Arkadaşlar baktım w810i telefon gerçekten sitede çok göz önünde ve beğeniliyor..ßen telefonun özelliklerini inanın çok beğeniyorum görünüşüde özellikleride çok güzel ama dayanıklı olmadığını düşünüyorum şimdi size anlatacağım şeyden sonra bana hak vericeğinizi düşünüyorum..
telefonumu alalı 4 ay oldu..
telefonum kendi kendine kapanmaya başlıyor sonra beyaz ekran çıkıyor ve pin sormadan açılıyor..donuyor ben açık sanarken beni arayanlar kapalı buluyor..fotoğraf çekiyorum telefon kapanıyor..ekran da hep çizikler var dikkat edin camında değil..
Telefonu servise veriyorum sorun yok deniliyor ancak daha 1 saat geçmeden telefon kapanıyor kendi kendine..pes etmedim 5 kere servise verdim..toplam 6 ay serviste durdu..
6. servise verişimde değiştirme kararı aldılar..ilk çok mutlu oldum ancak 3 ay boyunca telefonumu değiştirmediler ..en sonunda şikayet ettim 1 hafta içinde hallettiler..ve değişen telefonu dün servisten aldım..ne göriim tuşları soyulmuş..Telefon çok geç açılıyor..açılırken sony ericson yazısında kalıyor..aradım tuşları soyulmuş neden böyle dedim..Dediler ki kapları ve tuşlarını değiştirmiyoruz yani o teknik servise kalmış biz beyinini değiştiriyoruz..Tekrar bir sorun çıkar diye çok korkuyorum..
yani anlayacağınız o ki toplam 9 ay telefonsuz kaldım..4 ay ben kullandım..dayanıklı olmadığını düşünüyorum tabiki bu benden de kaynaklanmış olabilir..evet özellilkleri çok güzel buna bir şey demiyorum tabiki...Ama bana çok çektirdi..serviste genpa..

Arkadaşım Tüketici Hakları Denen Bişey Var Git Başvur Arasınlar Bi Bakalım O Zaman Sony Ercisonun Distiribitörleri Nasıl Terliyecek Varmı Öyle 9 Ay Telefon Tutmak.Dediğim Gibi Arkadaşlar Haklarımız Var Bunları Kullanın Lütfen 
Dostum servislerin hepsi böyle benimde D900i de sorun çıkmıştı 3 kere falan servise vermiştim.Hesapta 1 ay telefon serviste kalınca yenisini vericeklerdi.Servise veriyorum 1 ay geçiyor sonra yeni telefon almak için başvuruda bulunuyorum(değişim için).15-20 gün sonra tak aabi senin telefonun tamir olmuş.E hani yenisi ? Cevap:.....
Anlıycağın hepsi aynı![]()
Doğru söylüyosun ama ben tamirin ne kadar süreceğini bilmediğim için bu şekilde şeyler yapamamKardeş Bende Bu Sektörün İçindeyim Siz Bunlara Korku Veremiyorsunuz Ben Geçende Kız Arkadaşıma 6500s Aldım Gerçekten Çok Beğeniyordu.Telefonu 15 Gün Kullanmıştıki Telefon Müzik Dinlerken Veya Ana Menüde Gezinirken Falan Işığı Tamamen Sönüp Yeniden Çalışıyordu.Bende Telefoncuyum Bu İşten Anlıyorum Teşhiside Koymuştum Teknik Arıza...Gittim Servise Verdim Bana Şöyle Dediler Kullanım Hatası Olabilir Ama Almanız 1 Ayı Bulur Gibi...Benim Verdiğim Cevap İse Çok Netti Arızayı Bilmeden Tarih Biçmeyin Dedim.Ve Konuştum Tüketici Haklarından Falan Bahsettim En Fazla 2 DK Ve Telefonu 1 Haftada Verdiler.Yani Arkadaşlar Bilinçli Tüketici Olmaya Gayret Edin Haklarınızı Bilin Lütfen