5 aydır C6-01 kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok telefon bana fazlasıyla yetiyor oyunlar desen bitiremiyorum oyunları zaten hd oyunları azdı ama giderek çoğalıyor şuan gayet iyi durumda. Telefonun tek kötü yanı yakın çekim yapamaması onun dışında hiçbir sıkıntısı yok bana göre 600tl eder bence. Multi touch var hdmi çıkışı yok(yanılıyorsam c7'de de yok sadece n8'de var.) Walla ses çıkışı yeterli ama 5800'a göre kıyaslıyamıcam bilmiyom çünkü 5800 nasıl çıkıyo sesi
yakın çekim benim için önemli değil sonuçta önceki mesajımdada yazdığm gibi ben hep video çekerim
yine Nokia'dan vazgeçemeyecem gibi görünüyor bakacaz artık
Oha az önce telefonun ağırlığına baktım 130-140 gr. gibi birşeymiş ama metal olması daha iyi dayanıklı olur Galaxy gio ve ace yanlış görmediysem sanırım plastik biraz tereddütteyim
Normal core clock 550'ydi. 10'ar 10'ar gittim 1 saat boyunca 715 i buldu. şimdi çok memnunum. sıcaklık ise 3 derece farketti. memory'e dokunmadım arttırınca performans düşüyor.
Bu arada senin telefon işine geri dönersek ideos x5 iğrenç video çekiyor. Sende video çekermişsin. Sana uymaz. Düşündümde symbian belle çıkınca telefonlar uçucak azcık. Bence c6-01 alabilirsin. kamera çekimide iyidir herhalde denemedim ama n8 kullanıyorum.
bende ekran kartımı 775 den 900 a ve memory i 4000 den 4400 e çıkardım crysis very high testlerinde fps 53 den 59-60 a fırladı
işlemcide malum sıcaklıklar olmasa ve üzerinde güzel bir fan olsa 4.5 aşacam ama en fazla 4.4 ü gördüm şu anda şu anda super pi 1m testini 16-17 saniyede bitiriyor
belle yeni symbian 3 ün son sünümü olacak. Menüdeki geçişler falan mükemmel olacak, web tarayıcısı falan da. Symbian annanın çok daha gelişmişi diyebilirim. Bende i7 720Q işlemci var 1.6 ghz' den 2.8 e turbo boostlu, 16 saniyede bitiriyor. seninki 4.1 ghz ve 16 saniye, bence 2m testi falan yapmışsındır yanlışlıkla.
belle yeni symbian 3 ün son sünümü olacak. Menüdeki geçişler falan mükemmel olacak, web tarayıcısı falan da. Symbian annanın çok daha gelişmişi diyebilirim. Bende i7 720Q işlemci var 1.6 ghz' den 2.8 e turbo boostlu, 16 saniyede bitiriyor. seninki 4.1 ghz ve 16 saniye, bence 2m testi falan yapmışsındır yanlışlıkla.
Ulan hiç oyun çıkmıyo keşke android alsaydım da deme. Oyun için alıyorsan symbian alma. Ama kasası kaliteli olsun, yere düşünce telefon değil yer kırılsın istiyorsan c6-01. Bir kere n8'im tahta zemini kırdı da düşünce telefona birşey olmadı