Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yoo ne alaka hiçte öyle bi anlam yok bence ben sadece yaptıklarınızı sadece ekip bilsin diyorum.yine de herşeyi siz bilirsiniz karar sizin ben sadece düşüncemi söylüyom
prowell
Üye
Çok güzel gözüküyor. İyice ağzım sulandı.
Not: Bir dahaki sefere daha dikkat edin sayın yapımcı beyler böyle video yüklerken falan. Foyanız çok çabuk çıktı ortaya.
Uchiha Sasukee
Üye
Ya linki nerden buldular.Upload ediomdum.Kesimmi ha?
Açılış-kapanış seslerini biriniz vermiştiniz, sayfalara biraz baktım bulamadım. Kim bu kahraman ortaya çıksın Konuya onun da kullanıcı adını "Destek verenler" listesine ekleyeceğim.
- - - Eklendi - - -
Sanki başka sitede CFW tasarlıyoruz MaxiCep'te konusunu açmışız gibi bir söylem sezdim
Sanırım dün video yayınlayacak denmişti,Bugün video ayarlamak için yok cs6 olur mu movia maker bozuk (VİDEO AYARLAMAK OKADAR ZOR YANİ) Yaklaşık 3gündür böyle yok video çıkacak yok çıkmayacak yok videoyu gizli yaptım .....
Anlaşılan şudur ki Bizim türk milletinin adeti Temmuz sonlarına doğru çıkar sözünden TEMMUZ 31 anlaşılıyor Milletinde burada boşuna bekletmenin anlamı yok