muhammettvurucu
Üye
Tam paket teknoloji cihazları önerisi.
Merhaba arkadaşlar bana Allah'tan bir şey olmazsa artık baya bir cihaz alacağım hepsi için ayrı konu açmak istemedim bu yüzden hepsini burdan soruyorum
.
Alacağım cihazlar laptop akıllı telefon mp3 çalar.
Laptop: oyun performansı çok iyi olmalı mak3000 ayrıca isinmamali. Günümüzdeki ve gelecekteki oyunları oynatabilmeli.
Akıllı telefon: hala işletim sistemi konusunda kararsızlıktayim. Iphone 6 beklenmeli mi yoksa 5s alınır mi? Iphone tek sıkıntı şarj. Yani 5sin şarjı nasıl? Lumia1520 acaba 5 inçlik version gelirmi? Android istemiyorum artık rom root kurcalamak istemiyorum. Yani apple mi lumia mi ve napilmali? Bütçe sıkıntı yok
Mp3 Çalar: hiçbir fikrim yok. Bir kulaklık tavsiye de istiyorum pclerdeki gibi mp3 çalar uyumlu olan ipod touch 5 nasıldir? Çok sik geliyor gözüme
başka da sizden öneri bekliyorum.
Evet arkadaşlar cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Önerileri bekliyorum
Not: Hepsi için birden öneri verseniz iyi olur
.Alacağım cihazlar laptop akıllı telefon mp3 çalar.
Laptop: oyun performansı çok iyi olmalı mak3000 ayrıca isinmamali. Günümüzdeki ve gelecekteki oyunları oynatabilmeli.
Akıllı telefon: hala işletim sistemi konusunda kararsızlıktayim. Iphone 6 beklenmeli mi yoksa 5s alınır mi? Iphone tek sıkıntı şarj. Yani 5sin şarjı nasıl? Lumia1520 acaba 5 inçlik version gelirmi? Android istemiyorum artık rom root kurcalamak istemiyorum. Yani apple mi lumia mi ve napilmali? Bütçe sıkıntı yok

Mp3 Çalar: hiçbir fikrim yok. Bir kulaklık tavsiye de istiyorum pclerdeki gibi mp3 çalar uyumlu olan ipod touch 5 nasıldir? Çok sik geliyor gözüme
başka da sizden öneri bekliyorum.Evet arkadaşlar cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Önerileri bekliyorum

Not: Hepsi için birden öneri verseniz iyi olur