T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

killer78

Üye
şaka yapmıştım ya :( menüdeki rehber düzeltilcek mi simdi

ByKatre

ByKatre

Üye
navibarı hangi dosyalar etkiler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

verdiğim menü düzenini kullanırsan menü düzene girer :D aşağıdaki resim gibi olur.

Liste aşağıya doğru falan uzamaz. Oyunlar ve uygulamalar klasörleri ekstranın içindedir :oke:

Şöyle yapacağım; verdiğin dosyadan Rehber'in menüde listelenmesini sağlayan kodu inceleyip bizim yeni menü düzenine uyduracağım. Yeni menü düzeni 4x4 olacak :)

- - - Eklendi - - -

şaka yapmıştım ya :( menüdeki rehber düzeltilcek mi simdi

Beta 1'den sonra. Şimdi testler tamamlanıyor konu hazırlanıyor, erteleyemeyiz.

killer78

Üye
çok özür diliyorum rambo

Süleyman

Süleyman

Üye

Şöyle yapacağım; verdiğin dosyadan Rehber'in menüde listelenmesini sağlayan kodu inceleyip bizim yeni menü düzenine uyduracağım. Yeni menü düzeni 4x4 olacak :)

- - - Eklendi - - -

Beta 1'den sonra. Şimdi testler tamamlanıyor konu hazırlanıyor, erteleyemeyiz.
çözersin fakat Eğer kodlar karışık gelirse şöylede yapabilirsin. Yaptığın rofs a menü uygulamalarına isim verme modunu uygularsın. O rofs u telefona flashlarsın. Kendi menü düzenini c hafızasına atarak okutursun. Sonra rehbere isim verirsin. Diğer rofs a bu menü düzenini uygularsın olur biter :)

killer78

Üye
4x4 menü düzeni beta 1de olacak mı ayrıca final sürümde menüde rehber olacak ve ismi yazacak diyorsun di mi?

Süleyman

Süleyman

Üye

hangisi işte bide simgeleri r14 e nasıl yerleştiriyorlar
Onlar çook uzun iş bende bilmiyorum. :) ben hazır belle barları kullanıyorum. Fakat simgesini değiştirmek istediğim yerler olursa simgeler fonttan okunuyor. Font daki o simgeyi değiştiriyorum oluyor :oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
Adama gına gelir valla sorulara bak.ALLAH Kolaylık versin.
Şimdiye ben bu sorulara bukadar sabredemem konuya kilidi koyup ne buluyorsan o demiştim.
İşçinizmiş gibi ne bunaltıyorsunuz adamı.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
ByKatre

ByKatre

Üye
fonttadamı var o sişmgeler bi de yani beta1 de rehber gözükmeyecekmi?

Atacan-

Atacan-

Üye

hemen dalgaya almana gerek yok soruyoruz sadece :off::off::off::off::off::off:

@sülüman bide diyorki dalgamı geçiyorsun diyorlar.
Dalga geçer gibi kaç kere sorulmuş acaba bu sorular.
Sanki bu dosyaları düzenlemek kolay sanıyorsunuz kurulu bi sis uzantılı dosya sanmayın bu yapılanları.
Tek tek elekten geçiyor bu işler.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

çözersin fakat Eğer kodlar karışık gelirse şöylede yapabilirsin. Yaptığın rofs a menü uygulamalarına isim verme modunu uygularsın. O rofs u telefona flashlarsın. Kendi menü düzenini c hafızasına atarak okutursun. Sonra rehbere isim verirsin. Diğer rofs a bu menü düzenini uygularsın olur biter :)

Biliyorum yine de :tşk: yardım etme isteği duyduğun için. Kodlar karışık gelmez çünkü ben kodları tek tek düzenledim :) Kendi basit yöntemlerim var kodlardaki karmaşıklığı hemen gideriyorum :)

4x4 menü düzeni beta 1de olacak mı ayrıca final sürümde menüde rehber olacak ve ismi yazacak diyorsun di mi?

4x4 Beta 1'de olmayacak. Menüde rehber simgesiyle görüncek, Rehber yazısıyla değil.

Adama gına gelir valla sorulara bak.ALLAH Kolaylık versin.
Şimdiye ben bu sorulara bukadar sabredemem konuya kilidi koyup ne buluyorsan o demiştim.
İşçinizmiş gibi ne bunaltıyorsunuz adamı.

Tecrübe işi alıştım bunlara. İlk CFW konuma tek cevap gelmemişti buna şükrediyorum :) Allah razı olsun senden de, durumumu çok iyi anlıyorsun ama ne yapalım :)

Zeki Mürende gözüksün istermisin ?

:d: O kadar çok güldüm ki anlatamam ama keşke yazmasaydın ;)

- - - Eklendi - - -

fonttadamı var o sişmgeler bi de yani beta1 de rehber gözükmeyecekmi?

Resim vermiştim bir ara, ondan farklı olmayacak. Kaç kere dedim :(

ByKatre

ByKatre

Üye
@sülüman bide diyorki dalgamı geçiyorsun diyorlar.
Dalga geçer gibi kaç kere sorulmuş acaba bu sorular.
Sanki bu dosyaları düzenlemek kolay sanıyorsunuz kurulu bi sis uzantılı dosya sanmayın bu yapılanları.
Tek tek elekten geçiyor bu işler.

biliyorum elden geçtiğini çünkü eğer yapılmazsa ben kendim düzenleyip kullanıcam

- - - Eklendi - - -

Biliyorum yine de :tşk: yardım etme isteği duyduğun için. Kodlar karışık gelmez çünkü ben kodları tek tek düzenledim :) Kendi basit yöntemlerim var kodlardaki karmaşıklığı hemen gideriyorum :)

4x4 Beta 1'de olmayacak. Menüde rehber simgesiyle görüncek, Rehber yazısıyla değil.

Tecrübe işi alıştım bunlara. İlk CFW konuma tek cevap gelmemişti buna şükrediyorum :) Allah razı olsun senden de, durumumu çok iyi anlıyorsun ama ne yapalım :)

:d: O kadar çok güldüm ki anlatamam ama keşke yazmasaydın ;)

- - - Eklendi - - -

Resim vermiştim bir ara, ondan farklı olmayacak. Kaç kere dedim :(

tamam kardeş yanlışım varsa özür dilerim

killer78

Üye
bak rambo ustaya yanlışsam söyle bütün menü simgeleri yazıyla gösterilirken sadece rehberin altında ikonun olması sence sıklığın göstergesi mi yoksa abesliğin göstergesi mi abi sonra laf ediyorlar oluyor ya

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
killer78, haddini sürekli aşıyorsun. Sesimizi çıkarmıyoruz diye sende abartma artık. Bir bildiğimiz varki Rehber'in simgesi öyle.

killer78

Üye
tck v1 dede aynı durumu yaşadık abi tcknın betasında hesap makinesi büyük dedim bana ilk verdiğin cevap finalde düzeltecegIZ oldu sonra final geldi hesap makinesi yine büyük bu sefer ne dedin biliyor musun adam ikon paketini böyle hazırladıysa ben ne yapayım dedin hatırlıyor musun

Üst Alt