Kvk Teknik Servisten Sıfır Cihaz Nasıl Alınır. Oku Kesin Alırsın. :) Benim Aldığım Gibi.

Sponsorlu Bağlantılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
C7'yi bugün verdim garantiye ama sırf bu yüzden değil ekrana toz girdi ve kılıftan dolayı aşınmalar vardı. Vermişken dead yapıp öyle vereyim dedim. :)

Dimi3

Dimi3

Üye
C7'yi bugün verdim garantiye ama sırf bu yüzden değil ekrana toz girdi ve kılıftan dolayı aşınmalar vardı. Vermişken dead yapıp öyle vereyim dedim. :)

Ahaha gelişmelerden haberdar edersin bizleri :D

İnsanın telefonunun bozulmayacağı varsa da bozası geliyor artık :ehe

darkwolf33

darkwolf33

Üye
arkadaşlar n8imn parçası gelmiş ve tamir olmuş test ediorlarmış

- - - Eklendi - - -

arkadşlar az önce kvk ya baktım da cihazımla ilgili hiç bir şey yazmıyor acaba gönderdilermi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

arkadşlar az önce kvk ya baktım da cihazımla ilgili hiç bir şey yazmıyor acaba gönderdilermi?

gönderseler yazar kargoda diye bi yarım saat sonra bir daha bak veya kvk yı ara sor

versino2

versino2

Üye
telefonu dead yapıca kutuyla mı vericem.yeni telefon mu verecekler.
PARA FİLAN ALIYORLAR MI

- - - Eklendi - - -

bide hemen veriyolar mı telefonu 1 ay dan fazla sürer mi yeni telefon vermeleri

emreli01

emreli01

Üye
darkwolf33

darkwolf33

Üye

gönderseler yazar kargoda diye bi yarım saat sonra bir daha bak veya kvk yı ara sor

kardeşim hiç bir şey yazmıyor telefonun imei sini giriyorum en son işte sabah tamir işleri yapılmış testlerden sonra gönderilecek bilmem ne yazıyordu sonra girdiğimde hiç bir şey yazmıyor kullanıcı adı olsun tel modeli olsun hiçbir şey yazmıyor sadece yeşil yazı ile garanti dahili yazıyor bende anlamadım ne mail geldi ne sms akşamı bekleyeceğm yoksa yarın ararım

hacırüstem

hacırüstem

Üye
benim e6 nın da dokunmatik çalışmıo anlaşılan yeni tel sahibi oluorum :)

versino2

versino2

Üye
ya arkadaşlar ben telefonu internetten aldım garanti belgesinde sadece ithalatçı firmanın kaşesi var
satıcı firmanın kaşesi filan yok
kvk sitesine giriyorum imeiyi yazıyorum garantili cihaz diyor
şimdi ben kvk ya göndersem telefona bakarlar dimi

cyber

cyber

Üye
inanır mısınız benim telimi 3 günde yapıp verdiler kvk

versino2

versino2

Üye
yardım yok mu

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
şu an bu yazı tüm teknik servis çalışanları tarafından ta.. :) unuttum cümleyi :p

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Arkadaşlar teli bozupta servise vermek ne oluyor Allah aşkına yani vicdanınız falan sızlamıyormu neyse boşa konuşuyorum biliyorum bunlarda alametlerden bazıları..
Benim diğer N8 ile yaşadığım maceraya gelirsek Teleserviste 20 iş gününü geçirdikleri için tüketici mahkemesine gitmiştim sonuçta değişim veya para iadesi talebim reddedildi neymiş servis cihazı zamanında teslim etmiş falan filan üst mahkemeye gitmedim telefonu aldım bu seferde telefon açılmıyor oradan alıp Kvk'ya verdim onlarda gene 20 iş gününü geçirip pilini değiştirdiler tüketici mahkemesine falanda gitmedim, okey telefon oldu fakat ekranı gereğinden fazla koyu idi yeni aldığım N8 ile yan yana koyunca çok net anlaşılıyordu bu servis geri alıp yaklaşık 1 saat içinde telefonun ekranını değiştirdi (rekor) fakat gene iki N8 yana yana baktığımızda yeni ekrana rağmen hala daha koyu idi dediler geri alıp üst servise yollayacağız ve üst servise gidip ana kartı değiştirildi telefon sonunda oldu.
Ana kart,ekran,pil (ilk serviste gittiğinde ne değişti bilmiyorum)değiştiği halde yeni cihaz veya para iadesi talebim kabul edilmedi,2 defa daha servise giderse değişim veya para iadesi hakkım doğuyor ama telefonu bozayımda servise yollayıp parasını alayım diye düşünmedim hiç..

hacırüstem

hacırüstem

Üye
benim telefonda E6 iç ekran ışık titremesi var. Dokunmatik çalışmıo. Hoparlör patlak. Tuş kilidi çıkıp duruo. Hepside bir anda başıma geldi bakalım kvk buna ne tür işlem yapıcak. Hurdaya versem almazlar telefonu o kadar vahim durumda. Yenisini talep edicem telefonun zaten bu telefonu yapmaya kalksalar yeni telefon vermiş kadar olcaklar ama tüm orjinalliği gidicek. Yenisini verirlerse ertesi gün satıcam....

Not. Telefona karşı hiç bir kasıtlı hareketten doğan bir arızalar değildir. 1 yılı doldurmasına az kalmasına ragmen hala ekran koruyucu filmi duruo.

darkwolf33

darkwolf33

Üye
Arkadaşlar n8 telefonum 09.07.12 tarihi ile kargoya verilmiş olup 3 iş günü sonunda elime ulaşacakmış haydi hayırlısı :D

tarxhn

tarxhn

Üye
o kadar telefon servise verdim hiç bana yenisini vermediler. adamların bana kastımı var 3 günde yapıyorlar

Üst Alt