Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Perfect Viewer 5.0.1.3 - TÜRKÇE Başlıca ÖZELLİKLER * 4 Colorize görüntü içine siyah / beyaz görüntü çevme * Sayfa düzeni: Otomatik tek sayfa, Otomatik çift sayfa, ekran yönlendirme tarafından otomatik şalter * Destek * EPUB, HTML, TXT * Resim dosyası formatı: JPEG, PNG, GIF, BMP, WebP...
www.maxicep.com
Son düzenleme:
VOLKAR
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sanirim 3.isteğim olacak size zahmet bunuda türkçe yaparmusiniz çizgi roman için en ideal apklardan biri isim comic screen. pc olsa size zahmet vermezdim ama yok msf mobolden de olmadı çok igrastiriyora bosverin
bu sanirim 3.isteğim olacak size zahmet bunuda türkçe yaparmusiniz çizgi roman için en ideal apklardan biri isim comic screen. pc olsa size zahmet vermezdim ama yok msf mobolden de olmadı çok igrastiriyora bosverin
Hiç bir yazılım bilgim yok ama üstesinden gelirim. Sadece hangi yazılımı kullanmam gerekiyor. Paylaşırsanız sevinirim.
Çeviriyi bilgisayar üzerinden yapmak ve derlemek istiyorum. Telefonu verimli kullanamıyorum. Ya da çevirecek arkadaşlar varsa bu gönderiye cevap yazmalarını rica edeceğim. Ben çok kitap karıştıran bir insanım. O yüzden bu uygulamanın Türkçe olmasını istiyorum. 1000kitap var ama çoğu kitap ekleme isteklerime cevap vermiyorlar. Nedendir bilmiyorum. Ama goodreads sitesinde bütün yabancı kitaplar mevcut. Konu hakkında dönüşünüzü bekliyor olacağım. Forum aktif mi bilmiyorum ama bazı Türkçe uygulamalar gördüğüm için konu açmak istedi. Şİmdiden teşekkürler...İyi çalışmalar...
Mesaj birleştirildi:
Yok mu yardımcı olacak bir arkadaşımız? Pleaseee....
Uygulama genel bir muhasebe uygulaması kapsamlı bir arayüzü var iş hayatında baya yardımı oluyor ama ingilizce olduğu için tüm fonksiyonlarını kullanmadım ilgilenirseniz harika olur şimdiden elinize emeğinize sağlık teşekkür ederim