erhanercan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia'ya bu yolla bir çok şikayet gitti.Keza bunlardan biride benim fakat herhangi bir garanti durumu şu ana kadar başıma gelmedi.Yıllardır Nokia kullanmama rağmen ihtiyacım olmadı.Ama gördüklerim bana bile dokundu.Biz seni zor zamanlarında yaşatalım sen ise nankörlük edip ellerinle boğmaya çalış.Bu anlayışa karşıyım.Sağlam oturaklı bir Garanti Teknik Servisi oluşturmalı Nokia.Türkiye geneline olmasada 12 büyükşehire yaymalı.Bir insan garanti adı altında aldığı telefonu garantiye verirken çileden çileye giriyorsa bundan dolayı Nokia'yı suçlarım.Teleservice her ne kadar sorumluluğun büyük yükünü karşılasada etken burada Nokia.Teleservicenin sorun çıkarmadan yolladığı cihazlarda oldu ama ağırlık şikayetden yana kesin bir ön yargı ve bilinç oluşmuş durumda.ENT teknik servis ise biraz yetersiz kalıyor.Anlayışlı ve işlerini sağlam yaptıklarını bir çok kez gördüm ve şahit oldum.Ama şube ve eleman yanıyla biraz daha geliştirilmeli.Veyahutda Nokia'nın oluşumdan ziyade bu teknik servisi illere yaymak zorunda.Yeni telefonlar çıkarmakda üstlerine yok ama Garanti yanıyla tökezlerse birdaha zor çıkar bu işin ve yükün altından.İnsanların önemsediği ram ve işlemci taraflığı sona erdi.İnsanlar akıllı telefonu hunharca kullanmaya oyun bağımlısı olmaya başladılar.Buda telefonda sorunları ve devamında garanti sıkıntısını beraberinde getiriyor.Bu sıkıntıları tam teşekküllü karşılayacak bir oluşuma ihtiyacın var Nokia.
Teleservisin berbat olduğunu bende çok duydum forumda. GEnel anlamda nokia nın servisleri berbat. Kullanıcıya iyi ürün satmak kullanıcı memnuniyetinin yüzde 30 udur bence asıl büyük kısım satış sonrası ilgli alakadır ki ben bunu hayatımda çok yaşadım. Bir ürünü alıp kullanıp bi sıkıntısı çıktıktan sonra teknik servisin size gösterdiği ilgi alaka çok iyiyse o markaya aşık olabilirsiniz. Ama kötü davranışta o markadan ciddi anlamda soğursunuz herkese de kötülersiniz.
İlk önce bundan bizi haberdar eden kişiye teşekkürler.
Bu zamana kadar başıma bir şey gelmedi inşallah kimsenin başına gelmez , kulaklığı versem değiştirirler mi ? Teleservice yapmadan geri gonderdi
Hiç üşenme kardeşim aç entservise telefonu ne derdin varsa konuş teleservice e tepki olan bir kuruluş sonuçta
Özellikle ekranın jelatinini sürekli çizip gönderen bir firma.
DH den banı yedim teleservice biraz sert konuştum sanırımAnlatsak roman olur
N8 simi amoled sorunu için gönderdiğimde ekran jelatinini çıkarıp yazılımı yükleyip geri göndermişlerdi bana sinirimden gülüyordum artık
Aynen burayı yıllardır takip ediyorum her ne kadar forumda tartışmalara katılmasam dahi.. DH konusunda da sana katılıyorumE66 mı kasa değişimi için göndermiştim; 3 ay sonra göndermişlerdi gönderdiklerinde ise sim kartı ve hafıza kartını okumuyordu geri gönderdiğimde konnektorü takmayı unutmuş olduklarını öğrendim.Bu seferde Ekranı kasaya bağlayan vidalardan birini takmadan göndermişlerdi lanet ettim konuyu kapattım.doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış..oranın eski tadı yok.birşey soruyorsun kimse önemsemiyor doğru düzgün..burada sorduğuma anında cevap alıyorum sağolsunlar.
teleservice için söylenecek tek söz bunun bir de öteki dünyada hesap verme süreci var..
bir de böyle müşteri ile dalga geçme huyları var ya..sırf zevkine gidip hır çıkaracaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?