AKDELİKAN
Üye
Kardeş kimseye incitmeden, kırmadan, gücendirmeden birkaç kelam ettik ama ''Görünen köy kılavuz istemez'' diye atasözümüzü hatırlatırım. Herkesin okulu, işi/gücü, evsel sorumlulukları vardır ama gidipte zorla ''sen bu ekiptesin, illa bunları çevireceksin'' diye bi zorunluluk göstermedik ve öyle lüksümüz de yok zaten. Arkadaşın interneti yok ama (arkadaş kendini bilir) kullanıcıya karşı sözüm var diye gidipte kafelerin internetini kullanır, üstelik bu işi yaparken de kafede illaki bişiler içerekten çeviri yapan arkadaşın bu mecburiyetlere ne işi var? tabii bi söz ve bunun bi sorumluluğu üzerindeyken bu arkadaşın yaptığı hoşgörülük veya vefa örneği ile diğer arkadaşlara göre ne mecburiyeti var? diğer arkadaşlar sadece sözde yazarken, arkadaşımız kullanıcıya karşı sözünü yerine getirmekte. Ya diğer arkadaşlar...Kardeşim harfi harfine haklısın. Şahsen ben pek fazla ekiple ilgilenemedim. Bunun için çok özür dilerim. Okul dolayısıyla ilgilenememiştim. Ama bundan sonra ilgileneceğim. Ekipte olan diğer arkadaşlarda dediğin gibi burada destek olmalı. Eğer ekipte olan arkadaşlar ilgilenmeyecekse söylesinler ekipten çıkarayım. Kardeşim ben şimdi ekipte olan herkese mesaj atarak bilgilendireceğim. Daha sonra ekip işi daha iyi bir hâl alacaktır İnşallah.