Toplam 9 Ay W810i Telefonum Serviste Kaldı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Doğru söylüyosun ama ben tamirin ne kadar süreceğini bilmediğim için bu şekilde şeyler yapamam ;)

Arkadaşım Emin Ol Bunların Yaptığı İhmalkarlık.Bu Sorumlulukk Onlara Verilmiş Ama Adamlar Takmıyor Bile Ama Sen Vereceksin Korkusunu Gerekirse Ana Şubenin Nosunu Arayıp Şikayet Edeceksin Baktın Olmadımı Aç Tüketici Haklarına Bakalım O Zaman Ne Oluyor.Bunlar Sorumluluk Almayan Sorumlular :oke:

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
:):):)

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
ben 2.5 senedir w810 kullanıyorum. senin sorunlarının hiç birine rastlamadım taş gibi telefon hiç 1 sorun cıkmadı ondan once k750 i vardı onu da uzun sure kullandım ondada sorun cıkmadı sadece kapaklarını değiştirdim soyuldugu için . Kim ne derse desin SONY 1 numara Telefon , Tv , Müzik Sony tek gecerim. Adamlar w810 ile n73 ü kıyaslıyo bu bile yeter aslında sony için ;)

EFE_57

EFE_57

Üye
Arkaşım Tüketici haklarına göre 30 iş günü içerisinde telefonun tamir edilmezse (garanti kapsamında ise ) Sana aynı modelin yenisi vermek zorundalar.

solyanim02

solyanim02

Üye
Kim ne derse desin w810i den başkasını tanımam... :pro:

costirik

Üye
Fabrika ayarlatına geri dön ;)

tokatlı ahmet

tokatlı ahmet

Üye
bnm telimde w810i cok memnunu gayette dayanıklı bir tel. 5-6 kere mac yaparken cebimden düştü iki üçkerede elimden kaydı hiçbişey olmadı 2.5 senedir kullanıyorum bir kere bile serwise gitmedi arkadaşlarımın tel. nokia serwisten cıkmıyor ışıgı acılmıyo gibi bir sürü sorunla karşılatılar ablam benden 6 ay önce nokia 3100 aldı 6 kere felan serwise verdi bence sony ericsonun tek kötü özelliği msj hafızası az
,

_qMz_

_qMz_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadşlar zaten telefonumun yenisini aldm sonnda o çok ii çalşıo :D

frkn_7_7

Üye
arkadaş sorununu anlatmış milletde nokiadan vazgeçme demiş bu ne samalık ya sizene .nokiadan vazgeçmeymiş..DOĞAN GİBİ TEKEL OLMUŞ TÜRKİYEDE NOKİA NE ZEVK ALIRLAR milletin elinde olan teefonun aynısınıı taşımaktan he unutmadan ona bakılırsa bendekı eski n73 de1 ayda bozulmuştu bu iş sansa bakar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt