.r14 dosyalarınavibarı hangi dosyalar etkiler

.r14 dosyaları![]()
verdiğim menü düzenini kullanırsan menü düzene gireraşağıdaki resim gibi olur.
Liste aşağıya doğru falan uzamaz. Oyunlar ve uygulamalar klasörleri ekstranın içindedir![]()

şaka yapmıştım yamenüdeki rehber düzeltilcek mi simdi
çözersin fakat Eğer kodlar karışık gelirse şöylede yapabilirsin. Yaptığın rofs a menü uygulamalarına isim verme modunu uygularsın. O rofs u telefona flashlarsın. Kendi menü düzenini c hafızasına atarak okutursun. Sonra rehbere isim verirsin. Diğer rofs a bu menü düzenini uygularsın olur biter
Şöyle yapacağım; verdiğin dosyadan Rehber'in menüde listelenmesini sağlayan kodu inceleyip bizim yeni menü düzenine uyduracağım. Yeni menü düzeni 4x4 olacak
- - - Eklendi - - -
Beta 1'den sonra. Şimdi testler tamamlanıyor konu hazırlanıyor, erteleyemeyiz.

Onlar çook uzun iş bende bilmiyorum.
hangisi işte bide simgeleri r14 e nasıl yerleştiriyorlar
ben hazır belle barları kullanıyorum. Fakat simgesini değiştirmek istediğim yerler olursa simgeler fonttan okunuyor. Font daki o simgeyi değiştiriyorum oluyor 
fonttadamı var o sişmgeler bi de yani beta1 de rehber gözükmeyecekmi?
Zeki Mürende gözüksün istermisin ?

aynen yav ben rambonun yerinde olsam şimdiye çoktan gitmiştim buralardanAdama gına gelir valla sorulara bak.ALLAH Kolaylık versin.
Şimdiye ben bu sorulara bukadar sabredemem konuya kilidi koyup ne buluyorsan o demiştim.
İşçinizmiş gibi ne bunaltıyorsunuz adamı.

hemen dalgaya almana gerek yok soruyoruz sadece![]()
çözersin fakat Eğer kodlar karışık gelirse şöylede yapabilirsin. Yaptığın rofs a menü uygulamalarına isim verme modunu uygularsın. O rofs u telefona flashlarsın. Kendi menü düzenini c hafızasına atarak okutursun. Sonra rehbere isim verirsin. Diğer rofs a bu menü düzenini uygularsın olur biter![]()
yardım etme isteği duyduğun için. Kodlar karışık gelmez çünkü ben kodları tek tek düzenledim
Kendi basit yöntemlerim var kodlardaki karmaşıklığı hemen gideriyorum 
4x4 menü düzeni beta 1de olacak mı ayrıca final sürümde menüde rehber olacak ve ismi yazacak diyorsun di mi?
Adama gına gelir valla sorulara bak.ALLAH Kolaylık versin.
Şimdiye ben bu sorulara bukadar sabredemem konuya kilidi koyup ne buluyorsan o demiştim.
İşçinizmiş gibi ne bunaltıyorsunuz adamı.
Allah razı olsun senden de, durumumu çok iyi anlıyorsun ama ne yapalım 
O kadar çok güldüm ki anlatamam ama keşke yazmasaydın fonttadamı var o sişmgeler bi de yani beta1 de rehber gözükmeyecekmi?

@sülüman bide diyorki dalgamı geçiyorsun diyorlar.
Dalga geçer gibi kaç kere sorulmuş acaba bu sorular.
Sanki bu dosyaları düzenlemek kolay sanıyorsunuz kurulu bi sis uzantılı dosya sanmayın bu yapılanları.
Tek tek elekten geçiyor bu işler.
Biliyorum yine deyardım etme isteği duyduğun için. Kodlar karışık gelmez çünkü ben kodları tek tek düzenledim
Kendi basit yöntemlerim var kodlardaki karmaşıklığı hemen gideriyorum
4x4 Beta 1'de olmayacak. Menüde rehber simgesiyle görüncek, Rehber yazısıyla değil.
Tecrübe işi alıştım bunlara. İlk CFW konuma tek cevap gelmemişti buna şükrediyorumAllah razı olsun senden de, durumumu çok iyi anlıyorsun ama ne yapalım
O kadar çok güldüm ki anlatamam ama keşke yazmasaydın
- - - Eklendi - - -
Resim vermiştim bir ara, ondan farklı olmayacak. Kaç kere dedim![]()