Toplam 9 Ay W810i Telefonum Serviste Kaldı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realraul

realraul

Üye
Genelleme yapmak doğru değil; ben 3 sene kullandım.

Bu piyasadaki akustik, flaş tema, camdriver gibi olayların da hepsini habire yaptım. Hiç bi kusurunu da görmedim.

Geçen ay değiştim telefonumu; gene Sony Ericsson dan c902 aldım bu sefer; ama w810 umu özlüyorum kısmen ;)

ufuk4169

Üye
bende w810i kullanıyorum alalı 1 ay bıle olmadan bende de aynı sorunlar olustu yenı yazılım yuklettım1 gb lık hafıza kartı kullanıyorum telefon hafızasına fazla yuklenmıyorum 4ay dır sorun y.o.k ama bencede nokıa dan vazgecme

ozi44

Üye
Bende n73 vardı fılka garantılı o kadar ugrastırdılar gene aynı sorunlar devam ettı sonra kasayı deıstrdler o kadar sogumustum telden zararına verıp n95 8 gb aldım kvk lı hıc bıseyı yok su an gayet ıyı aman nazar degmesın

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
ben 3 yıldır w810i kullanıyorum tık demedi maşallah.bu tamamen şansla ilgili nokia al daha sağlam falan alakası yok.ben de teknıloji konusunda çok şanssızımdır özenerek aldığım kaç tane ürün hep sorun yaşattı.en iyisi diye nokia aldım sorun çıktı,motorolayı denedim sorun çıktı.yani anlıcağın bu tamemen şansla ilgili bi durum yapacak bişey yok

_qMz_

_qMz_

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur bellki de şansızlık =) ama çok çektirdiler

xtreme25

Üye
yeni yazılım atarsan hiçbir sorun kalmaz tel fabrikadan yeni çıkmış gibi olur.sendeki sorun yazılımdan kaynaklanıyo dediğim gibi bi yazılım herşeyi halleder

_qMz_

_qMz_

Üye
    Konu Sahibi
xtreme kaç kere servise verdm yazılım atıldı da noldu kendimde yazılım attım tamamen beyin ile alakalıydı ve şuan kötü bi durumdayım telefonum sevrvisten değiştirdiler demiştim en son aynı sorun yine başladı :S

viserali_16

Üye
kardeşler bende aynı oldu verdim servise hallettiler.Tuşlarıda değiştirler.Garanti belgesini bi okuyun tavsiye
ediyorum.

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
kardeşim sen tüketici haklarından haberin yok galiba en çok 1 ay içinde cihaz gerçekten arızalı ise sana 0 (sıfır) telefon veriyorlar bi kere tuşlar silinmişse ben o telefonu almam sizi dava edicem giye korkuturum aynen bu şekilde direk tanıdıklarını sok devreye üstlerine yürü bunlar böyle adi ama sen nerden aldın bilmem teknosadan alan bi arkadaşım war teknosa nın kendi özel servisi war 2 hafta içinde sorun tespit edildi ve sorunun çözülemeyeceği anlaşılınca 0 (sıfır) kutusunda telefon werdiler genpa filan böyle bir şey yapamaz sizi şikayet edicem diyip korkut onları bence al o telefonu götür telefon sizde kalsın 1 ay sonra mahkemede görüşürüz de aynen böyle söyle onlara o zaman hesaplaşırız de pc başında şimdi öyle sinirlendim ki biz geri zekalıyız ya silincek tuşlar telefonu bi tamir etcekler sonra al bu böle die wercekler o anda sen tüketici haklarına dayanarak konuşucaksın kardeşim bu konularda bilgi edinip mal alın küçük kuytu köşelerden almayın gidin büyük yerlere 2. el hiç almayın 0 alın sen ağırlığını koy adamları korkut haklarında onlar zaten gerekeni yaparlar yapmazlarsa dediğimi yap mahkemeye wer sıft 500 tl lik telefon içni ben hakkımıo aramak için 3000tl avukat parası mahkeme şeylerini ayarlarım genede tazminat davası açar hakkımı ararım biz köpekmiyim türkiyede türkler hakkını arayamıyo böyle şeymi olur hakkınızı arayın hakkınızı kimseye yedirmeyin biz mal değiliz kullandırtmayın kendinizi git hakkını ara wer telefonu gerekirse dava aç

Musq

Musq

Üye
haklısn kardesm w810i eıı telofon ama nasıL yenısını qondermedıler ona hayret etmek lazım yanı . !

mertsahin55

Üye
bnce snn kulanım seklinden kaynaklanıyo bn 1 yildir kullanıyom hıc bı sorun yok ve cok memunum bı daha telfon alırsam sonyericson alcam kesin nokıa felan boş iş

deneme753

deneme753

Üye
aynı sorunlar bendede vardı ben servise verdim 1 ayda hallettiler ama sorunlar geçmedi aynı hız devam ediyo :S virüs felan diyolar ama

mishapmesut

Üye
ben telefonu 2.5 yıl kullandım gecen sene bi kere servise gitti geldi simdi ilk günkü gibi kullanıorum 2gb kart var yani bnce cokii.....simdi bi sorun olursada kendim yazılım atıorm telefoncuda aynısını yapıo yani bi sorunum yok 2.5 yıldır...:DDD

eldergod

eldergod

Üye
keşke bana verseydin verdiğin gün sapasağlam alırdın :D

mozturk61

Üye
ben 3 yildir w 810 i kullaniyorum. tık yok. sen parani isteseydin keske.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bendede 810 i var çok memnunum Sesi olsun dayanıklığı olsun ve birde şarj olayı çok iyi üstelik tozda almıyor ekranına 2 yıldır kullanıyorum devamlı radyo dinlediğim için sarj soketi biraz deforme oldu onu değiştirmek istiyorum bilgisi olan varmı acaba ne tutar sarj soketi telefounun

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Arkadaşlar baktım w810i telefon gerçekten sitede çok göz önünde ve beğeniliyor..ßen telefonun özelliklerini inanın çok beğeniyorum görünüşüde özellikleride çok güzel ama dayanıklı olmadığını düşünüyorum şimdi size anlatacağım şeyden sonra bana hak vericeğinizi düşünüyorum..

telefonumu alalı 4 ay oldu..

telefonum kendi kendine kapanmaya başlıyor sonra beyaz ekran çıkıyor ve pin sormadan açılıyor..donuyor ben açık sanarken beni arayanlar kapalı buluyor..fotoğraf çekiyorum telefon kapanıyor..ekran da hep çizikler var dikkat edin camında değil..

Telefonu servise veriyorum sorun yok deniliyor ancak daha 1 saat geçmeden telefon kapanıyor kendi kendine..pes etmedim 5 kere servise verdim..toplam 6 ay serviste durdu..

6. servise verişimde değiştirme kararı aldılar..ilk çok mutlu oldum ancak 3 ay boyunca telefonumu değiştirmediler ..en sonunda şikayet ettim 1 hafta içinde hallettiler..ve değişen telefonu dün servisten aldım..ne göriim tuşları soyulmuş..Telefon çok geç açılıyor..açılırken sony ericson yazısında kalıyor..aradım tuşları soyulmuş neden böyle dedim..Dediler ki kapları ve tuşlarını değiştirmiyoruz yani o teknik servise kalmış biz beyinini değiştiriyoruz..Tekrar bir sorun çıkar diye çok korkuyorum..

yani anlayacağınız o ki toplam 9 ay telefonsuz kaldım..4 ay ben kullandım..dayanıklı olmadığını düşünüyorum tabiki bu benden de kaynaklanmış olabilir..evet özellilkleri çok güzel buna bir şey demiyorum tabiki...Ama bana çok çektirdi..serviste genpa:@..

Arkadaşım Var mı Böyle Bişey 9 Ay Nerde Görülmüş Bekletilmesi Hani En Fazla 2 Aydır.Yani Şimdiye Kadar Ki Duydugum Vakalar Hep Sınır 2 Ay Dolmadan Gelirdi.Lütfen Haklarımızı Bilelim Ne Demek Kapları Tuşları Değiştiremiyoruz Niye O Zaman Bizde Sadece Telefonun Beynine Para Verelim Dışı Önemli Değil Var Mı Böyle Bir Sahtekarlık Oldu Olacak 3 Ay Daha Telefonu Tutsalardı Da Telefonun Doğum Gününü Kutlarlardı :):):) Arkadaşım Tüketici Hakları Denen Bişey Var Git Başvur Arasınlar Bi Bakalım O Zaman Sony Ercisonun Distiribitörleri Nasıl Terliyecek Varmı Öyle 9 Ay Telefon Tutmak.Dediğim Gibi Arkadaşlar Haklarımız Var Bunları Kullanın Lütfen

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Dostum servislerin hepsi böyle benimde D900i de sorun çıkmıştı 3 kere falan servise vermiştim.Hesapta 1 ay telefon serviste kalınca yenisini vericeklerdi.Servise veriyorum 1 ay geçiyor sonra yeni telefon almak için başvuruda bulunuyorum(değişim için).15-20 gün sonra tak aabi senin telefonun tamir olmuş.E hani yenisi ? Cevap:.....
Anlıycağın hepsi aynı :)

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Dostum servislerin hepsi böyle benimde D900i de sorun çıkmıştı 3 kere falan servise vermiştim.Hesapta 1 ay telefon serviste kalınca yenisini vericeklerdi.Servise veriyorum 1 ay geçiyor sonra yeni telefon almak için başvuruda bulunuyorum(değişim için).15-20 gün sonra tak aabi senin telefonun tamir olmuş.E hani yenisi ? Cevap:.....
Anlıycağın hepsi aynı :)

Kardeş Bende Bu Sektörün İçindeyim Siz Bunlara Korku Veremiyorsunuz Ben Geçende Kız Arkadaşıma 6500s Aldım Gerçekten Çok Beğeniyordu.Telefonu 15 Gün Kullanmıştıki Telefon Müzik Dinlerken Veya Ana Menüde Gezinirken Falan Işığı Tamamen Sönüp Yeniden Çalışıyordu.Bende Telefoncuyum Bu İşten Anlıyorum Teşhiside Koymuştum Teknik Arıza...Gittim Servise Verdim Bana Şöyle Dediler Kullanım Hatası Olabilir Ama Almanız 1 Ayı Bulur Gibi...Benim Verdiğim Cevap İse Çok Netti Arızayı Bilmeden Tarih Biçmeyin Dedim.Ve Konuştum Tüketici Haklarından Falan Bahsettim En Fazla 2 DK Ve Telefonu 1 Haftada Verdiler.Yani Arkadaşlar Bilinçli Tüketici Olmaya Gayret Edin Haklarınızı Bilin Lütfen

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Kardeş Bende Bu Sektörün İçindeyim Siz Bunlara Korku Veremiyorsunuz Ben Geçende Kız Arkadaşıma 6500s Aldım Gerçekten Çok Beğeniyordu.Telefonu 15 Gün Kullanmıştıki Telefon Müzik Dinlerken Veya Ana Menüde Gezinirken Falan Işığı Tamamen Sönüp Yeniden Çalışıyordu.Bende Telefoncuyum Bu İşten Anlıyorum Teşhiside Koymuştum Teknik Arıza...Gittim Servise Verdim Bana Şöyle Dediler Kullanım Hatası Olabilir Ama Almanız 1 Ayı Bulur Gibi...Benim Verdiğim Cevap İse Çok Netti Arızayı Bilmeden Tarih Biçmeyin Dedim.Ve Konuştum Tüketici Haklarından Falan Bahsettim En Fazla 2 DK Ve Telefonu 1 Haftada Verdiler.Yani Arkadaşlar Bilinçli Tüketici Olmaya Gayret Edin Haklarınızı Bilin Lütfen
Doğru söylüyosun ama ben tamirin ne kadar süreceğini bilmediğim için bu şekilde şeyler yapamam ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt