Kvk Teknik Servisten Sıfır Cihaz Nasıl Alınır. Oku Kesin Alırsın. :) Benim Aldığım Gibi.

Sponsorlu Bağlantılar

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Kvk Teknik Servisten Sıfır Cihaz Nasıl Alınır. Oku Kesin Alırsın. :) Benim Aldığım Gibi.
Öncelikle arkadaşlar telefonuzun arızasına bağlı. Telefonunuz 2. Nesil cihaz ise kesin alırsınız bu %100.
telefonunuz dokunmatik arızası ise garantiye verin o telefonu 20 iş günü boyunca aramayın. sakın ha.. tabi hafta tatillerini çıkarın toplam 25 gün yapıyor yuvarlak hesap. sonra 20 iş günü sonunda arayın telefonum ne oldu diyin hatta hergün arayarak taciz edin. sonra onlar size söylerler cihazınızın parçasını bekliyoruz. cihaz finlandiyadan gelmediği kesin. sıfır cihaz finlandiyadan stoktan çıkar.
sonra 20 iş günü sonunda nokia yı arıyorsunuz. benim telefonum kvk da 20 iş günü kaldı. haklarımı kullanmak istiyorum. onlarda size telefonunuz yüksek mevkiye yani nokianın kendi teknikservisine kvk yada netcell değil. nokia kendisi tamir ediyor. cihaz istanbula gelir. ona sakın fırsat vermeyin. hayır ben cihaz değişimi istiyorum. yani satış paketi. ciahz değişimi onaylandığı zaman toplam 40 gün yapıyor. minimum 35 gün içinde cihaz elinizde 20 iş günü + 15 gün. sonra diğer arızalara gelince bunlardan bazırları telefon da son sürüm yazılım yüklü olduğu halde arıza veriyor kendi kendine kapanıyor. vb. arkadaşlar sakın aramamazlık yapmayın.. allahın her günü arayın. benim çabalarım boşa gitmedi. ben sıfır cihaz aldım. sizde yapabilirsiniz. telefonunuzun arıza durumu çok önemli.
ben e6 telefonumu 7 ay sonra kvk ya gönderdim. türkiyede yedek parçası olmadığından parça beklendi. oda 50 gün sonra gelmiş. öğrendim.
kvk teknik servise gönderirken telefoncu yada aldığınız yer aracılığıyla göndrmeyin. direk siz gönderin. o zaman daha pasif davranıyorlar.bayi gönderince fazla takmıyorlar.. ama siz gönderince iş değişiyor. kargo ücreti onlara ait. ben 5 kuruş para harcamadım. sizde yapabilirsiniz.

inanmayan olursa kvk belgesini taraya bilirim..:)

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Evet Faruk abi bende böyle cihazı değiştirdim ancak dikkat edin ilk başta cihaz değişimi diyorlar kanmayın !! anakart değişimi yapıyorlar özellikle kutulu aksesuarlarıyla birlikte cihaz değişimi isteyin.

Telefonum E6 ve parçası gelmemişti 20 iş gününden önce gelmiyor yani

• Beğen
Tepkiler: enes_x ve farukbekl
kadir9809

kadir9809

Üye
Benımde Başıma geldi benım telefon yapılmıs ama aramadılar ben bunları 20 iş günü sonunda arasam yeni cihaz mı istiyebilirdim yani

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Benımde Başıma geldi benım telefon yapılmıs ama aramadılar ben bunları 20 iş günü sonunda arasam yeni cihaz mı istiyebilirdim yani

kvkteknikservis'in sitesinden cihazını takip etmen gerekiyor yada 444 1 kvk 'dan cihazın durumunu kontrol etmen gerekiyordu 20 iş günü olduğunda yapılmaması lazım.

MücahitTokgöz

Sabrın sonu selamettir derler ya tam onun tercümesi 50 gün sabredebilirsen yeni cihazına kavuşursun :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi

aynen öyle... 20 iş gününü geçtiyse. alırdın..

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
ben biliyordum zaten :) ama yinede bilgilendirme için teşekkürler.

kadir9809

kadir9809

Üye
ama benımkı kullanıcı hatasıydı

hakan_710

hakan_710

Üye
şimdi millet herkese yeni cihaz veriyolar sanacak :) bilgi için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: farukbekl
sonerrap

sonerrap

Üye
daha hiç bi nokia telefonum servise gitmedi bundan sonrada gitmez inş :D

HakaN-06

HakaN-06

Üye
kesin konusma dostum benim cihazin ekranini degistirip 9. gunde yolladilar gerci sasirdim ama :)

Febris

Febris

Üye
ben downgrade becereemiştim :) verdim yenisini gönderdiler

darkwolf33

darkwolf33

Üye
anakart değişimi ne kadar sürer sizce benim ki de 13 gündür serviste

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
bir şahin kiralanır , teknik servis çıkışı çalışanlar takip edilir , tanışma planı yapılır , her biriyle dost olunur aradan zaman geçer telefon araya konur , sorunlar oluşur , sorunlar hallolulur :)))

TheMadness

TheMadness

Üye
Arkadaşım flash attı dead oldu telefon yenisini vermişler :D

versino2

versino2

Üye
bende dead yapsam verirler mi ücretsiz

emreli01

emreli01

Üye
1. Nesil cihaz versek 2. Nesil verirler mi acaba :)

tarxhn

tarxhn

Üye
benim arızaları hemen yapıyorlar demek ki ellerinde c6-01 parçası cok :ehe

Üst Alt