T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

Süleyman

Süleyman

Üye
tck v1 dede aynı durumu yaşadık abi tcknın betasında hesap makinesi büyük dedim bana ilk verdiğin cevap finalde düzeltecegIZ oldu sonra final geldi hesap makinesi yine büyük bu sefer ne dedin biliyor musun adam ikon paketini böyle hazırladıysa ben ne yapayım dedin hatırlıyor musun
Rehber simgesini düzeltmekte birşey yok. 1 dk lık iş. Fakat adamlar performans üzerinde çalışıyorlar. Önemli olan performans. Görsellik her zaman düzeltilir. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben sana hesap makinesiyle ilgili bişey demedim. İkon pakediyle ilgilide dediğimi hatırlamıyorum ama demiş olabilirim. Beta 1 çıkarıyoruz bu betalar 4e 5e 10a kadar uzayabilir. Biraz anlayışlı olsana. Tamam biliyorum sorunları iletiyosun filan falan ama minicik hatta sorun denmeyecek bişeyi çok abartıyosun.

killer78

Üye
oğuzhan doğruyu söyleyene kızıyorsunuz ndrivenin resimlerinin galeride gözüktüğünü söylemesek kim rapor edecekti size

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.

killer78

Üye
oğuzhan hesap makinesini ramboyla tartıştım senle değil

ByKatre

ByKatre

Üye
:dover:

ByKatre

ByKatre

Üye
Oğuzhan sakin alınma ama sende bir hava seziyorum :hmmm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Alınmıyorum zaten. İlk versiyondan beri sesimi çıkarmıyorum yetti artık.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kaç kere alttan alıp öyle memnuniyetle davrandım biliyomusun ?

ByKatre

ByKatre

Üye
tamam senide anlıyorum ama sabır ya tartışma yeri değil burası

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben sabırlıyım ve sakinim :zzz:

ByKatre

ByKatre

Üye
O zaman :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tekrar ve son kez yazıyorum:

Beta 1 bir deneme versiyonu ve adı üstünde "beta". Anlamını bilmeyenler varsa şöyle açıklayayım: Bu versiyon her kullanıcının test etmesi için sunulur ve geniş anlamda geri bildirim alınır ve CFW üzerinde daha geniş çalışma yapılabilir.

Her CFW beta olarak çıkmıyor bunu çok iyi biliyorum. Hatta bir tek bizim CFW'lerimizin böyle çok versiyonu çıkıyor diyebilirim. En çok beta çıkaran bizler de olabiliriz. Ancak en çok telefona destek veren de bizleriz. Türkiye'de tek ekip olarak CFW çıkaran da bizleriz.

Sadece 1 telefon üzerinde CFW çıkarmak hem kolay hem de zaman almaz. Bizim 1 ayda çıkardığımız CFW'yi 1 telefona 1 haftada çıkarabiliriz. Madem ki her Symbian S60v5 kullanıcısı bizden CFW istiyor, o zaman Beta'yı da deneyecekler, geri bildirim de verecekler ve sabırda edecekler ki herkesin istediği olsun.

Bana iki de bir başka CFW'lerin görüntülerini gösterip "ona danış, onunla birlikte CFW yap" demeyin sinirleniyorum :@ Sanki ilk defa CFW yapıyor muşum hissine kapılıyorum :angry: Ben gerektiği zaman nerden yardım isteyeceğimi çok iyi bilirim size soracak değilim. Eskiden böyle konular açmadan CFW sunuyorduk kimseden çıt çıkmıyordu. Çalışmalarımızı açıktan yapmaya başladığımızdan beridir hadsiz sorun raporlar aldı başını gidiyor. En küçük birşey bile sorun olarak dile getiriliyor.

Beta 1'den sonraki tüm çalışmalarımızı gizli yürütme kararı aldım.

tck v1 dede aynı durumu yaşadık abi tcknın betasında hesap makinesi büyük dedim bana ilk verdiğin cevap finalde düzeltecegIZ oldu sonra final geldi hesap makinesi yine büyük bu sefer ne dedin biliyor musun adam ikon paketini böyle hazırladıysa ben ne yapayım dedin hatırlıyor musun

Kimin düzeltilecek dediğini hatırlamıyorum ben kaç kere dedim düzeltemem, ikon pakedinde o ikon var istemiyorsan başka ikon pakedi kullan. Bunu hatırlıyorum. Benim tek farkettiğim KillMe.mif dosyası yüzünden dahili bileşen hatasının devam etmesi (bu da her telefon için değil). Öyle bi yazmışsın, düzelteceğiz dediğimiz bazı sorunları düzeltmemişiz gibi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Uchiha Sasukee
Fur-kan.12

Fur-kan.12

Üye
Arkadaşlar gerçektende etrafı savaş alanına çevirdiniz. Yapmyın adamları bunaltmayın en başından beri konuyu takip ediyorum ama çıt çıkarmadım ki adamlar işini yapsın ve cfw çabuk çıksın. Sizdende biraz hoşgörü birazda sabır istiyoruz.,hem Bundan sonra takip edebileceğimiz bi konu olmayacak.

ByKatre

ByKatre

Üye
haklısın rambo_ft :(

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Videolarımızı düzenliyorum Furkan abi.Program ortalama birşey.Windows Movie Maker ile yapmaya başladığımda önce giriş yazılarını falan ekleyip sonra senin videonu koyduğumda program kapandı.Birkaç kez böle oldu.Devamında bende Ulead Studio 'yu deneyeceğim.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kolay gelsin ! :)

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Videolar en geç 1 güne hazır!

Üst Alt