Arkadaşlar teli bozupta servise vermek ne oluyor Allah aşkına yani vicdanınız falan sızlamıyormu neyse boşa konuşuyorum biliyorum bunlarda alametlerden bazıları..
Benim diğer N8 ile yaşadığım maceraya gelirsek Teleserviste 20 iş gününü geçirdikleri için tüketici mahkemesine gitmiştim sonuçta değişim veya para iadesi talebim reddedildi neymiş servis cihazı zamanında teslim etmiş falan filan üst mahkemeye gitmedim telefonu aldım bu seferde telefon açılmıyor oradan alıp Kvk'ya verdim onlarda gene 20 iş gününü geçirip pilini değiştirdiler tüketici mahkemesine falanda gitmedim, okey telefon oldu fakat ekranı gereğinden fazla koyu idi yeni aldığım N8 ile yan yana koyunca çok net anlaşılıyordu bu servis geri alıp yaklaşık 1 saat içinde telefonun ekranını değiştirdi (rekor) fakat gene iki N8 yana yana baktığımızda yeni ekrana rağmen hala daha koyu idi dediler geri alıp üst servise yollayacağız ve üst servise gidip ana kartı değiştirildi telefon sonunda oldu.
Ana kart,ekran,pil (ilk serviste gittiğinde ne değişti bilmiyorum)değiştiği halde yeni cihaz veya para iadesi talebim kabul edilmedi,2 defa daha servise giderse değişim veya para iadesi hakkım doğuyor ama telefonu bozayımda servise yollayıp parasını alayım diye düşünmedim hiç..