T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
bende bekliyom

killer78

Üye
anılbaran sen neyi bekliyorsunki :D

anılbaran

anılbaran

Üye
ne bileyim herkes bekliyomuş dedim bende bekleyim dedim

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
sanki tanıtım videosunu gördüm

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
O normal halidir.Beta 1'e uygun hale getirdim.Upload edeceğim.
Tck v2 Final sürümüne ise daha iyi bir video yapacağım.

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
O normal halidir.Beta 1'e uygun hale getirdim.Upload edeceğim.
Tck v2 Final sürümüne ise daha iyi bir video yapacağım.

Videoyu izledim cfw çok güzel olmuş aşırı hızlı ve akıcı, gerçekten mükemmel olmuş TCK yı tebrik ediyorum

fLuke!

fLuke!

Üye
hani video yok mobil:d:

fLuke!

fLuke!

Üye
Beyler şunu söyleyeyim hepinizin ellerine sağlık cfw gerçekten çok şık ve stabil.Hızlı da.Tek şey efektler biraz daha optimize olmalı.Ama cfw beta daha bu doğaldır.Hepiniz çok güzel bir iş çıkarmışsınız ve bu cfw yi yaptığınız için size teşekkürlerimi sunarım.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Videoyu upload etmedim ki.Lanet movie maker kaydetme sorunu yaşıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Videoyu upload etmedim ki.Lanet movie maker kaydetme sorunu yaşıyor.

Sen özelden bana ne yapmak istediğini ayrıntılarıyla yaz ben senin yapmak istediğin videoyu da yapayım kendi videoma da senin vereceğim müziği eklerim. Bu gidişle sade müziksiz videoyla kalacağız.

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
Beyler şunu söyleyeyim hepinizin ellerine sağlık cfw gerçekten çok şık ve stabil.Hızlı da.Tek şey efektler biraz daha optimize olmalı.Ama cfw beta daha bu doğaldır.Hepiniz çok güzel bir iş çıkarmışsınız ve bu cfw yi yaptığınız için size teşekkürlerimi sunarım.

Özellikle açılış ve kapanış ekranı muhteşem

çomolokko

Üye
ne videosu bu ya hani nerde ??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Videoyu bazıları görmüş paylaşmazsanız sevinirim, zaten daha düzgün iki adet video hazırlıyoruz.

sanki tanıtım videosunu gördüm

Foyamız ortaya çıktı :D O videoda ne ses var ne de jenerik yazı, çok sade. Can için uploadlamıştım :)

çomolokko

Üye
tck ekibi ciddiyetini çok kaybetmiş bence :oku ha nedir cfw hazır olur konuyu güncellersin videonu eklersin biter...sanki reklam kokan hareketler bunlar :disko: :nargile:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Açılış-kapanış seslerini biriniz vermiştiniz, sayfalara biraz baktım bulamadım. Kim bu kahraman ortaya çıksın :) Konuya onun da kullanıcı adını "Destek verenler" listesine ekleyeceğim.

- - - Eklendi - - -

tck ekibi ciddiyetini çok kaybetmiş bence :oku ha nedir cfw hazır olur konuyu güncellersin videonu eklersin biter...sanki reklam kokan hareketler bunlar :disko: :nargile:

Sanki başka sitede CFW tasarlıyoruz MaxiCep'te konusunu açmışız gibi bir söylem sezdim :hmmm

Üst Alt