Toplam 9 Ay W810i Telefonum Serviste Kaldı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_qMz_

_qMz_

Üye
    Konu Sahibi
Toplam 9 Ay W810i Telefonum Serviste Kaldı !
Arkadaşlar baktım w810i telefon gerçekten sitede çok göz önünde ve beğeniliyor..ßen telefonun özelliklerini inanın çok beğeniyorum görünüşüde özellikleride çok güzel ama dayanıklı olmadığını düşünüyorum şimdi size anlatacağım şeyden sonra bana hak vericeğinizi düşünüyorum..

telefonumu alalı 4 ay oldu..

telefonum kendi kendine kapanmaya başlıyor sonra beyaz ekran çıkıyor ve pin sormadan açılıyor..donuyor ben açık sanarken beni arayanlar kapalı buluyor..fotoğraf çekiyorum telefon kapanıyor..ekran da hep çizikler var dikkat edin camında değil..

Telefonu servise veriyorum sorun yok deniliyor ancak daha 1 saat geçmeden telefon kapanıyor kendi kendine..pes etmedim 5 kere servise verdim..toplam 6 ay serviste durdu..

6. servise verişimde değiştirme kararı aldılar..ilk çok mutlu oldum ancak 3 ay boyunca telefonumu değiştirmediler ..en sonunda şikayet ettim 1 hafta içinde hallettiler..ve değişen telefonu dün servisten aldım..ne göriim tuşları soyulmuş..Telefon çok geç açılıyor..açılırken sony ericson yazısında kalıyor..aradım tuşları soyulmuş neden böyle dedim..Dediler ki kapları ve tuşlarını değiştirmiyoruz yani o teknik servise kalmış biz beyinini değiştiriyoruz..Tekrar bir sorun çıkar diye çok korkuyorum..

yani anlayacağınız o ki toplam 9 ay telefonsuz kaldım..4 ay ben kullandım..dayanıklı olmadığını düşünüyorum tabiki bu benden de kaynaklanmış olabilir..evet özellilkleri çok güzel buna bir şey demiyorum tabiki...Ama bana çok çektirdi..serviste genpa:@..

recepıvadık

Üye
:aman2: banane

degerli43

degerli43

Üye
geçmiş olsun... nokia dan vazgeçmem..

ATILIMCI

Üye
geçmiş olsun kardeş, bende de w810i vardı. Aynı sorun bende de olmuştu.Bende değiştirdim nokia n73 aldım. Gayette memnunum. Bu benim için tecrübe oldu. Nokiadan vazgeçme...

by_sakar

Üye
Kardeş kim ne derse desin adamlar yaptıkları mala özenmiyorlar aynı kapanıp açlma bendede oldu verdim servise elime bi kagıt werdiler su deişti şu program yüklendi fln 3 hft sonra gene aynı sorun bidahada vermedim....

mrtzn

mrtzn

Üye
şau ana kadar bende öyle bişey olmadı işallahta olmaz bakın tüketici haklaro var servise 5 kere farklı sebeplerden dolayı gittiğinde yada 3 kere aynı hatadan dolayı başvuruda bulunuyosunuz telefonuzu değiştiriyolar yada para iyade talebinde bulunuyosunuz ben telefonumdan memnunu 1 yıl oldu alalı ve 1 kere servise götürdüm 1 hafta içinde geri vardiler ve hiç bir sorun kalmamıştı telefonumda

catex2

catex2

Üye
nokia 4 ever ...

_qMz_

_qMz_

Üye
    Konu Sahibi
şau ana kadar bende öyle bişey olmadı işallahta olmaz bakın tüketici haklaro var servise 5 kere farklı sebeplerden dolayı gittiğinde yada 3 kere aynı hatadan dolayı başvuruda bulunuyosunuz telefonuzu değiştiriyolar yada para iyade talebinde bulunuyosunuz ben telefonumdan memnunu 1 yıl oldu alalı ve 1 kere servise götürdüm 1 hafta içinde geri vardiler ve hiç bir sorun kalmamıştı telefonumda

ben zaten bu sefer de olmazsa tüketici haklarına gitmeyi düşündüm ama 3 ay bekledikten sonra yeni bir telefon aldım ama ne kadar yeni bilmiorm tabi tuşları bataryası gibi biçok şeyi eski..eskisinden daha iyidir ama..seninki demekki basit birsorundu diyorum çünkü inanın servistir falan o kadar kinim var ki..

geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma tşkler..

royalflush

royalflush

Üye
sikayet etmek için 3 ay beklenirmi 1. ayın sonunda vermezlerse yenisini alma hakkın var ayrıca bende 1 yıldır w810 kullanıyorum hiç problem yasamadım

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Gamze yazdıklarından "bir telefonun Serviste Geçen 9 ay'ı" diye ii bi roman çıkardı emin olD: ayrıca nokia(connecting people)dan vazgeçme ısrail malı ama hakkını veriyor yanii

_qMz_

_qMz_

Üye
    Konu Sahibi
roman da çıkamış olabilirim çok doğru ve gerçek=)

ben 3 ay bekledim çünkü beni hep önümüzdeki hafta diye oyaladılar en sonunda şikayet ettim zaten ama tüketici haklarına değil..yenisini alma hakkım olduğunuda biliyorum ama vermedikden sonra da alamıyorum..

pilnet

pilnet

Üye
ben de w810i kullanıorum ama daha şimdiye kdr hiç bi sorunla karşılaşmadım ... yere bile düşürdüm taşlara :D

alemburda

alemburda

Üye
roman da çıkamış olabilirim çok doğru ve gerçek=)

ben 3 ay bekledim çünkü beni hep önümüzdeki hafta diye oyaladılar en sonunda şikayet ettim zaten ama tüketici haklarına değil..yenisini alma hakkım olduğunuda biliyorum ama vermedikden sonra da alamıyorum..

eğer servis telefonunuzu söylenilen zamanda telefonunuzu verememişse ya yenisi vermek zorundadır yada geçen gecikme yüzünden telefonunuzun yerine başka bir telefon emaneten vermelidir.:deal:

erfc20

erfc20

Üye
git o yerin bi gece taşla camını indir içini rahatlat 9 ay olmuş kolaymı :D

drivenn

Üye
Bende de w810 vardı kendi kendine kapanıp açılmaya başladı yaklaşık 40 saniyede bir kapanıp açılıyordu en sonunda açıldığında kapanmasına fırsat vermeden fabrika ayarlarına döndürdüm oldu ama seninki daha ciddi problem tüketici haklarına şikayet edebilirsin ve mağduriyetinden dolayı davayı da kazanırsın

wwoldemort

Üye
ben iki buçuk yıldır w810i kullanıyorum taş gibi duruyo hiç servise gitmedi!!

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
geçmiş olsun

er.burtul

Üye
Geçmiş olsun kardeş aynı problemleri Genpa ile bende yaşadım 3 ay serviste kaldı telefon geldi bende iç beyin,tuş takımı ve kasa değişmiş sadece pil ve arka kapak değişmemiş ama normaldede bu böyle yani telefonun öyle gelmesinde yanlış bir durum söz konusu değil ;)

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
vaybe nasıl şeyler yaşamışsın hayret ettim okurken valla iyiki benim başıma gelmio böyle şeyler ya nediim geçmiş olsun.

mico55

Üye
kardeşim ne bu avatar hiç iç açıcı değil değiştir şunu:ohannes::ohannes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt