Kvk Teknik Servisten Sıfır Cihaz Nasıl Alınır. Oku Kesin Alırsın. :) Benim Aldığım Gibi.

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
701 telefonu dün servise verdim.tuşların altındaki plastik gıcırdadığı için. sabah parça tedarik ediliyor yazıyordu.şimdi telefonunz yapıldı.3 iş günü içinde bayiye gönderip oradan alabilirsiniz yazıyor.ama cumartesi gidip alabilirim ancak.valla çok hızlı yaptılar iyi oldu.alt kapağı değiştirdiler büyük ihtimal.ama inşallah eski kapağı çıkartırken diğer yerlere zarar filan vermemişlerdir . çizik,telefonda kapağı çıkartmak için uğraştıkları malzeme ile telefonun hiç bi yerini kaldırmamışlardır umarım

lafebesi3434

lafebesi3434

Üye
benim telefonum bir ayda 4 kez bozuldu fenalık geldi uğraşmaktan,sorunlu cihaza sorunsuz diye rapor veriyorlar, millet telefonunu bozup iadesini alıyor. adalet mi bu:vur

hacırüstem

hacırüstem

Üye
ben telefonu kvk ya verdim 4 tane arızası var die yazmıştım 2 gün sonra aldım. Telefonda herşeyi yenilemişler kapağına kadar bende diodum ki kendi kendime bu iş uzun sürer de tüketici haklarına başvururum. Kvk ters köşe yaptı beni. Burdan kvk ya sesleniorum. K harfi basmıo şimdi de sert basınca işlio sağlam telide bozdular. Telefonumun tamamen kızlığı bozuldu adam olmaz artık...

darkwolf33

darkwolf33

Üye
Arkadşlar bugün itibariyle telefonumu almış bulunuyorum çok şaşırdım telefonun anakartı da değişmiş komple bütün ne var ne yok kasa olarak o da değişmiş yani sıfır telefon geldi demezsek yalan olur makine tertemiz sağlam ama sanki kilit tuşu çok çok hafif sallanıyor sanki onun dışında gayet güzel.Özlemişim keretayı :D

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Arkadşlar bugün itibariyle telefonumu almış bulunuyorum çok şaşırdım telefonun anakartı da değişmiş komple bütün ne var ne yok kasa olarak o da değişmiş yani sıfır telefon geldi demezsek yalan olur makine tertemiz sağlam ama sanki kilit tuşu çok çok hafif sallanıyor sanki onun dışında gayet güzel.Özlemişim keretayı :D

imei kontrolü yap bakalım.. kayıtlı mı..

darkwolf33

darkwolf33

Üye
imei kontrolü yap bakalım.. kayıtlı mı..

Durumu : IMEI numarası kayıtlı
Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Üretici :
Üretici: Nokia Corporation
Pazar Adı: Nokia N8-00 Model Bilgileri: RM-596

sabah baktığımda kayıtlı değildi şimdi ise kayıt altına alınmış herşey yolunda Allah'a şükür :D

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Durumu :
IMEI numarası kayıtlı
Kaynak :
İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Üretici :
Üretici: Nokia Corporation
Pazar Adı: Nokia N8-00 Model Bilgileri: RM-596

sabah baktığımda kayıtlı değildi şimdi ise kayıt altına alınmış herşey yolunda Allah'a şükür :D
no problem...:)

darkwolf33

darkwolf33

Üye
arkadaşlar telefonuma eski imei no kapanacak diye uyarı geldi ancak benim yeni imei ile ilgili bir sorun yok ayrıca kvk sitesinde imei sorgulattım kvk satışı cihaz değil yazıyor normal imei sorgulatıyorum yukarıdaki gibi normal çıkıyor acil yardm

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
5 Temmuz da vermiştim 13 temmuz da teslim aldım servis kağıdına güncelleme yaparken kapandı açılmıyor yazmıştım ben dead yaptım teli, ekranda toz var yazmıştım, arka kapakta kılıftan dolayı aşınmalar vardı boya aşınmaları var yazdım, şarj sorunu var yazmıştım ve şarj girişi bozuk yazmıştım hepsi düzeltilmiş yeni kasa takmışlar ama pil yeni değil hafif çizikler var bende ki pil sanırım. Memnun oldum açıkçası parada almadılar.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
İyi güzel yazmışsınız ama böyle yazıncada başkalarının telefonlarını değiştirecekleri bile varsa değiştirmezler. Kvk'dan birisi gelip okusu dediklerinizi yapsa adamın aklına bu yazdığınız gelir,akıllı sanıyor kendini de der. Herkeze bu şansı tanımazlar bazıları istediği taklayı atsada umursamıyorlar. Açıklarını yakalayıp yazdığınızda zaten o açığıda kapatırlar.

angelus824

Üye
S.A Maxici arkadaslar bılgılendırme formu ıcın tesekkurler benım bır sorunum vardı şu anda 3. hafata oldu teknosa dan htc 3d evo cıhazını aldım 1 hafta sonra yazılım guncellemesı var dedı bende guncelledım 235 mb ındırdı guzelce kurdu sonra 2 gun içinde cihazın sebekesı gelip gitmeye
basladı farkında degıldım sebeke var gosterıyor olmuyo fln derken arkadaslar fln soyluyo nıye kapalı teknosaya gıttım onlar bayıye kendın ver daha cabuk alırsın hatta gun ıcınde bıle verırler demıslerdı dedı bız yazılım atarsak garantı dısı cıkar fln verdım garantıye 16sında pazartesı gunu bugun carsamba 25i daha 10. gun ses soluk yok ayrıca soyle bı dıp not duseceğim verdıkten ertesı gunu gıttım cıhaz ıstanbula gıtmıs 1. seviyeden mı bsy dedı anlamadım buna bakaraktan basına gelen arkadaslar bana bır fıkır verırse ne yol ızlemem gerektıgıyle alakalı teşekkur ederim

(Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri devam etmekte olup, işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır) :)

bertinos

bertinos

Üye
Benim ideos x5 var dokunmatik problemli var babam sağolsun :D android işletim sistemli ben denesem işe yarar mı :D

angelus824

Üye
ben denemedım kendılıgınden oldu android 4.0.3 güncellemesı sonucunda olustu napacagım bılmıyorum dıger arkadaslardanda yardım beklıyorum 10. gün cihazı alalı 3. hafta ben kulladıgım toplam 2 hafta :) zaten sıfır sende bı dene sansını :D

akin1997

akin1997

Üye
arkadaşlar bende x2-00 var kulaklık kabul etmiyor 3 kez genpa ya gönderdim 30 gün bekletiyorlar sonra dış ekranı degiştırip veriyorlar sıfırını vermediler :( ne yapmalıyım

pirenuri

pirenuri

Üye
kardeş benim telefonda garantiden geldiğinden beri res atmaya başladı az yüklensem tele res atıyor ama eskiden böyle değildi mis gibi kullanıyordum telefonu telefonum 701

tavbiy

tavbiy

Üye
S.A Maxici arkadaslar bılgılendırme formu ıcın tesekkurler benım bır sorunum vardı şu anda 3. hafata oldu teknosa dan htc 3d evo cıhazını aldım 1 hafta sonra yazılım guncellemesı var dedı bende guncelledım 235 mb ındırdı guzelce kurdu sonra 2 gun içinde cihazın sebekesı gelip gitmeye
basladı farkında degıldım sebeke var gosterıyor olmuyo fln derken arkadaslar fln soyluyo nıye kapalı teknosaya gıttım onlar bayıye kendın ver daha cabuk alırsın hatta gun ıcınde bıle verırler demıslerdı dedı bız yazılım atarsak garantı dısı cıkar fln verdım garantıye 16sında pazartesı gunu bugun carsamba 25i daha 10. gun ses soluk yok ayrıca soyle bı dıp not duseceğim verdıkten ertesı gunu gıttım cıhaz ıstanbula gıtmıs 1. seviyeden mı bsy dedı anlamadım buna bakaraktan basına gelen arkadaslar bana bır fıkır verırse ne yol ızlemem gerektıgıyle alakalı teşekkur ederim

(Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri devam etmekte olup, işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır) :)

arkadaşım yapman gereken tek şey var ne hikmetse android işletim sistemin'de böyle sıkıntı oluyor çekmeme ile ilgili ve bunun tek çözümü ağlar kisminda yanlızca 2g şebeke kullan modunu aktif edersen sorunun çözülecektir. Burası konunun yeri değil ben genede yazmak istedim yardımcı olmak adına

argali

Üye
selam arkadaşlar benim telim nokia c6 01. Ben telefonu iki ay önce düşürdum arka taraf çizildi ama telefonun çalışmasına birşey olmadı. Bugünlerde ise telefon kendi kendine kapanmaya kastmaya başladı. Eğer bende garantiye göndersem yeni tl alma ihtimalim var mi. Cevap yazarsanız sevinirim

TheMadness

TheMadness

Üye
selam arkadaşlar benim telim nokia c6 01. Ben telefonu iki ay önce düşürdum arka taraf çizildi ama telefonun çalışmasına birşey olmadı. Bugünlerde ise telefon kendi kendine kapanmaya kastmaya başladı. Eğer bende garantiye göndersem yeni tl alma ihtimalim var mi. Cevap yazarsanız sevinirim

Firmware atıp verirler

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
tenkyu

fikret3968

fikret3968

Üye
20 iş gün sonunda cihazın onarımı bitti son incelemeler yapılıyor yazıyor 1 haftadır napmak lazım

- - - Eklendi - - -

ekran kapağını 2 seferdir servise söylememe rağmen tam oturmuyor yani kenarlarında esneme var acaba değişim verillermi

Üst Alt