iphone 6 ya da galaxy s5Pc onaylandi mp3 çalar onaylandi sira telefon?
benceÖlsem android almam
iphone 6 ya da s5bence

Ölsem android almam![]()
o zaman bence 6 bekleyemem dıyorsan 5s de cok ıyı ama 6 daha ıyı yanı bıde kulaklık kalmıs onada beast auido öneririm ama pahalıLink atabilir misin?o zaman bence 6 bekleyemem dıyorsan 5s de cok ıyı ama 6 daha ıyı yanı bıde kulaklık kalmıs onada beast auido öneririm ama pahalı
Şimdi yolculuk yapacağım yazları o yüzden ikisini aynı anda telefondan yaparsam şarj dayanmaz400 tl yede 1000 tl yede beast var başka kulaklıklarda var iyi 90-100 tl ye ama bence zaten telefon ios alırsan kulaklıgı earpods cok ıyı bır kulaklık telefondanda dınleyebılırsın aslında muzık mp3 calar yerıne karar senın

hmmŞimdi yolculuk yapacağım yazları o yüzden ikisini aynı anda telefondan yaparsam şarj dayanmaz![]()

Ne bedavasi zaten uçuk fiyatları varearpods zaten ios cihazlarda bedava cıkıor kutudan

Ne bedavasi zaten uçuk fiyatları var![]()
kutu ıcerıgınden cıkıyor ıste ama cakma beast lara kanma alcaksan bak ınternetten pahalıdır 300-1000tl gıbı bır fıyatı var modele gore degısırHocam beats beni aşar 100 lira en fazlakutu ıcerıgınden cıkıyor ıste ama cakma beast lara kanma alcaksan bak ınternetten pahalıdır 300-1000tl gıbı bır fıyatı var modele gore degısır

tam bilmiyorum Sony nin modellerine guzel gibi bakabilirsin ya da earpods ama ios alcaksan kutu içeriğinden zaten earpods cikar para harcamana gerek yokHocam beats beni aşar 100 lira en fazla![]()

Earpods iyidir ama sony dentam bilmiyorum Sony nin modellerine guzel gibi bakabilirsin ya da earpods ama ios alcaksan kutu içeriğinden zaten earpods cikar para harcamana gerek yok![]()
hani android almıcaktınTelefon önerileri bekliyorum cihazlar lumia 1520 veya 930 iphone 5s ve z1 compact ve tabiki note 3

Lumia yi boşver kardeşim beni dinle , android istiyorsan note 3 veya z1 android den biktiysan iphone 6 yi bekleTelefon önerileri bekliyorum cihazlar lumia 1520 veya 930 iphone 5s ve z1 compact ve tabiki note 3

hani android almıcaktın![]()
İstemiyorum ama hala kafam karışıkLumia yi boşver kardeşim beni dinle , android istiyorsan note 3 veya z1 android den biktiysan iphone 6 yi bekle![]()
yok kardeşim büyük ihtimalle lumia alacağım inşallah