Baktım da bulamadım?
çok tşkler ama ''ulaşmaya çalıştığınız sayfa mevcut değil'' uyarısı çıkıyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cep tlf nundan samsung apps proğramını kurarak deneyinBu linkte uygulama yok diyor
Samsung app tan da baktım yok. tts ing nin yorumlarına baktığımda yüzlerde kişi türkçe dil olmadığı için sitem etmiş ben gibi hatta küfür bile etmişler ama bir iki kişi hariç onlar da türkçe var demiş ama ben bulamadımmmm, bulamadım, bulamadım.Cep tlf nundan samsung apps proğramını kurarak deneyin
Ayarlardan ^metinden sese seçenekelrinden^ samsung metinden konışmayı seçin
Sağ taraftaki ayarlaradan türkçeyi indirin
bende bu menüde türkçe yok sanırım tel ithalatçı firma garantisili ondan olabilir dedim anlarım. ama ...Ayarlardan ^metinden sese seçenekelrinden^ samsung metinden konışmayı seçin
Sağ taraftaki ayarlaradan türkçeyi indirin
Kardeşim bazı modellerde yok örneğin note 3 ve s4 minide varken, normal s4 de yokbende bu menüde türkçe yok sanırım tel ithalatçı firma garantisili ondan olabilir dedim anlarım. ama ...
galaxy app de de çıkmıyor ki anlamadım ben bu işi ama neyse... teşekkürler ilgilenen bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara...
Dostum çok sağol yükledim iyi oldu ve on numara oldu..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız