Telefon Tavsiyesi Tam paket teknoloji cihazları önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Su an ki en iyi ekran kartı arasında mi? Ayrıca asus lar falan var mıdır bu fiyata?
şuanda piyasadaki en iyi ekran kartı 780m. Bu laptopdaki bu ekran kartının yanılmıyosam 3 model alt sürümü. ama son çıkan oyunları ultra kalitede iyi bir fps aralığında oynarsın bide ekran 1080p :bira:
Asus ve Toshiba hem donanım hemde malzeme kaliteleri yüksek olduğu için aynı donanımda bu markalı laptoplar aşağı yukarı 4.000-4.500 arası oynar

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Telefon ve mp3 çalar önerileri de bekliyorum ayrıca başka laptoplarda bekliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Beyler karar değişti iki laptop yerine 6000 liraya kadar masaüstü alıyorum ve önerileri bekliyorum :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi

Beyler bu kasayı alacağım inşallah ekran önerisi?

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Fiyat aralığı nedir?

theeternal

theeternal

Üye
telefon olarak iphone 6 yı beklersen tabiki iyi olur kulaklık olarak beast audio kulaklık mp3 ipod touch 5 bilgisayar olarak lenovolar ve toshibalar iyi diye duydummsi larda guzel ama

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Sony nwz-a844 8 gb Mp3 Player

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
telefon olarak iphone 6 yı beklersen tabiki iyi olur kulaklık olarak beast audio kulaklık mp3 ipod touch 5 bilgisayar olarak lenovolar ve toshibalar iyi diye duydummsi larda guzel ama
Masaüstü?

• Beğen
Tepkiler: theeternal
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Tek endişem ipod touch 5 parasini hak eder mi?

• Beğen
Tepkiler: theeternal