T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Zaten bundan böyle çalışmalarımız gizli olacak için rahat olsun, gece rahat uyu :oke:

çomolokko

Üye

Sanki başka sitede CFW tasarlıyoruz MaxiCep'te konusunu açmışız gibi bir söylem sezdim :hmmm

yoo ne alaka hiçte öyle bi anlam yok bence ben sadece yaptıklarınızı sadece ekip bilsin diyorum.yine de herşeyi siz bilirsiniz karar sizin ben sadece düşüncemi söylüyom :)

prowell

Üye
Çok güzel gözüküyor. İyice ağzım sulandı.

Not: Bir dahaki sefere daha dikkat edin sayın yapımcı beyler böyle video yüklerken falan. :P: Foyanız çok çabuk çıktı ortaya.:d:

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Ya linki nerden buldular.Upload ediomdum.Kesimmi ha?:ehe

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Dedğim FARKLI!
Benimkisi onun modlu hali

killer78

Üye
ahmet_0063 özelden linki atar mısın merak ettim söz veriyorum saklı kalır bende

- - - Eklendi - - -

rambo ustad özelden mesaj atar mısın linki

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Boşuna uğraşmayın videoyu gizli yaptım bile :) İndiremediyseniz şuan için artık göremeyeceksiniz. Kısa süreliğine önlem :oke:

killer78

Üye
uf ya rambo böyle iş görmedim ya

- - - Eklendi - - -

cfwnin ne zaman çıkacağını söyle bari bi kısmının izleyip bir kısmının izleyemediği videoyu merak ediyorum,,

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Tanıtım videosu olmayacakmı? :ağlarım:

MFive

MFive

Üye
Tam olarak ne zaman çıkıyor net bi tarihi var mı ?

LtB35

Üye
şimdilik v1 stil 2 den memnunun umarım bundan iyi olur ve pili daha çok gider :) v1 stil 2 nin pil performansı bence çok iyi :)

kolay gelsin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tanıtım videosu olmayacakmı? :ağlarım:

Olacak :)

Tam olarak ne zaman çıkıyor net bi tarihi var mı ?

Henüz yok konuda yazdığım hâlâ geçerli, erteleme yok.

şimdilik v1 stil 2 den memnunun umarım bundan iyi olur ve pili daha çok gider :) v1 stil 2 nin pil performansı bence çok iyi :)

kolay gelsin

Pili malesef daha az gidecek. Amacımız hızı bu versiyonda son damlasına kadar kullanmak.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
ok. somuru:

efsndrftc

efsndrftc

Üye
Açılış-kapanış seslerini biriniz vermiştiniz, sayfalara biraz baktım bulamadım. Kim bu kahraman ortaya çıksın :) Konuya onun da kullanıcı adını "Destek verenler" listesine ekleyeceğim.

- - - Eklendi - - -

Sanki başka sitede CFW tasarlıyoruz MaxiCep'te konusunu açmışız gibi bir söylem sezdim :hmmm
Sesleri Ben Vermiştim
SAYGILARIMLA
Burak GÜZEL =)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
qweratomic

qweratomic

Üye
Sanırım dün video yayınlayacak denmişti,Bugün video ayarlamak için yok cs6 olur mu movia maker bozuk (VİDEO AYARLAMAK OKADAR ZOR YANİ) Yaklaşık 3gündür böyle yok video çıkacak yok çıkmayacak yok videoyu gizli yaptım .....
Anlaşılan şudur ki Bizim türk milletinin adeti Temmuz
sonlarına doğru çıkar sözünden TEMMUZ 31 anlaşılıyor Milletinde burada boşuna bekletmenin anlamı yok

Üst Alt