni cevirebilirmisiniz

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Runkeeper uygulaması ni cevirebilirmisiniz

Çeviri isteği:
1-çevrilmesini istediğiniz uygulama ismi
2-Link:
3-Uygulamanın sürüm numarası
4-ne işe yaradığı hakkında biraz bilgi

bunlara dikkat ederek istekte bulunursanız isteğiniz daha hızlı gerçekleşir.

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
smartphone007

smartphone007

Üye
uc browser

smartphone007

smartphone007

Üye
ucweb-i herkes bilir :D
Tarayıcı uygulama sürümü fark etmez yeni sürüm olsun

iskoc46

iskoc46

Üye
runkeeper yürüyüş programı çevirirseniz sevinirim

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
benmki çeviri isteği değil ancak çeviri sıkıntısı CM browserın son sürümünü çevirdim fakat imzada sıkıntı çıkarıyor testkey ile imzalayınca uygulama korsan lütfen orjinalini indirin diyo programı google play ile imzalamak isteyince hata veriyo kandırmanın bir yolu var mı

birde program isteğim olacak
UC Browser HD
Market Linki :
Sürüm Numarası : 3.2.1.441
Program Hakkında : Program UC Browser olarak bilinen internet tarayıcısının biraz daha gelişmiş versiyonu ve tabletler için olanıdır (Ben çeviri dosyalarını valueste bulamadım yapamadım o yüzden sen yaparsan makbule geçer :) )

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
benmki çeviri isteği değil ancak çeviri sıkıntısı CM browserın son sürümünü çevirdim fakat imzada sıkıntı çıkarıyor testkey ile imzalayınca uygulama korsan lütfen orjinalini indirin diyo programı google play ile imzalamak isteyince hata veriyo kandırmanın bir yolu var mı

birde program isteğim olacak
UC Browser HD
Market Linki :
Sürüm Numarası : 3.2.1.441
Program Hakkında : Program UC Browser olarak bilinen internet tarayıcısının biraz daha gelişmiş versiyonu ve tabletler için olanıdır (Ben çeviri dosyalarını valueste bulamadım yapamadım o yüzden sen yaparsan makbule geçer :) )
Cm browseri apkeditor ile imzalarsan sıkıntı çıkmaz.

• Beğen
Tepkiler: BlackCurse01

Üst Alt