Telefon Tavsiyesi Tam paket teknoloji cihazları önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
muzıgın boyutuna baglı belkı daha fazla ama 400 yuklenır en az bence

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Pc onaylandi mp3 çalar onaylandi sira telefon?

• Beğen
Tepkiler: theeternal
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
theeternal

theeternal

Üye
400 tl yede 1000 tl yede beast var başka kulaklıklarda var iyi 90-100 tl ye ama bence zaten telefon ios alırsan kulaklıgı earpods cok ıyı bır kulaklık telefondanda dınleyebılırsın aslında muzık mp3 calar yerıne karar senınatarım karar verde :D ama beast kadar guzel ses veren yokearpodsda ıyıdır

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
400 tl yede 1000 tl yede beast var başka kulaklıklarda var iyi 90-100 tl ye ama bence zaten telefon ios alırsan kulaklıgı earpods cok ıyı bır kulaklık telefondanda dınleyebılırsın aslında muzık mp3 calar yerıne karar senın
Şimdi yolculuk yapacağım yazları o yüzden ikisini aynı anda telefondan yaparsam şarj dayanmaz :D

theeternal

theeternal

Üye
Ne bedavasi zaten uçuk fiyatları var :D
:D kutu ıcerıgınden cıkıyor ıste ama cakma beast lara kanma alcaksan bak ınternetten pahalıdır 300-1000tl gıbı bır fıyatı var modele gore degısır

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
:D kutu ıcerıgınden cıkıyor ıste ama cakma beast lara kanma alcaksan bak ınternetten pahalıdır 300-1000tl gıbı bır fıyatı var modele gore degısır
Hocam beats beni aşar 100 lira en fazla :D

theeternal

theeternal

Üye
Hocam beats beni aşar 100 lira en fazla :D
tam bilmiyorum Sony nin modellerine guzel gibi bakabilirsin ya da earpods ama ios alcaksan kutu içeriğinden zaten earpods cikar para harcamana gerek yok :)

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
  • Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Beyler cevap verecek yok mu? :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerileri bekliyorum cihazlar lumia 1520 veya 930 iphone 5s ve z1 compact ve tabiki note 3

• Beğen
jailbroken

jailbroken

Üye
Telefon önerileri bekliyorum cihazlar lumia 1520 veya 930 iphone 5s ve z1 compact ve tabiki note 3
Lumia yi boşver kardeşim beni dinle , android istiyorsan note 3 veya z1 android den biktiysan iphone 6 yi bekle :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Çok para vermek istemiyorsan Lumia 925 bile işini görebilir ama madem paran var al Lumia 1520'yi paşa paşa kullan. Kimseye kulak asma. Sistem gittikçe güzelleşiyor. Eksikler gideriliyor.