T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo usta bu merak adamı çatlatir ya :-) bide birşey soracağım menüdeki rehber simgesi yazıya dönüştürüldü mü yoksa sonraki sürümlere mi bırakıldı?

Sonraki sürüme bırakıldı.

Aslında sonraki sürüme bırakılmadı. Rehber'in menüdeki ismi ile ev ekranındaki ismi, aynı komutları kullanıyor. Biri belle simgesine dönüşünce diğeri de dönüşüyor. Yapacak birşey yok. Bunun için sonraki sürümde Rehber'i bir klasöre alacağım.

killer78

Üye
nasıl olacak diğer yazıların yanında kel aynak gibi sırıtacak mı menüde rehber ???

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Düşünmüştüm, yazacaktım ama yanlış bilgi vermiyeyim diye söylemedim. Demekki doğruymuş.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nasıl olacak diğer yazıların yanında kel aynak gibi sırıtacak mı menüde rehber ???

Sırıtmasının tek sebebi belle benzetmesi. Menüden gizlersek daha mı iyi olur? Düşünüyorum eğer herkes olumlu bakarsa Rehber'i menüden gizlerim görünmez :oke:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Evet. Kısayollara ekleriz yada sağ seçim tuşu.

Atacan-

Atacan-

Üye

Sırıtmasının tek sebebi belle benzetmesi. Menüden gizlersek daha mı iyi olur? Düşünüyorum eğer herkes olumlu bakarsa Rehber'i menüden gizlerim görünmez :oke:

yeniden adlandırma modunu kullanırsan.İsteyen menü ve uygulama isimlerini zaten kendileri değiştirir.

• Beğen
Tepkiler: 007yasar
Süleyman

Süleyman

Üye

Aslında sonraki sürüme bırakılmadı. Rehber'in menüdeki ismi ile ev ekranındaki ismi, aynı komutları kullanıyor. Biri belle simgesine dönüşünce diğeri de dönüşüyor. Yapacak birşey yok. Bunun için sonraki sürümde Rehber'i bir klasöre alacağım.
Öyle yapmanıza gerek yok. İster menüdeki uygulamalara isim ver modunu kullanarak menüde rehbere isim verin ve menü düzenini rofs içine atın isterse verdiğim linkteki menü modunu kullanın. Navibara hiçbir zarar vermez. sadece menüdeki rehber uygulamasının ismini düzeltir. Bir de tabiki menü düzenini değiştirir :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hmm. Mantıklı.

killer78

Üye
rambo gerçekten ismiyle durması daha iyi zaten belledede ismiyle yazıyor rehber

killer78

Üye
bir çok kişi zannediyorumki menüde rehberi görmek isteyecektir sen denildıği gibi menüdeki simgeyi rehber ismiyle değiştir ama navibardaki dursun o çok güzel olmuş ;)

ByKatre

ByKatre

Üye

bu cfw de menüde yazı ana ekranın sağ seçim tuşuna atama yaptığımızda şekil geliyor
ya da bakın menü simgesi var ana ekranda ama menü girince üstte menü yazıyor

killer78

Üye
rambo bi cevap yazsan ya artık :-)

- - - Eklendi - - -

bu cfw de menüde yazı ana ekranın sağ seçim tuşuna atama yaptığımızda şekil geliyor
ya da bakın menü simgesi var ana ekranda ama menü girince üstte menü yazıyor

adam güzel yapmış yuvarlak oku kullanmış bütün navibarları ortalamış tam anlamıyla rehber yazıyor yazı tipi güzel rambo yardım mi alsan bu adam dan :-)

ByKatre

ByKatre

Üye
navibar ne demek

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Öyle yapmanıza gerek yok. İster menüdeki uygulamalara isim ver modunu kullanarak menüde rehbere isim verin ve menü düzenini rofs içine atın isterse verdiğim linkteki menü modunu kullanın. Navibara hiçbir zarar vermez. sadece menüdeki rehber uygulamasının ismini düzeltir. Bir de tabiki menü düzenini değiştirir :D

Menü düzenini zaten değiştirecektim iyi oldu bu teşekkür ederim :)

adam güzel yapmış yuvarlak oku kullanmış bütün navibarları ortalamış tam anlamıyla rehber yazıyor yazı tipi güzel rambo yardım mi alsan bu adam dan :-)

Ortalama modunu ben iptal ettim :zzz: Yardım gerekirse isterim tabi, ama dediklerinin hepsini yapabilirim. Sanki hiçbirşey yapamıyor muşum gibi yazman beni delirtiyor. T.C.K v1 çıkana kadar da bir çok kez uyarılmıştın diğer üyeler tarafından. Biz birşeyi biliyoruz da bir anda herşeyi yapmıyoruz.

ByKatre

ByKatre

Üye
tmm ok

Süleyman

Süleyman

Üye

Menü düzenini zaten değiştirecektim iyi oldu bu teşekkür ederim :)

Ortalama modunu ben iptal ettim :zzz: Yardım gerekirse isterim tabi, ama dediklerinin hepsini yapabilirim. Sanki hiçbirşey yapamıyor muşum gibi yazman beni delirtiyor. T.C.K v1 çıkana kadar da bir çok kez uyarılmıştın diğer üyeler tarafından. Biz birşeyi biliyoruz da bir anda herşeyi yapmıyoruz.
verdiğim menü düzenini kullanırsan menü düzene girer :D aşağıdaki resim gibi olur.

Liste aşağıya doğru falan uzamaz. Oyunlar ve uygulamalar klasörleri ekstranın içindedir :oke:

ByKatre

ByKatre

Üye
seçenekler ile çıkış yazı ama

Üst Alt