Telefon Tavsiyesi Tam paket teknoloji cihazları önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Tam paket teknoloji cihazları önerisi.
Merhaba arkadaşlar bana Allah'tan bir şey olmazsa artık baya bir cihaz alacağım hepsi için ayrı konu açmak istemedim bu yüzden hepsini burdan soruyorum :D.

Alacağım cihazlar laptop akıllı telefon mp3 çalar.

Laptop: oyun performansı çok iyi olmalı mak3000 ayrıca isinmamali. Günümüzdeki ve gelecekteki oyunları oynatabilmeli.

Akıllı telefon: hala işletim sistemi konusunda kararsızlıktayim. Iphone 6 beklenmeli mi yoksa 5s alınır mi? Iphone tek sıkıntı şarj. Yani 5sin şarjı nasıl? Lumia1520 acaba 5 inçlik version gelirmi? Android istemiyorum artık rom root kurcalamak istemiyorum. Yani apple mi lumia mi ve napilmali? Bütçe sıkıntı yok :D

Mp3 Çalar: hiçbir fikrim yok. Bir kulaklık tavsiye de istiyorum pclerdeki gibi mp3 çalar uyumlu olan ipod touch 5 nasıldir? Çok sik geliyor gözüme :D başka da sizden öneri bekliyorum.

Evet arkadaşlar cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Önerileri bekliyorum :D

Not: Hepsi için birden öneri verseniz iyi olur :D

• Beğen
Tepkiler: theeternal

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verecek yok mu? :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Laptop için MSİ lere bi bak...
Telefon için ise iphone 5s Şuan için önerilebilir bi cihaz al derim...
kulaklık için ise beats kulaklık almanı şiddetle öneririm..

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
MSI CX61 2OD Notebook/İphone5s/İpod Touch 5 :oke:

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
şu pc ye bi bak istersen

• Beğen
jailbroken

jailbroken

Üye
Freedoslu fiyati 3binlira , guzel para

jailbroken

jailbroken

Üye
Isletim sistemsiz

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Peki 3000 liraya daha iyi bir pc toplanır mi? Laptop toplanirmi bilmiyorum ama?
masaüstü almıyosun kardeşim laptop alıyosun.. bundan iyisini bu fiyata zor bulursun... 4.nesil i7 ve 765m iyi bir ikili olur bence :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
masaüstü almıyosun kardeşim laptop alıyosun.. bundan iyisini bu fiyata zor bulursun...nesil i7 ve 765m iyi bir ikili olur bence :)
Su an ki en iyi ekran kartı arasında mi? Ayrıca asus lar falan var mıdır bu fiyata?

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov