Öneri Telefon alacağım önerileriniz lazım

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacağım önerileriniz lazım
Arkadaşlar Wp kullandım ve memnun kalmadım açıkçası birde android telefon alıcam şimdi sizce hangi telefonu almalıyım LG G3 aklımda yada Xperia z3 ü mü beklesem diyorum başka markalar da önerebilirsiniz sizce hangi telefon daha iyi özellik bakımından kamera , hızlıkık önemli , kasma olmaması ve dayanıklı olması da önemli sizce hangi telefon

Not : Galaxy Serisinden önermeyin hiç hoşuma gitmiyor onlar

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
lg g3ü al 32yi

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Sabirliysan bi z3 u bekle derim olmadi z2 yada g3 tercih edersin

mürteza16

mürteza16

Üye
G3 32 GB al.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah sağ olun beyler sabırlıyımdır hem şuan ben öylesine alıcam o telefonu baktım o iyi onu ben alıcam lumia yı kardeşime vericem baktım lumia iyi lumia bende durcak yenisini kardeşime vericem öyle :D sağ olun lg g3 sağlam telefon ama kamerası düşük gibi geliyor z3 e de çok ay var beklerim sanırım o zamana kadar Bi kaç telefon daha çıkar öyle karar veririz

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
General Mobile Discovery den uzak dur daha güncellemesini yaparken bile sorunlar yaşayan var.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G3 32 :good:

kralberk13

kralberk13

Üye
Kardeş GM al olmadı gm2 al çok güzel telefon ben kullanıyorum kim ne derse desin 10 numara 5yildiz

Hasand.

Hasand.

Üye
LG G3 nedeni performans hızlı tasarımı guzel secım senın ben z1 kullanıyorum 2 veya 3 ay sonra g3 geccem secım senın

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Z3 bekleyecek kadar zamanın varsa bi sonraki Nexusu bekle derim, muhtemelen android L onunla tanıtılacak, material desing ile arayüzü süper olmuş performansında her nexsus gibi çok iyi olacağına eminim.Bence bi sonraki nexusu bekle :)

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
Adam G3 mü Z3 mü diyor siz Gm diyorsunuz :confused:

kralberk13

kralberk13

Üye
Kardeş ala bilirsen z3al

mesut1979

Üye
haberiniz olsun Z3 seneye ilkbahara anca cikar.

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Android almaktansa samsung d900i al daha iyi..
Cunku androidlerde sarj sorunu var

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Sağ olun beyler Z2 düşünüyorum :D yada G3 ona Türkcell mağazasına gidince karar vericez artık :D fiyat uygunluğu falan filan işte :D sağ olun çok teşekkür ediyorum:)