Telefon Tavsiyesi Tam paket teknoloji cihazları önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Çok para vermek istemiyorsan Lumia 925 bile işini görebilir ama madem paran var al Lumia 1520'yi paşa paşa kullan. Kimseye kulak asma. Sistem gittikçe güzelleşiyor. Eksikler gideriliyor.
Yok zaten kesin lumia alacağım inşallah artık ölsem android almam :D aypon dada sarj sıkıntısı var :D bi de lumia 930 u bekliyorum :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Yok zaten kesin lumia alacağım inşallah artık ölsem android almam :D aypon dada sarj sıkıntısı var :D bi de lumia 930 u bekliyorum :D

Ekran büyük gelmiyorsa al Lumia 1520'yi, hiç bekleme 930'u. Fiyat farkı zaten fazla olmaz, ayrıca bizim ülkemize aylar sonra geliyor modeller. Yani beklediğine değmez. Al 1520'yi. :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Ekran büyük gelmiyorsa al Lumia 1520'yi, hiç bekleme 930'u. Fiyat farkı zaten fazla olmaz, ayrıca bizim ülkemize aylar sonra geliyor modeller. Yani beklediğine değmez. Al 1520'yi. :D
Valla haftasonu bir bakayım bimekse çünkü note 3 büyük gelmişti

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
theeternal

theeternal

Üye
androidse s5 i bekle iossa 6 yı bekle lumia ise 1520
(bütce varsa :) )

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Bütçe çok diye fazla uçmana gerek yok. 1500 liralık bir telefon işini rahatlıkla görür. G2, Nexus 5, Z1 Compact gibi seçeneklerin var. iOS kullanmak istiyorsan iPhone 6'yı bekle. Şimdiye kadar olan modellerden daha farklı olacak diyorlar. Ben olsam Nexus 5 ya da Z1 Compact alırdım. :)

kemsaf

kemsaf

Üye
Bütçe çok diye fazla uçmana gerek yok. 1500 liralık bir telefon işini rahatlıkla görür. G2, Nexus 5, Z1 Compact gibi seçeneklerin var. iOS kullanmak istiyorsan iPhone 6'yı bekle. Şimdiye kadar olan modellerden daha farklı olacak diyorlar. Ben olsam Nexus 5 ya da Z1 Compact alırdım. :)
Aynen ios alicaksan iphone 6 yi bekle hazirandami ne tanitilcakmis bence 5s den cokdaha iyi olcak wp alcaksan lumia 1520al ekrani buyuk ama olsun 925asla onermiyorum sarji 1 gun dayanmiyor malesef android alacaksan z ultra oneririm veya htc one alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: theeternal
fk555897

fk555897

Üye
Laptop için MSi'ın oyun laptoplarına bak.
Telefon da iPhone 5S iyi bir tercih olacaktır.
Müzik çalar'a ihtiyacın olursa iPod Touch önermem. Çünkü şarjları az dayanıyor. Sony'nin MP4'lerine bakmanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu